100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

nlende

Hoe werken wij?

Je vraagt een reisvoorstel aan, wat doen wij dan?

Al meer dan 20 jaar zijn wij maatwerkspecialist voor de bestemmingen Amerika en Canada. Je kunt ons dan ook (bijna) niets vragen wat we niet weten over deze landen. Wij weten als geen ander hoe we de beste reis kunnen samenstellen tegen nog belangrijker: de beste prijs. Wij vinden het belangrijk dat de reis aan jouw verwachtingen zal voldoen, daarom nemen we jouw wensen serieus en kijken we altijd samen naar de beste mogelijkheden.

Update januari2023. Door de vele aanvragen voor Amerika en Canada voor de komende  zomer zijn er bij ons wat achterstanden ontstaan in de verwerking hiervan. Aanvragen die compleet ingevuld zijn kunnen wij in ieder geval sneller verwerken.

Je vraag een reisvoorstel aan, wat doen wij dan?

  • Ons reisvoorstel

    Wij maken één basis reisvoorstel voor je. Aan de hand van je opmerkingen/wensen passen wij deze dan nog  beperkt verder aan. Hiervoor moeten we dan wel weer opnieuw de beschikbaarheid en de prijs checken bij onze leveranciers. Dit doen we vooral om ervoor te zorgen dat je aanbod ook daadwerkelijk beschikbaar is. Wanneer wij het reisvoorstel verder voor je gaan aanpassen hebben we wel alle NAW-gegevens nodig, inclusief paspoort informatie (indien al aanwezig). Wij gaan er dan ook vanuit dat wij je gehele  reis gaan verzorgen.

Wil je ook een reis naar Amerika of Canada maken?

Indien je Amerika of Canada vakantieplannen nog niet helemaal bekend zijn, wat wij gezien de grote diversiteit aan mogelijkheden zeker kunnen begrijpen, dan is een adviesgesprek met één van onze ervaren medewerkers een prima start van je Amerika of Canada reis.