‘Home away from home’ in Miami

Geniet van een lange strandvakantie of verlenging van jouw rondreis

Verblijf ‘home away from home’ in een appartement waar het je aan niets zal ontbreken. Op loopafstand van het strand, restaurants en entertainment. Al deze appartementen beschikken over een apart leefgedeelte met faciliteiten om zelf een maaltijd te bereiden en één of meerdere aparte slaapkamers.

Perfect dus voor een langere strandvakantie of een verlenging van jouw rondreis. Deze appartementen zijn offline boekbaar via UStravel.nl, vraag een reisvoorstel aan of stuur ons een e-mail voor meer informatie en prijzen.

Home away from home

Welkom in de meest bruisende stad van Florida; Miami! Een stad met geweldige stranden, een spectaculair uitgaansleven en een heerlijk zonnig klimaat. 

Alles over Miami Beach >>

Metropole South Beach***+

Het Metropole Hotel South Beach heeft een elegante, intieme, vriendelijke, huiselijke sfeer, dat merk je direct als je er binnenkomt. Hoewel het zich in het hart van South Beach bevindt, stralen de besloten binnenplaats en slaapkamers een oase van rust uit. Ideaal dus voor mensen die rust zoeken, in het midden van de actie. Het Metropole South Beach beschikt onder andere over een zwembad. Restaurants zijn op loopafstand. In de buurt van het hotel is parkeergelegenheid beschikbaar tegen betaling.

De One Bedroom Suites zijn stijlvol ingericht en bieden een volledig ingerichte keuken, apart leef-/eetgedeelte, slaapbank en een King Bed in de aparte slaapkamer.

Riviera Suites South Beach***+

Een mix van klassieke verfijning en eigentijds chique, is de beste beschrijving van de stijl van de Riviera Suites South Beach. De appartement-achtige accommodaties hebben een aparte slaapkamer, keuken en een apart woon-/eetgedeelte. Voorzieningen zijn onder andere een full-service restaurant en bar en een rooftop zwembad met een zonneterras en nog een zwembad in de binnenplaats.

Seaside Apartment Hotel***

Welkom in dit gloednieuwe luxe boetiekhotel in appartement-stijl in Miami Beach. Gelegen op slechts 20 minuten van het beroemde South Beach is het nachtleven, de restaurant en winkels binnen handbereik. Gelegen op North Beach, dus toch ver genoeg van South Beach voor een rustige en ontspannen sfeer nabij ongerepte en publieke stranden. Het hotel beschikt onder andere over een zwembad.

De studios beschikken over 2-Queensize bedden, een slaapbank en volledig uitgeruste keuken.

Tradewinds Apartment hotel***

In het Tradewinds Apartment Hotel in Miami Beach geniet je relaxed en comfortabel van de ‘daytime sunshine and nightlife glamour’.  Het biedt alle faciliteiten van een hotel, met het gemak een appartement.

De One Bedroom Suites bieden een ruime woonkamer met een slaapbank, een volledig uitgeruste keuken en aparte ‘Master Bedroom’ met badkamer.

De ultieme familie vakantie in Amerika
UStravel

Over de auteur

Misschien vind je deze verhalen ook leuk

Boston-sunset-cruise
Afgelopen week heeft Julian, reisadviseur bij UStravel.nl,...
Streetart Miami Amerika
Ontdek de levendige wereld van Amerikaanse street art...

Recente posts

Boston-sunset-cruise
New England reisverslag
Streetart Miami Amerika
Street Art in Amerika
VoordelenReisorganisatieAmerika
Wat zijn de voordelen van boeken bij een reisorganisatie?
TreinreizenCanada_ViaRail
Treinreizen door Canada
NasvhillHighlights
Nashville Highlights
Boston-sunset-cruise
Streetart Miami Amerika
VoordelenReisorganisatieAmerika
TreinreizenCanada_ViaRail
NasvhillHighlights