100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

nlende

Universal Studios Orlando

READY. SET. WOAH

Universal Studios, in Universal City, is een filmstudio en thema in één. De mascotte van Universal Studios en Universal Studios Parks is Woody Woodpecker. Het park is vernoemd naar de filmmaatschappij Universal Studios. De attracties en optredens zijn gebaseerd op verschillende films en televisieprogramma’s zoals The Mummy, The Simpsons, Shrek en Despicable Me. Universal Studios Florida is een filmstudio die je de mogelijkheid geeft om in actie te komen in je favoriete film of tv serie. Het park is opgebouwd uit meerdere themagebieden: Universal Studios, Islands of Adventure, Volcano Bay en Citywalk. In elk gebied vind je attracties, shows, optredens, restaurants en souvenirwinkels.

Verken de toverwereld van Harry Potter met het nieuwste thema in het park: The Wizarding World of Harry Potter. Van magische spreuken tot magische wezens en van duistere schurken tot gedurfde helden, het is hier allemaal aanwezig.

Er zijn 3 soorten tickets om te boeken: 1, 2 en 3-daagse tickets. Je kunt dan gedurende de hele dag gebruik maken van de studios en de parken.

Met de Universal Express Pass kun je de wachtrijen bij de meeste attracties overslaan. Let op! De Universal Express Pass geeft géén toegang tot het park, hiervoor moet je apart een ticket aanschaffen.

De officiële Universal Orlando app is de ultieme must-have tijdens je bezoek aan Universal Studios. Via de app krijg je toegang tot je parktickets, je kunt de laatste wachttijden bekijken, plattegronden openen en nog veel meer! Download gratis de Universal Orlando Resort app, beschikbaar voor Apple® en Android®.

Quick facts

  •   Orlando
  •   Universal Studios Orlando zijn 365 dagen per jaar geopend
  •   Er zijn 3 soorten tickets beschikbaar: 1,2 en 3-daagse tickets
  •   Het park is dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 uur in de winter en tot 21:00 uur in de zomer
  •   Universal Studios Orlando ligt op ongeveer 15 minuten rijden van Walt Disney World
  •   Universal Studios behoort tot een van de oudste themaparken ter wereld

Prijs op aanvraag    

Harry Potter
Island of Adventure attractie
Jaws Ride
City Walk
Vulcano Bay
Universal Studios Orlando
Universal Globe
Waarom een excursie boeken via UStravel?

Waarom UStravel?

Lagere prijzen dan de prijzen ter plaatse aan de balie.                                   
Eerlijk advies uit eigen ervaring.
Geen gedoe meer ter plaatse.                 

Veelgestelde vragen over excursies

Veelgestelde vragen

 Is het goedkoper om vooraf excursies te boeken? 
Zijn mijn geboekte plekken gegarandeerd?
 Ik kan toch beter excursies ter plaatse boeken?
Kunnen we excursies later nog wijzigen?

Voeg deze excursie toe aan je offerte of reservering

Excursie boeken

Heb je bij ons een boeking gemaakt of een offerte aanvraag lopen? Voeg deze excursie dan gemakkelijk toe aan je boeking of offerte.

De populairste excursies in Florida