100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

nlende

Verzekeringen

Alles over reis- en annuleringsverzekeringen

Sluit je verzekering af

Goed verzekerd op reis

De gezondheidszorg in de USA & Canada is in handen van particuliere instellingen en is zeer duur. Een ziektekostenverzekering sluit men veelal niet af. Het is daarom van belang een goede reisverzekering af te sluiten die voldoende dekking biedt (ook tegen verlies en diefstal van bagage). Medicijnen zijn meestal zonder recept verkrijgbaar in drugstores, een kruising tussen een apotheek en drogisterij. Mocht je naar een ziekenhuis moeten, dan is het beter naar een universiteitsziekenhuis te gaan, hier liggen de tarieven iets lager. Houd er rekening mee dat vanwege de torenhoge kosten van medische hulp in de USA, deze vaak maar gedeeltelijk vergoed worden door de Nederlandse zorgverzekeraar, ook daarom is een aanvullende reisverzekering belangrijk.

Ook een goede annuleringsverzekering is van belang indien je onverhoopt de reis niet kunt maken.

Onze partner met betrekking tot verzekeringen is de a.s.r.. Onderstaand vind je een uitgebreide uitleg over zowel de kortlopende- als de doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Diverse dekkingen zijn mogelijk, dus het is belangrijk om je hier goed in te verdiepen.

Heb je zelf al een doorlopende reis- en annuleringsverzekering?

Neem dan contact op met je tussenpersoon. Wellicht moet de reisverzekering worden omgezet naar Werelddekking, en je vergoedingsbedrag van de annuleringsverzekering worden verhoogd. Stel je bent verzekerd voor een bedrag van €1500 per persoon per jaar, en het bedrag van de geboekte reis ligt hoger: dan kunnen wij zorgen voor aanvullende verzekering, zodat de gehele reissom gedekt is.

Voor je USA en/of Canada reis raden wij de volgende dekkingen aan:

Reisverzekering: Werelddekking

  • Voor USA/Canada reizen heb je werelddekking nodig op je reisverzekering.

Reisverzekering: Personenhulp

  • Zijn alle leden van het reisgezelschap verzekerd bij dezelfde reisverzekering? Dezelfde reisverzekering geeft het voordeel van dezelfde alarmcentrale en hulpverlening in noodgevallen.

Reisverzekering: Bagage

  • Heb je waardevolle bagage? Dan is het misschien verstandig deze extra te verzekeren. Wij bieden daarvoor de dekking 'Bagage' aan.

Reisverzekering: Geneeskundige kosten

  • De USA en Canada zijn landen waar je met extreem hoge zorgkosten te maken kunt krijgen. Je zorgverzekering vergoedt deze kosten waarschijnlijk niet volledig. De dekking voor geneeskundige kosten vergoedt deze kosten wel.

Reisverzekering: Rechtsbijstand

  • Organiseer je je rondreis zelf? Bij een verkeersongeval kun je zeer hoge claims krijgen of direct met justitie in aanraking komen. Het is daarom verstandig een dekking voor rechtsbijstand af te sluiten. Die omvat bijvoorbeeld hulp van een advocaat en het betalen van een eventuele borg.

Reisverzekering: Ongevallen

  • In ongewone, onverwachte situaties of bij sportactiviteiten op onbekend terrein neemt de kans op een ernstig ongeval toe. De dekking Ongevallen biedt een eenmalige extra uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval op reis.

Annuleringsverzekering 

  • Heb je een dure reis geboekt? Dan is het prettig als het financiële risico van een annulering is verzekerd. Dit kun je doen met de Annuleringsverzekering voor standaard annuleringsredenen of met de Allrisk Annulering voor aanvullende persoonlijke redenen.

Afkoop eigen risico

  • Heb je een camper, auto of motor gehuurd via ons? Sluit dan ook de verzekering voor het Afkoop eigen risico af. Zie voor informatie hierover de pagina over Afkoop Eigen risico.