100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

Santa Fe

Santa Fe is de oudste hoofdstad van de Verenigde Staten. Geflankeerd door bochtige straten en gebouwen in Pueblo stijl, geeft Santa Fe je het oude wereld gevoel. Vele winkels en restaurants vind je op het plein in het centrum. Vergeet dan ook niet om hier een lekkere cappuccino te drinken!

Santa Fe staat ook wel bekend als de ‘City Different’ vanwege de mix van alle verschillende culturen qua inwoners en architectuur stijlen. Bezoek de Mission San Miguel. De San Miguel Mission is de oudste kerk van Santa Fe en in 1626 gebouwd voor de bedienden die door de Spanjaarden werden gebracht. Deze missie werd verstoord door de Pueblo Revolt in 1680. In 1710 is de kerk verder afgemaakt. Bekijk de beroemde ‘Miraculous Stairway’ in de Loretto Chapel. Legenden vertellen dat een timmerman heel geheimzinnig verscheen om een trap naar de korenzolder te bouwen. Hij gebruikte hiervoor geen spijker of steunen om de trap te bouwen en hij verdween voordat hij betaald kon worden. Je kunt van een opmerkelijk mooi uitzicht genieten vanaf The Cross of the Martyrs, gelegen op een kleine heuvel van de Paseo de Paralta.
Voor een kijkje in de geschiedenis moet je een bezoekje brengen aan de ‘Oldest House’. Deze dateert uit ongeveer 1766. Binnen in het huis zijn overblijfselen te vinden van een oude Spaanse strijder.

Heb je de tijd, probeer dan een voorstelling te boeken in de Santa Fe Opera. Alleen het gebouw is al een excursie op zich!

Monument
Santa Fe
Railway
Santa Fe
Santa Fe Trein

Alles over Santa Fe


  • Weer
  • Vakantiebibliotheek
SANTA FE weer

Wil je meer informatie over Santa Fe? Download reisgidsen van je bestemming, plattegronden van plaatsen en pretparken, handige linkjes en onmisbare apps voor een perfecte voorbereiding van jouw droomreis!

Ga snel naar de UStravel.nl Zuid-West Amerika Vakantiebibliotheek

Reizen met Santa Fe

Best of America

Autorondreis

22 dagen / 21 nachten

Ontdek zowel de oost- als de westkust van Amerika
Inclusief de Niagara Falls, New York City en Washington DC
Inclusief Grand Canyon, Mesa Verde, Arches en Monument Valley
Helemaal op maat aan te passen, evt. ook inclusief treinreis in Oost Amerika

Vanaf €960 per persoon   

Bekijk deze rondreis

Route 66

Autorondreis

16 dagen / 15 nachten

Doorkruis Amerika via ‘The Mother Road’
Reis van Chicago naar Los Angeles
Inclusief St. Louis, de Grand Canyon en Las Vegas
Helemaal op maat aan te passen

Vanaf €649 per persoon   

Bekijk deze rondreis

Een reis op maat samenstellen?

Dat is natuurlijk mogelijk!

We nemen alle tijd voor je
Passende reizen binnen ieder budget
Bespaar een hoop tijd en stress
Gratis en vrijblijvend een reisadvies op maat

De meest populaire bestemmingen in Zuid West Amerika

Bekijk alle bestemmingen