100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

KLM informatie

Belangrijke informatie, handige apps en veelgestelde vragen

KLM

Geniet van je reis met KLM Royal Dutch Airlines. Een ontspannen en inspirerende vliegreis met KLM. Vlieg je met KLM, dan kun je rekenen op vertrouwde service en state-of-the art techniek. Je reis begint dus goed!

Geniet van de vele voordelen die KLM te bieden heeft: vele rechtstreekse vluchten naar zowel Amerika als Canada, gratis (Nederlandstalig) entertainmentsysteem, gratis KLM bus en omdat KLM partner is van Delta Airlines kunnen bijna alle plaatsen in Amerika en Canada worden aangevlogen.

Door een lange en goede samenwerking met KLM kunnen we scherpe prijzen en gunstige voorwaarden, indien geboekt in combinatie met een pakketreis, aanbieden. Je hoeft bijvoorbeeld niet je tickets ineens af te rekenen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en voorwaarden!

Logo KLM

Waarom vliegen met KLM?

 •   Nederlandse luchtvaartmaatschappij met Nederlandstalige stewards en stewardessen.
 •   Veel rechtstreekse mogelijkheden naar Amerika en Canada: vlieg bijvoorbeeld rechtstreeks naar New York, San Francisco, Las Vegas, Los Angeles of Vancouver.
 •  Gratis entertainment systeem (Nederlands ondertiteld)
 •   Partner van Delta Airlines, waardoor een verbinding naar bijna elke luchthaven in Amerika mogelijk is.
 •  Kom je uit het oosten, of zuiden van het land: maak dan gratis gebruik van de KLM bus.
KLM toestel
KLM inchecken
KLM maaltijd
KLM Economy Class
KLM Business Class
 • Voor vertrek
 • Aan boord
 • Entertainment tijdens je vlucht
 • Algemene info
 • KLM Busservice
 • De wereld rond met KLM en partners
Check in wanneer je wilt en hoe je wilt, want je kan namelijk kiezen uit verschillende incheckmogelijkheden:
online, met je mobiele telefoon, bij een self-service incheckautomaat op de luchthaven of bij de balie.
Geef je bagage af bij een self-service bagageafgiftepunt of een regulier afgiftepunt en je bent klaar voor vertrek!

Ga online taxfree winkelen voor je vertrekt. Geef online je bestelling door en ontvang je aankopen aan boord!
Neem ontspannen plaats in een ergonomisch ontworpen stoel of trakteer jezelf op een extra comfortabele zitplaats! Neem een internationale krant en een exemplaar van het KLM in-flight magazine mee. Geniet van een heerlijke maaltijd en verfrissingen met of zonder alcohol. Je kunt ook een speciale maaltijd bestellen die op je medische, religieuze of andere speciale dieetwensen is afgestemd. Voor de meeste intercontinentale KLM vluchten vanaf Amsterdam kun je voor vertrek zelfs een à la carte maaltijd bestellen!
Ook kan je profiteren van speciale aanbiedingen in het winkelaanbod aan boord.
De KLM stewards en stewardessen zorgen ervoor dat je ontspannen aankomt op je bestemming.
Geniet tijdens intercontinentale KLM-vluchten van, in totaal meer dan 1.200 uur aan, interactief entertainment in diverse talen:
- Meer dan 80 films en in het nieuwste entertainmentsysteem meer dan 200 films, zowel recente, klassieke als wereldcinema. Veel van deze films zijn te zien in het Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Japans en Koreaans, Portugees of Spaans. Omdat KLM een Nederlandse vliegmaatschappij is, zijn alle films en series voorzien van Nederlandstalige ondertiteling. Ook zijn er Nederlandse films in het aanbod te vinden.

Naast films biedt KLM ook het volgende:
- Televisieprogramma’s met diverse thema’s zoals komedie, drama, People & Planet, reizen, concerten, sport, nieuws en lifestyle.
- Honderden cd’s en exclusieve KLM muziekspecials
- Talencursussen
- Speciale kinderkanalen
- Luisterboeken
- Spelletjes
Bij KLM mag je over het algemeen 23 kilo ruimbagage inchecken, de handbagage mag normaal gesproken maximaal 12 kilo wegen.
Geniet van extra comfort in de Economy Comfort-zone! Een stoel in de Comfort-zone kan verder naar achteren en heeft meer beenruimte. De Economy Comfort-zone bevindt zich in het voorste deel van de de Economy Class en is exclusief op door KLM uitgevoerde vluchten.
KLM beschikt over een busservice voor passagiers vanuit de regio Nijmegen/Veenendaal/Rhenen/Arnhem/Venlo, Enschede/Hengelo/Apeldoorn en Maastricht/Eindhoven. De busservice is gratis te boeken voor passagiers met een KLM-ticket die vliegen met KLM of een van haar partners. In de bus heb je gratis WiFi, koffie, thee en water. Een voordeel van de bus is dat je geen parkeerplaats of treinticket hoeft te betalen. Indien de bus onderweg vertraging oploopt, dan boekt KLM je kosteloos om. De bus is ook geschikt voor passagiers met een beperkte mobiliteit. Verder kunnen kinderen zonder apart kinderstoeltje meereizen in de bus. Speciale attributen (zoals een fiets of surfplank) en huisdieren worden niet door de bus vervoerd.
Bekijk hier de up-to-date vertrek- en aankomsttijden van de bus en overige informatie.

LET OP: Indien je gebruik wil maken van de busservice, geeft dit dan aub aan in het offerte stadium. Na boeking van je vluchten worden voor het toevoegen van de busservice, kosten in rekening gebracht, aangezien dit als wijziging van je ticket wordt gezien.
KLM is lid van SkyTeam, een alliantie waarbij ook Aeroflot, Aeromexico, Air France, Alitalia, China Airlines, CSA Czech Airlines, Delta Airlines, Garuda Indonesia en nog veel meer zijn aangesloten. Het totale SkyTeam-netwerk is goed voor 15.000 dagelijkse vluchten en 630 miljoen passagiers per jaar.

De voordelen voor jou:
- Meer vluchten, meer bestemmingen, meer keuze
- Aantrekkelijke tarieven door subnetwerken met elkaar te verbinden
- Profiteren van codesharing: je hoeft je bagage maar één keer in te checken
- Optimaal profiteren van de Flying Blue-voordelen (het frequent-flyerprogramma van KLM en Air France).
Waarom een vlucht boeken via UStravel.nl?

Waarom UStravel.nl?

 Goedkope prijzen en soepele voorwaarden i.c.m. een pakketreis. 
Duidelijke en complete prijzen, altijd inclusief bagage.                 
Eerlijk advies uit eigen ervaring.
Snelle maatwerkoffertes.

Veelgestelde vragen over vluchten

Veelgestelde vragen

Hoe kan het dat ik dezelfde vlucht ergens anders goedkoper zie?
Zijn mijn stoelreserveringen inbegrepen?
Is ruimbagage inbegrepen?
Krijg ik een maaltijd aan boord?

Maatwerk reisvoorstel aanvragen

Maatwerk reisvoorstel

Wij maken graag een reisvoorstel op maat voor je: inclusief vluchten, hotels en/of camperhuur of autohuur.

Handige apps

Andere airlines naar Amerika