100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

Explore The Capital Region

Een reis door de historie van Amerika | 12-daagse autorondreis

Explore The Capital Region

Een reis door de historie van Amerika | 12-daagse autorondreis

Je start je rondreis in de hoofdstad van Amerika, Washington D.C. In Washington D.C., Philadelphia, Colonia Williamsburg en Gettysburg komt de historie tot leven. Bezoek de Amish en ontdek de eenvoud van hun leven. Geniet van de mooie havens in Maryland en de schoonheid van Shenandoah Valley.

Leuk aan deze reis...

Ontdek het gebied rondom hoofdstad Washington D.C.
Inclusief Shenandoah National Park, Amish Country en Virginia Beach
Inclusief het hippe Philadelphia
Helemaal op maat aan te passen

Vanaf €540 per persoon   


Dag-tot-dag programma


12 dagen | ± 1500 km

Verken de omgeving van de hoofdstad van de USA: Washington DC. De historie komt tot leven in de plaatsen die je gaat bezoeken. Het reisschema kunnen we compleet op jouw reiswensen aanpassen. Wil je enkele dagen langer of korter verblijven, specifieke excursies bijboeken of de route aanpassen? Geen probleem, we regelen het graag voor je!

Dag 1

Washington-D.C.-Capitol

Aankomst in Washington D.C.

De hoofdstad van de USA

Welkom in de hoofdstad van Amerika! Wanneer je aankomt op Dulles International Airport in Washington D.C., haal je je huurauto op en rijd je naar jouw hotel voor de eerste twee nachten. Jaarlijks bezoeken zo’n twintig miljoen toeristen Washington D.C. Gek genoeg (prettig!) zijn de meste grote bezienswaardigheden nog steeds gratis toegankelijk.

Afstand op deze dag: +/- 6210km  

Dag 2

Washington-D.C-Jefferson-Memorial

Ontdek Washington D.C.

Monumenten en gratis musea

Vandaag kun je de hoofdstad ontdekken, waar de meeste bekende bezienswaardigheden zich bevinden in de buurt van de National Mall, ook wel de ‘Nation’s Front Yard’ genoemd. Dit strekt zich uit van het Lincoln Memorial langs de Potomac tot de regeringsgebouwen en het Hooggerechtsgebouw op Capitol Hill. Langs de Mall vind je het grootste gedeelte van de 18 (gratis) musea van de stad, waaronder het Smitsonian, de oorlogsmonumenten en het Washington monument waarbij je naar de top van de obelisk kunt. Dit monument staat wat ten zuiden van het Witte Huis. Andere interessante bezienswaardigheden zijn de nationale begraafplaats Arlington, de Library of Congres, de National Cathedral en de Washington National Zoo. Uiteraard is er in Washington meer te zien dan al deze historische bezienswaardigheden. Zo heeft de stad een bruisend nachtleven. Buiten de restaurants van wereldklasse, vind je er Broadway shows, shows met politieke satires en livemuziek.

Dag 3

Philadelphia-City-Hall-Street

Op naar Philly

Let's go there, together

Verlaat Washington in de ochtend en reis richting Philadelphia, de meest invloedrijke stad waar het de Amerikaanse Revolutie betreft. Je vindt hier het beroemdste symbool van de Amerikaanse Onafhankelijkheid, de 944 kg zware Liberty Bell, gelegen in het National Historic Park. Tegenover het park vindt je Independence Hall, de plek waar de door Thomas Jefferson geschreven Onafhankelijkheidsverklaring werd gemaakt en aangenomen op 4 juli 1776. Een ander uniek historisch stuk wordt bewaard in het Betsy Ross House. Het schijnt dat zij de eerste vlag der Verenigde Staten heeft genaaid onder het bewind van George Washington. Deze vind je downtown, waar je bijvoorbeeld ook Reading Terminal Market kunt bezoeken, vol leuke winkeltjes en food stands, misschien zou je er nog een Philly Cheese Steak kunnen scoren?

"Philly" bestaat niet alleen uit historische bezienswaardigheden en feiten. De Philadelphia Zoo was de eerste nationale dierentuin van Amerika en biedt tegenwoordig onderdak aan zo’n 1.300 dieren. Het 'Please Touch' museum heeft veel wisselende exposities en is uniek in de wereld en vooral gericht op kinderen.

Afstand op deze dag: +/- 220km

Dag 4

Lancaster-Amish-op-het-land

Via Bucks Country naar Amish Country

Vervoer per paard en wagen

Op een uur rijden ligt Bucks County met een schilderachtig stadje vol historische betekenis. Aan de oever van de Delaware rivier vind je hier het Washington Crossing Historical Park. Niet alleen vind je hier veel informatie over George Washington en een belangrijk moment in de historie van de oorlog. Je vindt er een nagebouwd dorpje, live-acting, maar ook kun hier kajakken, kanoën en raften op Amerika’s meest historische rivier.

Reis verder naar Lancaster County waar je de aparte boerderijen van de Amish vindt en waar het lijkt of de tijd heeft stil gestaan. De Amish, die bekend staan als eenvoudige mensen, zijn zonder uitzondering de beste boeren ter wereld. Het is zeker de moeite waard je hier te laten rondleiden door een Amish huis uit 1840 of een ritje in een buggy met paard te maken. Geniet van een middag shoppen in Kitchen Kettle Village; je vindt hier aardewerk, handbeschilderde tegeltjes en verschillende andere soorten kunst die het uitstekend doen als souvenir.

Afstand op deze dag: +/- 120km

Dag 5

Gettysburg

Lancaster - Gettysburg

Vol herinneringen aan de burgeroorlog

Rijd vandaag van Lancaster naar Gettysburg, gelegen tegen de grens met Maryland. Je kunt hier het Gettysburg National Military Park bezoeken. Deze plek gaat terug naar de meest bloederige stijd van de burgeroorlog. Er waren in de zomer van 1863 51.000 slachtoffers in drie dagen tijd gevallen. In het park vind je het Eternal Light Peace Memorial, het bezoekerscentrum, McMillan Woods Youth Campground en het Burgeroorlogmuseum. Het is mogelijk dit allemaal met de auto te bezoeken met een audiotour. Ook kun je een begeleide wandeling bij kaarslicht maken, bij Farnsworth House Candelight Walks waar je door dezelfde straten loopt als destijds de soldaten. ’s Avonds is het leuk om te gaan eten in het oudste, meest historische pand van Gettysburg, de Dobbin House Tavern, gebouwd in 1776.

Afstand op deze dag: +/- 120km

Dag 6

Annapolis-City-Hall

Via Baltimore naar Annapolis

Bezoek Inner Harbor

Vandaag reis je via Baltimore, thuis van het wereldbefaamde Inner Harbor, naar Annapolis. Je kunt hier een bezoek brengen aan de Torsk onderzeeër uit de Tweede Wereldoorlog of met de lift naar de top van het World Observation Level voor een onvergetelijk 360 graden uitzicht over de stad en de haven. Je kunt ook een rondleiding krijgen op de USS Constellation, het laatste door de Amerikaanse marine gebouwde oorlogsschip met zeilen.

Zet vervolgens je reis voort richting Annapolis, de hoofdstad van Maryland en met een prachtige historische haven aan de Chesapeake Bay. Je kunt hier het oudste, nog gebruikte provinciehuis bezoeken, het Maryland State House. Wandel langs de City Doc of krijg een rondleiding over het terrein van het opleidingscentrum van de marine, hoogtepunten hier zijn het scheepsbouwmuseum, het Hemdon Monument, het graf van de zeeheld John Paul Jones en het standbeeld Tecumseh.

Afstand op deze dag: +/- 130km

Dag 7

Virginia-Beach

Via Chesapeake Bay naar Virginia Beach

Langs de kust naar Virginia Beach

Geniet van een prachtige rit langs de kust wanneer je op weg gaat naar Virginia Beach in Virginia. Mocht je tijd hebben, kun je nog een boottour maken door de baai voordat je op weg gaat. Virginia Beach, ook wel de minst stressvolle stad van Amerika genoemd, staat bekend om haar gezonde lucht. Warme dagen, koele avonden, verfrissend water en zacht zand zijn een gegeven in Virginia Beach. Loop of fiets langs ’s werelds langste strand, terwijl je de kustlijn afzoekt naar dolfijnen, die je hier regelmatig ziet zwemmen.

Afstand op deze dag: +/- 370km

Dag 8

Virginia-Beach-Pier

Virginia Beach

Een dagje relaxen aan het strand

Vandaag kun je bijvoorbeeld gaan kajakken met dolfijnen, jetskiën, sportvissen, wandelen door een wildreservaat of simpelweg heerlijk relaxen op een strandbedje aan het strand. Is dat te rustig voor jou, dan kun je wellicht het Ocean Breeze Water Park of het Virginia Aquarium bezoeken of gaan fietsen in het First Landing State Park. Op historisch gebied vind je hier het Heritage by the Sea oriëntatiepunt, waar de geschiedenis van Virginia Beach haar oorsprong vond toen de beroemde pionier John Smith in 1607 op zijn reis vanuit Engeland naar de Nieuwe Wereld hier voor het eerst voet aan wal zette.

Dag 9

Williamsburg-Governors-Palace-Herenhuis-Palace

Naar Williamsbrug

Terug naar de Amerikaanse revolutie

Laat Virginia Beach achter je en vertrek richting koloniaal Williamsburg. Ga meer dan 220 jaar terug in de tijd naar de vooravond van de Amerikaanse Revolutie. Williamsburg is één groot levend museum met meer dan 500 gebouwen, huizen en kroegen gereconstrueerd en gerestaureerd naar hun vroegere 18-eeuwse uiterlijk. Wat je niet mag missen zijn het Governors´s Palace, the Capitol, het DeWitt Wallace Decorative Arts Museum, het Abby Aldrich Rockefeller Folk Art Museum en Basset Hall. Natuurlijk is een bezoek aan Williamsburg niet compleet zonder ook een bezoek te brengen aan Jamestown, waar Amerika is ontstaan, en Yorktown, waar de onafhankelijkheid is geboren. Deze drie plaatsen staan bekend als America´s Historical Triangle. Wanneer je in Jamestown bent, bezoek dan zeker het Jamestown Settlement living-history museum. Zeker zo belangrijk is het Yorktown Victory Center living-history museum.

Afstand op deze dag: +/- 100km

Dag 10

Charlottesville-Monticello

Reis via Charlottesville naar Shenandoah

In de schaduw van de Blue Ridge Mountains

Vandaag reis je naar Charlottesville, thuis van Thomas Jefferson en zijn nalatenschap, gelegen in de schaduw van de Blue Ridge Mountains. Wanneer je meer wilt weten over Thomas Jefferson, kun je hier het huis bezoeken waar hij zijn laatste jaren doorbracht, de Monticello Plantation, en zijn geliefde Virginia University. Dwaal door de fantastische botanische tuinen van Monticello en bezichtig hier de verblijven van de 130 werknemers van weleer. Tegenover de plantage vind je de Jefferson wijngaarden, welke tegenwoordig enkele van de beste wijnen uit Virginia bottelt.
Andere bezienswaardigheden zijn Ash Lawn-Highland, het huis van Amerika´s 5e president, James Monroe, Historic Court Square en Michie Tavern uit 1784 voordat je doorrijdt naar Shenandoah National Park.

Afstand op deze dag: +/- 195km

Dag 11

Amerika reizen

Shenandoah Valley

Duik de natuur in

Geniet van Shenandoah National Park. Bereid je voor om verbaasd te worden wanneer je de grotten van Luray bezoekt, de grootste grotten van de oostkust. Deze plek huist de beroemde Giant Hall, een enorme ondergrondse kamer waar zich verbazingwekkende rotsformaties bevinden. Zeker zo indrukwekkend is het Shenandoah National Park, welke zich uitstrekt over 197.000 hectare land en bekend is om haar prachtige landschap met bijzondere uitzichten. In het park kun je kiezen uit een groot aantal activiteiten, zoals wandelen langs de, in totaal 500 mijl, paden, maar je kunt gaan paardrijden, fietsen, vissen of kanoën.

Afstand op deze dag: +/- 100km

Dag 12

Amerika reizen

De terugreis vanuit Washington

Bye bye USA

Na deze laatste ontspannen dag in de prachtige natuur van Shenandoah National Park, vertrek je op je gemak naar de luchthaven bij Washington D.C., waar je je huurauto inlevert en klaarmaakt voor de vlucht naar huis.

Afstand op deze dag: +/- 150km

LEES MEER

Minimize
  • Expand/Collapse

Voorwaarden

Belangrijk

Vertrek is dagelijks mogelijk
Standaard hotels: 3-sterren hotels | Upgrade hotels: 4-sterren
Het kan voorkomen dat een hotel op een bepaalde datum geen kamer beschikbaar heeft. In dat geval behouden wij ons het recht voor een andere, gelijkwaardige accommodatie te reserveren
Gedurende speciale gelegenheden, zoals feestdagen, kan het zijn dat een accommodatie alleen tegen meerprijs beschikbaar is. Exacte prijzen beschikbaar bij offerte/reservering 
 Deze reis is geheel op maat aan te passen

Inclusief

Huurauto van dag 1 t/m dag 12 (Alamo) inclusief alle benodigde verzekeringen     
11 hotelovernachtingen     
Routeboek     
Toegang tot de UStravel.nl-app met exclusieve tips voor je bestemming 

Exclusief

Vluchten (maak gebruik van onze speciale tarieven & voorwaarden)     
Entreegelden     
Maaltijden     
Parkeer- & tolgelden     
Extra's bij de huurauto, zoals GPS, Wifi device en/of een verzekering voor jonge bestuurders.

Deze route gebruiken als basis voor je maatwerk reis?

Dat kan! Voeg bijvoorbeeld extra stops toe, extra nachten op een bepaalde plaats, of wil je vooraf een stopover in IJsland, New York of bezoek aan vrienden/familie plannen? Geen probleem, laat het ons gerust weten!


Reisvoorstel aanvragen
Image

Jose Kraan

Amerika & Canada reisspecialist

De leukste hotels uitgelicht

Zie onderstaand een greep uit de mogelijke hotels voor deze rondreis. Een combinatie maken van 'standaard' en 'upgrade' hotels is ook mogelijk, laat het ons gerust weten! Hotels kunnen wijzigen, aangezien wij altijd en alleen offreren op basis van huidige beschikbaarheid - leuke aanbiedingen kunnen we daarin dan meteen meenemen. Bij ontvangst van je reisvoorstel ontvang je van ons de gehele lijst met hotels.

Excursietips voor deze reis

Wat wil je nog meer weten over deze reis?

We hebben een lijstje gemaakt van de meest veelgestelde vragen over onze autorondreizen, om je snel op weg te helpen!

- Wij kennen de plaatsen en hotels goed en kunnen daarom goede aanbevelingen vwb hotels, vluchten en autohuur doen
- Je reis valt binnen de 'Boek Gerust Garantie': mochten je reisplannen veranderen dan kun je gebruik maken van onze soepele annuleringsvoorwaarden.
- Maak gebruik van onze UStravel.nl-app: je hebt hierdoor al je reisinformatie, reisdocumenten en tips voor ter plaatse op 1 plek
- Je hebt altijd een aanspreekpunt bij vragen, problemen of klachten

Nee, vluchten zijn nog niet standaard inbegrepen. Uiteraard kunnen we deze wel voor je boeken. Omdat er veel verschillende mogelijkheden zijn (welke maatschappij, rechtstreeks of met overstap, aanbieding of regulier tarief etc) bespreken we graag eerst de mogelijkheden met je, voordat we 'standaard' al iets aanbieden. Vraag ons dus gerust naar de mogelijkheden!

Ja, al onze reizen kunnen op maat worden aangepast. Dus nachten toevoegen, verwijderen, een stopover vooraf of na afloop van de reis, alles is mogelijk... Laat ons je wensen gerust weten!

Inbegrepen in onze pakketten zijn de autohuur en hotelovernachting met soms ontbijt inbegrepen. We proberen dit zo helder mogelijk te communiceren. Kosten ter plaatse zijn dan dus: de maaltijden, fooien, brandstof, eventuele one-way kosten voor de huurauto, toegangsgelden tot de nationale parken en eventuele excursies.

Standaard boeken we een 'run of the house' kamer voor je: dus geen specifieke kamer, maar de best beschikbare kamer op dat moment. Deze wordt op het moment van inchecken toegewezen. Wil je liever een specifiek kamer type? Laat het ons dan weten bij het boeken. Het kan zijn dat hier meerkosten aan verbonden zijn.

Bij onze autorondreizen ontvang je een uitgebreid routeboek én je krijgt toegang tot de UStravel.nl-App. Hiermee vind je onder andere je reisschema, reisbescheiden, exclusieve UStravel.nl tips voor je bestemming.

Voor Amerika is een geldig paspoort verplicht dat tijdens je hele verblijf geldig moet zijn. Ook kinderen hebben een eigen paspoort nodig. Voor toeristische reizen, korter dan 90 dagen heb je geen visum nodig, maar moet je vooraf digitale reistoestemming aanvragen: de ESTA (Electronic System for Travel Authorization). De kosten hiervoor zijn $14 per persoon. Zie hier meer informatie over ESTA aanvragen. Indien je langer dan 90 dagen wilt reizen is een visum benodigd.

Amerika is ingedeeld in verschillende tijdzones. Variërend van de oostkust: 6 uur vroeger tot aan Hawaii zelfs 12 uur vroeger.
- Eastern: 6 uur vroeger (met oa. New York, Washington DC, Florida & New England)
- Central: 7 uur vroeger (met oa. Chicago, New Orleans, Memphis, Dallas & Minneapolis)
- Mountain: 8 uur vroeger (met oa. Rocky Mountains, Salt Lake City, Denver en Phoenix)
- Pacific: 9 uur vroeger (de westkust met oa. Los Angeles, Las Vegas, San Francisco & Seattle)
- Alaska: 10 uur vroeger
- Hawaii: 11 uur vroeger
Tijdens je ritten kun je gemakkelijk een tijdzone overschrijden, houd hier rekening mee in je planning.

Ja, in Amerika is een creditcard het meest gebruikte betaalmiddel. Bij alle verhuurmaatschappijen is het verplicht om op je creditcard borg te laten staan. Ook kunnen hotels borg op je creditcard inhouden voor zogeheten ‘incidentals’.
Let erop dat het aanvragen van een creditcard minimaal 2 weken duurt. Aan contant geld hoef je niet veel mee te nemen, $50 voor de eerste uitgaven is voldoende. Je kunt in Amerika gewoon geld pinnen, let er op dat je je pinpas op ‘wereld’ zet.

De duur van een vlucht naar Amerika varieert natuurlijk per bestemming. De vluchttijd is afhankelijk van je bestemming en of je een overstap hebt. Naar de oostkust en Florida is het +/- 9 uur vliegen, naar het westen +/- 13 uur. Indien je een overstap hebt, reken dan op ongeveer 2 uur extra reistijd.

Ja, rijden in Amerika is heel gemakkelijk. Wat je meteen op zal vallen in Amerika, is dat men hier in het algemeen veel rustiger rijdt dan wij in Europa gewend zijn en dat het wegennet zeer uitgebreid is en de bewegwijzering heel duidelijk is. Verkeersregels zijn niet geheel hetzelfde. Een aantal voorbeelden hiervan zijn; je mag links en rechts inhalen en in sommige gevallen mag je rechts afslaan bij een rood stoplicht. Bij boeking informeren we je hier uitgebreid over.

Ja, een internationaal rijbewijs is niet noodzakelijk. Belangrijk om te weten: Om een auto te mogen huren in Amerika en Canada geldt als voorwaarde dat een bestuurder minimaal 21 jaar is en zeker 1 jaar in het bezit is van een rijbewijs. Voor bestuurders tussen de 21 en 25 jaar geldt wel een verplichte jongerentoeslag (verzekering).
Voor Amerika geldt dat de hoofdbestuurder een creditcard op zijn/haar naam moet kunnen laten zien. Geen creditcard? Dan krijg je de auto niet mee!

Selecteer eerst je vertrekmaand. Daarna kun je de gewenste dag selecteren.
Prijzen zijn per persoon, exclusief vluchten.

Waarom een autorondreis boeken bij UStravel?

Waarom UStravel?

Rechtstreekse contracten bij de verhuurders, dus geen extra tussenpartijen.
Duidelijke en complete prijzen, geen verrassingen achteraf!
Eerlijk advies uit eigen ervaring.
Snelle maatwerkoffertes.

Veelgestelde vragen over autorondreizen

Veelgestelde vragen

Boeken jullie ook vluchten?
Kan ik deze reis op maat aanpassen?
Wat verbruikt een camper aan brandstof?
Zijn er nog hoge kosten ter plaatse?

Maatwerk reisvoorstel aanvragen

Maatwerk reisvoorstel

Wij maken graag een offerte op maat voor je: inclusief vluchten, hotels, autohuur en/of camperhuur. Niets is ons te gek!

Misschien vind je deze reizen ook interessant

Southern Songs

Autorondreis

16 dagen / 15 nachten

Combineer steden, natuur en strand en ontdek de zuidelijke charmes
Inclusief New York City, Washington D.C. en Miami
Inclusief de Blue Ridge Mountains en Smoky Mountains
Helemaal op maat aan te passen

Vanaf €649 per persoon   

Bekijk deze rondreis

Eastern Charms

Autorondreis

9 dagen / 8 nachten

Maak kennis met het noordoosten van Amerika
Inclusief twee wereldsteden; New York City en Washington D.C.
Inclusief de Niagara Falls en Amish regio
Helemaal op maat aan te passen

Vanaf €449 per persoon   

Bekijk deze rondreis

Boston - New York - Philadelphia -Washington

Treinreis

8 dagen / 7 nachten  

Reis van noord naar zuid langs vier wereldsteden
Inclusief treintickets van Amtrak
Vier compleet verschillende steden
Helemaal op maat aan te passen

Vanaf €735 per persoon   

Bekijk deze rondreis