100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

Empty
Click + to add content
Empty
Click + to add content

Het plannen van een Amerika reis is vakwerk

Wolfgang Hendrix
Wolfgang Hendrix
21 jul, 2015

Een idee voor een reis naar Amerika ontstaat vaak vanuit beelden van TV/internet/social media en enthousiaste verhalen van anderen. Daarna visualiseer je jezelf met je partner of gezin, in deze nieuwe eigen virtuele toekomst. Je loopt over Times Square in New York, je voelt je een echte cowboy op de Wildcatter ranch in Texas of je fietst met je mountainbike over de Golden Gate Bridge in San Francisco. Tientallen beelden en toekomstige belevenissen schieten zo voorbij, waarbij al een stuk vakantie voorpret ontstaat. 

Hoe ga je boeken?

Volgende vraag is dan gelijk, hoe ga ik dit beleven, hoe moet ik dit organiseren? Ga ik naar een reisbureau, struin ik internet af - er zijn daar inmiddels een oneindig aantal mogelijkheden - of ga ik naar een echte specialist? Waar ga ik overnachten, hotels of juist een camper? Hoe ga ik reizen, met een huurauto, per camper of met de trein? En mijn vliegreis; waar ga ik heenvliegen met welke maatschappij? Zo zijn er vele vragen die indien goed ingevuld, ertoe leiden dat de vakantie ook echt memorabel gaat worden. 

Vakwerk

Het organiseren van vakanties is een vak. Ik zeg dit uiteraard vanuit mijn belang, maar vooral ook vanuit mijn overtuiging. Juist de technische- en vakkennis van reizen zorgt ervoor dat een reis goed georganiseerd kan worden. Belangrijk is dat hetgeen je voor ogen hebt ook gerealiseerd wordt. Dit wordt vaak door reizigers onderschat. We zeggen wel eens; we hebben naast 14 miljoen bondscoaches van het Nederlands Elftal inmiddels ook een zelfde aantal reisorganisatoren in Nederland. Maar het samenstellen van een mooie reis is echt wat anders als lukraak wat vluchten en hotels boeken.

Via UStravel maak je de reis die je verwacht

Daarom vragen wij door voordat wij een offerte maken. We zoeken naar de juiste balans tussen budget en verwachting. Wij zijn als UStravel wars van populistische uitgangspunten. Het gaat ons om hotels, villa’s, vluchten, autohuur enz. te zoeken die bij onze klant passen, waardoor je de reis kunt maken die je ook verwacht te gaan doen.  Belangrijk en misschien wel één van de grootste misvattingen: Een door ons samengestelde reis is nooit duurder als diezelfde door je zelf samengestelde reis. Vaak ben je zelfs voordeliger uit, waarbij wij wel zorgen voor de juiste balans.  Wij staan ook garant voor de reserveringen en de uitvoering van de reis, inclusief ANVR- en SGR-dekking

Allemaal extra zekerheden die geen extra kosten met zich meebrengen, maar het totaalpakket zorgt er juist voor dat een door UStravel samengestelde reis, volledig ontzorgt en je echt kan gaan beginnen met het creëren van je eigen unieke vakantiebelevenis. 

Bekijk ook onze video: hoe werken wij bij UStravel?

 

Related

The New York Highlights in just a couple of days

New York; ik ben net terug uit deze wereldstad en wat was het groot, mooi en leuk. Maar eerlijk is e...
Read More

Met 4 generaties naar Florida!

Met grootouders, ouders, kinderen en kleinkinderen op vakantie, 10 man sterk, vergt best wel wat org...
Read More

Smokey Mountains, Atlanta en World of Coca Cola

Heey, daar ben ik weer! Zoals ik in mijn laatste blog vertelde, was ik in de Smokey Mountains. Het i...
Read More