100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

San Jose

Een van de grotere steden van Californië is San Jose. De stad is wereldberoemd geworden door de ligging nabij Silicon Valley. Ook de Stanford universiteit is hier gelegen. Veel studenten hebben een "link" met Silicon Valley. De hoofdkantoren van de multinationals zoals Apple, Google, Facebook en Hewlett Packard zijn hier gevestigd. Bij sommige bedrijven is het zelfs mogelijk een rondleiding te krijgen! Na al dat boeiends is het zeker zo prettig om rustig te "slenteren" door Santana Row. Hier kun je shoppen tot je erbij neervalt. Het winkelcentrum is in Spaanse stijl opgezet en behalve winkels barst het hier van de gezellige restaurants, bars en terrasjes die Europees aandoen.

Een absolute must om te bezoeken, te midden van al het tech-gebeuren, is het Winchester Mystery House. Dit spookhuis, eigendom van de familie van de grondlegger van de "Winchester" geweren, heeft een diversiteit aan mysterieuze gangetjes, trappetjes, ramen en kamers. Een doolhof om de weg eeuwig kwijt te raken.

San Jose by Night
San Jose Downtown
San Jose Palmbomen
San Jose State University
San Jose Downtown
San Jose Downtown

Alles over San Jose


  • Weer
  • Vakantiebibliotheek
SAN JOSE weer

Wil je meer informatie over Zuid-West Amerika? Download reisgidsen van je bestemming, plattegronden van plaatsen en pretparken, handige linkjes en onmisbare apps voor een perfecte voorbereiding van jouw droomreis!

Ga snel naar de UStravel.nl Zuid-West Amerika Vakantiebibliotheek

Reizen met San Jose

Een reis op maat samenstellen?

Dat is natuurlijk mogelijk!

We nemen alle tijd voor je
Passende reizen binnen ieder budget
Bespaar een hoop tijd en stress
Gratis en vrijblijvend een reisadvies op maat

De meest populaire bestemmingen in Zuid West Amerika

Bekijk alle bestemmingen