100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

nlende

Nieuwe camper wegbrengen Amerika of Canada

'Relocate' een gloednieuwe camper van de fabriek naar één van de verhuurlocaties 

'Get on the road' met een voordelige camper wegbrengspecial, vanaf €1 per dag

Beschikbare specials

Helaas, er zijn op dit moment geen wegbrengspecials 

Hoe werkt een wegbrengspecial?

Campermaatschappijen schaffen bijna elk jaar tal van nieuwe campers aan. Met een wegbrengspecial breng jij deze nieuwe camper voor een hele lage huurprijs van de fabriek naar één van de verhuurlocaties van die maatschappij in Amerika of Canada. Sommige specials kosten maar €1 per dag!


Vliegen

Je vliegt naar de dichtstbijzijnde luchthaven van de ophaallocatie van de camper, dit verschilt per verhuurder. Vluchten worden verzorgd door UStravel.nl | Canadatravel.nl. Ophalen kan meestal in de buurt van Chicago, Minneapolis of Toronto.


Eerste hotelovernachting

Na aankomst vertrek je naar het hotel waar je minimaal 1 nacht verblijft, dit is verplicht bij een camperreis.Camper ophalen

Je reist naar de ophaallocatie van de camper. Tegen geringe kosten word je met een bus naar de fabriek gebracht.


On the road

Je haalt de camper op en begint aan een prachtige reis in alle comfort en vrijheid!


Weer terug naar huis

Je brengt de camper naar de afgesproken eindbestemming en vliegt vanaf de dichtstbijzijnde luchthaven weer naar huis.

Nieuwe camper in Amerika wegbrengen

Niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Zodra er nieuwe wegbrengspecials beschikbaar zijn, word je door ons direct op de hoogte gebracht per e-mail.

Inschrijven nieuwsbrief wegbrengspecials

De kleine lettertjes

  • Vertrek vindt meestal plaats in maart. Op sommige plaatsen kan het dan nog koud zijn (onder 0 graden) en kan er zelfs nog wat sneeuw liggen waardoor sommige wegen niet begaanbaar zijn. Houd hier dus rekening mee in de planning en bekijk bijvoorbeeld ook de websites van de Nationale Parken en campings. Zij hebben altijd up-to-date informatie over de toegankelijkheid van parken.
  • Je gaat met een gloednieuwe camper de weg op! Natuurlijk een ontzettend leuke ervaring, maar dat wil ook zeggen dat jullie de eerste gebruikers van de camper zijn. Alle campers worden uiteraard goed gecontroleerd voordat ze de weg opgaan, maar houd er rekening mee dat de camper nog een klein "foutje" zou kunnen hebben. Mocht er onverhoopt wat voorvallen, dan zijn campermaatschappijen uiteraard ten alle tijden bereikbaar.
  • De campers zijn winterklaar gemaakt. Het watersysteem is dan gevuld met anti-vries en kan niet gebruikt worden totdat de temperatuur boven het vriespunt komt. Pas wanneer de temperatuur voor de rest van de reis boven het vriespunt blijft, mag het watersysteem geleegd worden en met vers water gevuld worden. Schade veroorzaakt door gebruik bij vorst zal aan je worden belast.