100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

Kanab

Hoe een klein plaatsje tóch wereldberoemd kan zijn. Dit is ook het geval bij Kanab. Diverse Western Films zijn hier opgenomen. Kanab wordt daarom ook Little Hollywood genoemd. Het plaatsje zelf is sfeervol en heeft een prachtig museum, wat zeker niet mag ontbreken in je reisprogramma. In het Little Hollywood Movie Museum & Frontier Movie Town krijg je een fascinerend beeld van de tientallen films die hier zijn opgenomen. Je kunt ook deelnemen aan een tour waarbij je zelf een hoofdrol speelt in een film. How exciting!

Kanab is het centrum van de nationale parken in het zuidwesten. De stad biedt het hele jaar vakantiemogelijkheden. Kanab ligt 7 mijl ten noorden van de grens met Arizona en ligt centraal tussen Las Vegas, Phoenix, Albuquerque, Denver en Salt Lake City. Kanab wordt omgeven door een verscheidenheid aan westerse geologische landschap. Het landschap varieert van koraalroze kliffen en duinen, vulkanische kraters en lava dat naar diepe ravijnen stroomt, majestueuze bergen en mooie vlaktes. Het Kanab gebied is populair geworden door de schoonheid en het constante mooie weer. Vanuit Kanab zijn Zion, Bryce, de Grand Canyon, Grand Staircase/Escalante National Monument en Lake Powell gemakkelijk te bereiken.

Kanab
Kanab

Alles over Kanab


  • Weer
  • Vakantiebibliotheek
KANAB weer

Wil je meer informatie over Kanab? Download reisgidsen van je bestemming, plattegronden van plaatsen en pretparken, handige linkjes en onmisbare apps voor een perfecte voorbereiding van jouw droomreis!

Ga snel naar de UStravel.nl Zuid-West Amerika Vakantiebibliotheek

Reizen met Kanab

Een reis op maat samenstellen?

Dat is natuurlijk mogelijk!

We nemen alle tijd voor je
Passende reizen binnen ieder budget
Bespaar een hoop tijd en stress
Gratis en vrijblijvend een reisadvies op maat

De meest populaire bestemmingen in Zuid West Amerika

Bekijk alle bestemmingen