100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

New York - Philadelphia - Washington

De drie populairste steden van Noord Oost USA | 6-daagse treinreis

New York - Philadelphia - Washington

De drie populairste steden van Noord Oost USA | 6-daagse treinreis

Ontdek per trein de drie populairste steden van Noord-Oost Amerika. Je begint in New York City en reist per trein via Philadelphia naar Washington D.C. De reis is inclusief 5 hotelovernachtingen, treintickets, transfers bij aankomst en vertrek, een "Hop On - Hop Off" tour in New York City en Washington D.C. en een individuele wandeltour in Philadelphia. Deze treinreis is los te boeken, maar je kunt de reis ook onderdeel maken van een langere reis door Amerika of Canada. 

Leuk aan deze reis...

Reis door de staten New York, Pennsylvania en District of Columbia
Inclusief treintickets van Amtrak
Verblijf dicht bij de stations, dus lekker centraal
Combineer deze treinreis met één van onze autorondreizen

Vanaf €489 per persoon   


Dag-tot-dag programma


Dag 1

New-York-City

Aankomst in New York City

New York City, here I come!

Je komt aan op de luchthaven en wordt per shuttle naar je hotel gebracht. New York City, ook wel ‘The City that Never Sleeps’ genoemd, heeft voor iedereen wel iets te bieden op elk moment van de dag. Er is veel te zien en te doen. De Grayline "Hop On - Hop Off "City Tour bied je de mogelijkheid om alle belangrijke bezienswaardigheden te ontdekken. “Hop off” als je zin hebt om te dineren of te shoppen, en “Hop on” wanneer je klaar bent om weer verder te gaan met je ontdekking van New York City. Het ticket geeft je de mogelijkheid om hier twee dagen gebruik van te maken.

Dag 2

New-York-City-Vrijheidsbeeld

NYC: The City that Never Sleeps

Zó veel te doen in The Big Apple

Je "Hop On – Hop Off" City Tour gaat vandaag weer verder. Je kunt een bezoek brengen aan Times Square, Central Park, St. Patrick’s Cathedral, The Metropolitan Museum of Art, de beroemde Brooklyn Bridge en het Rockefeller Center. Natuurlijk is geen enkele City Tour compleet zonder een bezoek aan het Statue of Liberty en het Empire State Building. ’s Avonds kun je genieten van de vele theaters, dancings en restaurants.

Dag 3

Philadelphia-City-Hall-Street

Historisch Philadelphia

Let's go there, together

Deze ochtend reis je per taxi van je hotel naar Penn Station (kosten ongeveer $10) voor een korte treinreis die je naar het historische Philadelphia brengt. Aangekomen op 30th Street Station, ga je op eigen gelegenheid per taxi op (kosten ongeveer $15) naar je hotel. Je hebt de hele dag om de stad te ontdekken door middel van een zogenaamde ‘self-guided walking tour’. Philadelphia was de meest invloedrijke stad in het proces van de Amerikaanse Revolutie. De meest beroemde attractie is de Liberty Bell. Deze staat in het Liberty Bell Pavilion welke gelegen is midden in het National Historical Park. Aan de overkant daarvan vind je de Independence Hall waar de opzet is gemaakt voor de Thomas Jefferson Declaration of Independence, welke is aangenomen op 4 juli 1776. Een andere belangrijke bezienswaardigheid is het Betsy Ross House. Betsy heeft de eerste USA-vlag genaaid, welke gepresenteerd werd aan George Washington.

Dag 4

Washington-D.C.-The-White-House

Naar de hoofdstad van de USA: Washington D.C.

Welcome to the US Capital

In de ochtend reis je per taxi van je hotel naar 30th Street Station (kosten ongeveer $15). Een twee uur durende treinrit brengt je naar de hoofdstad van de United States; Washington D.C. Je komt aan op Union Station. Neem vanaf hier op eigen gelegenheid een taxi naar je hotel (kosten ongeveer $15). ‘Welcome to the US Capital!’. Washington D.C. trekt jaarlijks ongeveer 20 miljoen toeristen, wat het toerisme de op één na grootste industrie van de regio maakt. Verrassend genoeg hoef je bij de meeste bezienswaardigheden geen entree te betalen. Ontdek de rest van de dag Washington D.C. op eigen gelegenheid en breng bijvoorbeeld een bezoek aan het International Spy Museum, het Jefferson Memorial en het National Air & Space Museum.

Dag 5

Washington-D.C.-Washington-Monument

Nog een volle dag in Washington D.C.

Monumenten en gratis musea

Vandaag kun je, net als in New York, de stad ontdekken door een "Hop On - Hop Off" City Tour. Deze tour brengt je wederom naar de belangrijkste attracties van de stad. Creëer je eigen tour door het kiezen van jouw stops. Breng een bezoek aan het Arlington National Cemetery. Wandel langs de National Mall; ook wel de “Nation’s Front Yard” genoemd. Deze loopt van het Lincoln Memorial tot het Capitol. Langs de ‘Mall’ vind je verschillende musea die een bezoek zeker waard zijn.

Dag 6

Terugreis

Bye Bye Washington D.C.

Of ga de USA verder ontdekken!

Vertrek vandaag per shuttle transfer naar het vliegveld of ga verder met je eigen ontdekking van de USA! Vraag ons naar de mogelijkheden

LEES MEER

Minimize
  • Expand/Collapse

Voorwaarden

Belangrijk

Vertrek is dagelijks mogelijk
Standaard hotels: 3-sterren hotels | Upgrade hotels: 4-sterren
Het kan voorkomen dat een hotel op een bepaalde datum geen kamer beschikbaar heeft. In dat geval behouden wij ons het recht voor een andere, gelijkwaardige accommodatie te reserveren
Gedurende speciale gelegenheden, zoals feestdagen, kan het zijn dat een accommodatie alleen tegen meerprijs beschikbaar is. Exacte prijzen beschikbaar bij offerte/reservering 
 Deze reis is te combineren met één van onze autorondreizen

Inclusief

 Amtrak treintickets       
 5 hotelovernachtingen     
 Transfer naar hotel in New York     
New York City Hop On - Hop Off Tour            (2 dagen) 
Historische Philadelphia wandeltour
 Washington Old Town Trolley Hop On -          Hop Off Tour (1 dag)     
Toegang tot de UStravel.nl-app met             exclusieve tips voor je bestemming 

Exclusief

Vluchten (maak gebruik van onze speciale tarieven & voorwaarden)     
Entreegelden     
Maaltijden     
Taxikosten      

Wil je je treinreis verlengen?

Dat kan! Voeg bijvoorbeeld extra nachten toe aan het begin of einde van de reis, of maak vooraf een stopover in IJsland, of wil je een bezoek aan vrienden/familie plannen? Geen probleem, laat het ons gerust weten!


Reisvoorstel aanvragen
Image

Jose Kraan

Amerika & Canada reisspecialist

De leukste hotels uitgelicht

Zie onderstaand een greep uit de mogelijke hotels voor deze rondreis. Bij ontvangst van je reisvoorstel ontvang je van ons de gehele lijst met hotels.

De populairste excursies in Noord Oost Amerika

Wat wil je nog meer weten over deze reis?

We hebben een lijstje gemaakt van de meest veelgestelde vragen over onze treinreizen, om je snel op weg te helpen!

- Deze reis wordt uitgevoerd door onze lokaal agent waar we al vele jaren mee samenwerken. - Je reis valt binnen de 'Boek Gerust Garantie': mochten je reisplannen veranderen dan kun je gebruik maken van onze soepele annuleringsvoorwaarden.
- Maak gebruik van onze UStravel.nl-app: je hebt hierdoor al je reisinformatie, reisdocumenten en tips voor ter plaatse op 1 plek
- Je hebt altijd een aanspreekpunt bij vragen, problemen of klachten

Nee, vluchten zijn nog niet standaard inbegrepen. Uiteraard kunnen we deze wel voor je boeken. Omdat er veel verschillende mogelijkheden zijn (welke maatschappij, rechtstreeks of met overstap, aanbieding of regulier tarief etc) bespreken we graag eerst de mogelijkheden met je, voordat we 'standaard' al iets aanbieden. Vraag ons dus gerust naar de mogelijkheden!

De treinreis is te combineren met één van onze autorondreizen. Laat ons je wensen gerust weten!

Inbegrepen in onze pakketten is het vervoer en de hotelovernachtingen met soms ontbijt inbegrepen. We proberen dit zo helder mogelijk te communiceren. Kosten ter plaatse zijn dan dus: de maaltijden, fooien, taxikosten en eventuele excursies. Voor de fooien moet je in elk geval rekening houden met: $2-3 per persoon, per dag voor de chauffeur en $3-5 per persoon, per dag voor de gids.

Standaard boeken we een 'run of the house' kamer voor je: dus geen specifieke kamer, maar de best beschikbare kamer op dat moment. Deze wordt op het moment van inchecken toegewezen. Wil je liever een specifiek kamer type? Ter plaatse bij het inchecken kun je altijd vragen om een upgrade.

Voor Amerika is een geldig paspoort verplicht dat tijdens je hele verblijf geldig moet zijn. Ook kinderen hebben een eigen paspoort nodig. Voor toeristische reizen, korter dan 90 dagen heb je geen visum nodig, maar moet je vooraf digitale reistoestemming aanvragen: de ESTA (Electronic System for Travel Authorization). De kosten hiervoor zijn $14 per persoon. Zie hier meer informatie over ESTA aanvragen. Indien je langer dan 90 dagen wilt reizen is een visum benodigd.

Amerika is ingedeeld in verschillende tijdzones. Variërend van de oostkust: 6 uur vroeger tot aan Hawaii zelfs 12 uur vroeger.
- Eastern: 6 uur vroeger (met oa. New York, Washington DC, Florida & New England)
- Central: 7 uur vroeger (met oa. Chicago, New Orleans, Memphis, Dallas & Minneapolis)
- Mountain: 8 uur vroeger (met oa. Rocky Mountains, Salt Lake City, Denver en Phoenix)
- Pacific: 9 uur vroeger (de westkust met oa. Los Angeles, Las Vegas, San Francisco & Seattle)
- Alaska: 10 uur vroeger
- Hawaii: 11 uur vroeger
Tijdens je ritten kun je gemakkelijk een tijdzone overschrijden, houd hier rekening mee in je planning.

Ja, in Amerika is een creditcard het meest gebruikte betaalmiddel. Hotels vragen om een creditcard en houden borg in voor zogeheten ‘incidentals’.
Let erop dat het aanvragen van een creditcard minimaal 2 weken duurt. Aan contant geld hoef je niet veel mee te nemen, $50 voor de eerste uitgaven is voldoende. Je kunt in Amerika gewoon geld pinnen, let er op dat je je pinpas op ‘wereld’ zet.

De duur van een vlucht naar Amerika varieert natuurlijk per bestemming. De vluchttijd is afhankelijk van je bestemming en of je een overstap hebt. Naar de oostkust en Florida is het +/- 9 uur vliegen, naar het westen +/- 13 uur. Indien je een overstap hebt, reken dan op ongeveer 2 uur extra reistijd.

Prijzen 

Onderstaande prijzen staan in prijs per persoon. Wil je de prijs voor een andere datum weten? Vraag ons dan om een passend reisvoorstel te maken!

2-pers. kamer3-pers. kamer4-pers. kamer1-pers. kamerKinderprijs
€625 €535 €489 €950
€205

Reisvoorstel aanvragen

Onderstaande prijzen staan in prijs per persoon. Wil je de prijs voor een andere datum weten? Vraag ons dan om een passend reisvoorstel te maken!

2-pers. kamer3-pers. kamer4-pers. kamer1-pers. kamerKinderprijs
€825 €655 €598 €1355
€205

Reisvoorstel aanvragen

  • Alle genoemde prijzen zijn in euro's en per persoon, inclusief programma zoals beschreven. 
  • Prijzen zijn exclusief vluchten (deze kunnen apart worden bijgeboekt. Vraag naar onze speciale touroperating tarieven). 
  • De kinderprijs is geldig voor kinderen van 3 t/m 11 jaar.
  • Prijzen zijn exclusief €35 reserveringskosten en €2,50 calamiteitenfonds


Waarom een treinreis boeken bij UStravel?

Waarom UStravel?

Rechtstreekse contracten bij de verhuurders, dus geen extra tussenpartijen.
Duidelijke en complete prijzen, geen verrassingen achteraf!
Eerlijk advies uit eigen ervaring.
Snelle maatwerkoffertes.

Veelgestelde vragen over treinreizen

Veelgestelde vragen

Boeken jullie ook vluchten?
Kan ik deze reis op maat aanpassen?
Welke reisdocumenten heb ik nodig?
Zijn er nog hoge kosten ter plaatse?

Maatwerk reisvoorstel aanvragen

Maatwerk reisvoorstel

Wij maken graag een reisvoorstel op maat voor je: inclusief vluchten, hotels, autohuur en/of camperhuur. Niets is ons te gek!

Misschien vind je deze reizen ook interessant

Boston - New York - Philadelphia -Washington

Treinreis

8 dagen / 7 nachten  

Reis van noord naar zuid langs vier wereldsteden
Inclusief treintickets van Amtrak
Vier compleet verschillende steden
Helemaal op maat aan te passen

Vanaf €735 per persoon   

Bekijk deze rondreis

New York - Washington

Treinreis

5 dagen / 4 nachten   

Ontdek de twee populairste steden van het noordoosten!
Inclusief treintickets van Amtrak
Verblijf dichtbij de stations, dus heel centraal
Helemaal op maat aan te passen

Vanaf €449 per persoon   

Bekijk deze rondreis

Een reis op maat samenstellen?

Dat is natuurlijk mogelijk!

We nemen alle tijd voor je
Passende reizen binnen ieder budget
Bespaar een hoop tijd en stress
Gratis en vrijblijvend een reisadvies op maat

Empty
Click + to add content