100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

Afkoop eigen risico

Goed verzekerd de weg op

Als je een voertuig huurt in Amerika of Canada is het belangrijk om te weten waarvoor je wel- en niet verzekerd bent. Bij verhuurders ter plaatse is vaak een 'basisverzekering' inbegrepen dus het kan zijn dat een extra verzekering benodigd is. 

Afkoop eigen risico

Voor camper, motor en auto

De meeste verhuurders hanteren een standaard eigen risico van $ 1000,- of $ 1500,-, ook al heb je de volledige verzekering afgesloten. Dit eigen risico is van toepassing per gebeurtenis en ongeacht schuldvraag. Schades ontstaan op onverharde wegen, wegen zonder nummer, verboden gebieden, door bevriezing, aan ruiten en schades aan de onderkant of de bovenkant vallen in de meeste gevallen binnen het eigen risico en kunnen eventuele kosten die hier gemaakt worden, in rekening gebracht worden. Vraag ons naar de voorwaarden van de diverse maatschappijen. Je kunt jouw eigen risico afkopen vanuit Nederland door een Camperverzekering van de Europeesche af te sluiten.

De afkoop van het eigen risico is het belangrijkste onderdeel van deze verzekering, maar ook inbegrepen is onder andere een aanvullende aansprakelijkheidsverzekering en rechtsbijstand. Zie hieronder de brochure met alle informatie.

Downloads

 Voorwaarden Afkoop eigen Risico