100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

nlende

Aanbiedingen

De beste deals voor je op een rijtje

Aanbiedingen Amerika en Canada reizen

We hebben regelmatig aanbiedingen voor auto- en camperrondreizen. Houd deze pagina dus goed in de gaten, of schrijf je in voor onze nieuwbrief: we laten je dan weten zodra er nieuwe aanbiedingen zijn. 

Actuele aanbiedingen

family fun in Orlando
 Family Fun in Orlando

Profiteer nu tijdelijk van €150 korting op je pakketreis Orlando (villa en autohuur)

 Fraserway Canada Camper Deals

Breng een camper van Vancouver naar Calgary, Edmonton, Halifax of Toronto

image
  Boek simpel en voordelig je huurauto

Lage huurtarieven, check direct je prijs

image
  Boek Gerust Garantie

Plan en boek je reis voor 2023 zonder zorgen over hoge annuleringskosten

 UStravel.nl tips voor een goedkopere vakantie
01
Boek op tijd

Vroeg boeken is eigenlijk altijd voordeliger. Je hebt een ruimere keuze uit accommodaties en voor hotels en campers maak je nog aanspraak op vroegboekkortingen

02
Wees flexibel

Het is natuurlijk niet altijd mogelijk maar indien je flexibel bent in je reisperiode dan valt hier heel wat winst te behalen. We helpen je graag met puzzelen.

03
Vermijd weekenden

Meestal is vertrekken op een doordeweekse dag goedkoper en ook het verblijf in grote steden (vooral Las Vegas) is in het weekend aanzienlijk duurder.

04
Goedkoop is soms duurkoop

Kijk niet altijd naar de prijs van de hotels, maar kijk bijvoorbeeld ook altijd naar de ligging. Als je vervolgens veel geld kwijt bent aan het openbaar vervoer had je beter dat centraal gelegen hotel kunnen nemen.

Hetzelfde geldt voor brandstof bij een camper: de goedkopere grote camper verbruikt bijvoorbeeld veel meer brandstof dan de kleine.

05
Maak gebruik van onze kennis

Wij snappen dat je zelf via Google ook veel kunt vinden: maar wij zijn dagelijks bezig met het samenstellen van reizen, dus we weten precies waar er voor jou nog winst te behalen valt.

06
Boek bij UStravel.nl | Canadatravel.nl

Dit is het beste advies dat we je kunnen geven: wij maken altijd scherpe prijsvoorstellen en puzzelen net zo lang met je mee totdat het helemaal naar wens is.