100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

nlende

ANVR, SGR & Calamiteitenfonds

Al onze zekerheden op een rijtje

Wij begrijpen dat je het super belangrijk vindt dat je verzekerd op reis gaat en financiële zekerheid hebt bij het boeken van je reis. Zeker in deze bijzondere tijd. Wij als UStravel.nl | Canadatravel.nl zijn als reisorganisatie o.a. bij de ANVR, Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds aangesloten om je deze zekerheden te kunnen bieden. Hiermee kunnen we je garanderen dat je je vooruitbetaalde bedrag voor je droomreis niet kwijt bent, zelfs wanneer wij de geboekte reis niet meer kunnen leveren! Daarnaast werken wij samen met gerenommeerde lokale partners en hebben wij duidelijke algemene voorwaarden.

Empty
Click + to add content

  ANVR informatie

UStravel.nl / Canadatravel.nl is aangesloten bij de ANVR onder KvK 34205573. De ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) is een overkoepelende organisatie van ruim 650 reisondernemingen met in totaal 2200 vestigingen.

De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen de informatie daarover. Al onze reizen worden aangeboden onder ANVR-Reizigersvoorwaarden tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Om met een gerust hart op reis te kunnen gaan, is het van belang zekerheid in te bouwen. Bij het zoeken van een reis kom je dan ook regelmatig het ANVR-logo tegen. Wat betekent dit en wat biedt het jou als reiziger? Wij geven je zes redenen waarom het verstandig is om bij het boeken van je vakantie- of zakenreis op het ANVR-logo te letten.

Waarom boeken bij een organisatie aangesloten bij de ANVR?
1. Eerlijke voorwaarden
2. Je geld in goede handen
3. Reis veilig en gezond
4. Je gaat verantwoord op reis
5. Jouw gegevens zijn veilig
6. Zekerheid bij klachten

Bij schriftelijke of mondelinge acceptatie van de door ons opgestelde offerte ga je ook gelijk akkoord met de ANVR-Reizigersvoorwaarden (Reisvoorwaarden en/of Boekingsvoorwaarden en/of Gekoppeld Reisarrangementvoorwaarden), Aanvullende voorwaarden en privacy policy gelezen en begrepen hebt en hiermee akkoord gaat.

De Aanvullende voorwaarden zijn door UStravel.nl/Canadatravel.nl zelf vastgesteld. Hierover heeft wat betreft de inhoud van deze artikelen geen overleg plaatsgevonden tussen ANVR en Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal-Economische Raad. Behoudens de in de voorwaarden zelf toegestane afwijkingen kunnen deze eigen bepalingen geen afbreuk doen aan de ANVR-Reizigersvoorwaarden en zijn uitsluitend bedoeld als aanvulling op de ANVR-voorwaarden daar waar dat vermeld staat in de ANVR-voorwaarden zelf en/of om de positie van de reiziger verder te versterken.

Wettelijke informatie: De combinatie van reisdiensten die je wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kun JE aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Wij zijn ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Wij beschikken ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval wij insolvent worden.

Downloads

 ANVR Reizigersvoorwaarden
 ANVR Bagage- en vervoersvoorwaarden
 Basisrechten pakketreis

Links

 UStravel.nl/Canadatravel.nl aanvullende voorwaarden
 UStravel.nl/Canadatravel.nl "Boek gerust garantie" uitleg
   www.anvr.nl
  UStravel.nl Privacy Policy

  UStravel.nl 'Boek-gerust-garantie'

Je wilt graag op vakantie, maar alleen wanneer er geen veiligheidsrisico's zijn op je bestemming. Met de 'Boek Gerust Garantie' van UStravel.nl / Canadatravel.nl is het mogelijk om je reisplannen naar de USA en Canada voor 2022 vast te leggen, zonder jezelf druk te hoeven maken over hoge annuleringskosten.

Deze ‘Boek Gerust Garantie’ bepalingen gelden voor alle reserveringen met vertrek vanaf 01 maart 2021 en zijn van toepassing/een aanvulling op de ANVR-Reisvoorwaarden en de aanvullende UStravel.nl Candatravel.nl voorwaarden, zoals die met ingang van 01 juli 2018 van kracht zijn.

Downloads

 UStravel.nl/Canadatravel.nl "Boek gerust garantie" informatie en voorwaarden

Links

  Veelgestelde vragen Covid-19

  SGR informatie

UStravel.nl / Canadatravel.nl (KvK 34205573) is aangesloten bij SGR. Dit is te controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze door UStravel.nl / Canadatravel.nl aangeboden reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.

De Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) beschermt dus jouw en je geld mochten wij niet meer aan onze financiële verplichtingen kunnen voldoen.

Downloads

  Flyer SGR Bijdrage
  SGR Garantieregeling

Links

  www.sgr.nl

  SGRZ informatie

UStravel.nl / Canadatravel.nl (KvK 34205573) is aangesloten bij SGRZ. Het SGRZ is het "zakelijke zusje" van SGR. SGRZ is een garantiefonds voor de zakelijke markt. 

Downloads

SGRZ Garantieregeling

Links

www.sgrz.nl

  Calamiteitenfonds informatie

UStravel.nl / Canadatravel.nl (KvK 34205573) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat jij als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is:
- (een deel van) de reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij je vervroegd moeten repatriëren. 

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis. Bezoek voor meer informatie de website van het Calamiteitenfonds of vraag het ons. 

Downloads

Garantieregeling van het Calamiteitenfonds

Links

www.calamiteitenfonds.nl

Better Holidays

Bij het samenstellen van onze reizen houden we rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur, zodat de vakantie niet alleen voor jou bijzonder is, maar ook komende generaties kunnen genieten van aantrekkelijke bestemmingen.

Of het nu gaat om vakanties waarbij je geniet van ongerepte natuur, de lokale cultuur beleeft, nieuwe mensen ontmoet of een heerlijk lokaal gerecht proeft; samen werken we aan vakanties die zorgen voor betere plekken en mooiere ervaringen. En daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de duurzame ontwikkelingen op de bestemming. Voor jou als reiziger, maar ook voor de mensen die op de vakantiebestemming wonen.

Downloads

ANVR Better Holidays Policy


Bestrijding kindersekstoerisme

Wij steunen actief de ANVR en ECPAT/Defence for Children in de bestrijding van kindersekstoerisme in vakantielanden. Wij nodigen jou uit met ons alert te zijn en vermoedens van seksueel misbruik van kinderen te melden op de website van Meld Kindersekstoerisme.

Links

Meld kindersekstoerisme