100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

Sacramento

Sacramento is de hoofdstad van Californië. Het is een belangrijk cultureel, politiek en economisch centrum. Veel hoogbouw zal je hier niet tegenkomen. Door het gevaar voor aardbevingen is het niet toegestaan hoger te bouwen dan 30 etages(!).

Wij raden je zeker aan "old Sacramento" te bezoeken. De prachtig bewaard gebleven binnenstad geeft een prima beeld van de geschiedenis. Is het een dag minder weer, dan snel naar het boeiende California State Capitol Museum. Niet alleen binnen, ook het gebouw zelf is mooi en boeiend. Ben je op zoek naar rust, wandel dan door het Capitol Park. De natuur is prachtig, evenals de vele standbeelden in het park. Een aantal van de beste musea in de staat bevinden zich hier. Het California State Railroad museum wordt als een van de beste Amerikaanse spoorweg musea gezien.

De gebouwen uit de goudkoortstijd zijn prachtig gerestaureerd en er zijn meer dan genoeg winkels, eetgelegenheden, comedy clubs, uitgaansgelegenheden, historische bezienswaardigheden en musea. Aan actieve activiteiten is er ook geen gebrek in Sacramento. Sacramento ligt bij de Amerikaanse Sacramento rivieren en op een kleine rit van de Sierra Nevada. Je kunt met de fiets op pad, raften, in het park wandelen of naar een festival of evenement. Elke tweede zaterdag zijn de Midtown kunstgalerijen open. Laat je verrassen door de hoofdstad van Californië!

Sacramento by Night
Tower Bridge Sacramento
Sacramento River

Alles over Sacramento


  • Weer
  • Vakantiebibliotheek
SACRAMENTO weer

Wil je meer informatie over Zuid-West Amerika? Download reisgidsen van je bestemming, plattegronden van plaatsen en pretparken, handige linkjes en onmisbare apps voor een perfecte voorbereiding van jouw droomreis!

Ga snel naar de UStravel.nl Zuid-West Amerika Vakantiebibliotheek

Reizen met Sacramento

California's Best

Autorondreis

15 dagen / 14 nachten

Ontdek al het moois van Californië
Inclusief Yosemite NP, Sequoia NP en de Highway 1  langs de kust
Inclusief populaire steden zoals Los Angeles, San Francisco en San Diego
Helemaal op maat aan te passen

Vanaf €795 per persoon   

Bekijk deze rondreis

Een reis op maat samenstellen?

Dat is natuurlijk mogelijk!

We nemen alle tijd voor je
Passende reizen binnen ieder budget
Bespaar een hoop tijd en stress
Gratis en vrijblijvend een reisadvies op maat

De meest populaire bestemmingen in Zuid West Amerika

Bekijk alle bestemmingen