100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

San Antonio

San Antonio is een Amerikaanse stad in de staat Texas. De stad ligt in het zuiden van Texas op ca. 200 km van de grens van Mexico en ca. 300 km van Houston.

San Antonio is een compacte stad maar er is voor de bezoeker genoeg te ondernemen. Wat je zeker niet mag vergeten is een bezoek te brengen aan de San Antonio River Walk. Vele mensen zijn je voor gegaan. In het centrum van de River walk zijn restaurants, winkels en kunstgalerieën te vinden. Voor een minder commerciële locatie raden wij je aan de zuidelijke oevers van de rivier te bezoeken.

Tevens is San Antonio bekend om zijn kunst, cultuur, galerieën en tentoonstellingen. In de stad is een van grootste kunstscholen gevestigd, de Southwest School of Art and Craft, waar gedurende het hele jaar tentoonstellingen worden gehouden door bekende Internationale kunstenaars. Eveneens aanwezig in San Antonio, is de Japanese Tea Garden en de San Antonio Zoo.

King William Historic District
River Walk

Alles over San Antonio


  • Weer
  • Vakantiebibliotheek
SAN ANTONIO weer

Wil je meer informatie over San Antonio? Download reisgidsen van je bestemming, plattegronden van plaatsen en pretparken, handige linkjes en onmisbare apps voor een perfecte voorbereiding van jouw droomreis!

Ga snel naar de UStravel.nl Zuidelijke-Staten Vakantiebibliotheek

Reizen met San Antonio

Lone Star Roundup

Autorondreis

13 dagen / 12 nachten

Ontdek alle hoogtepunten in de ‘Lone Star State’
Ervaar hoe het is als echte cowboy op de Wildcatter Ranch
Inclusief Forth Worth Stockyards, Big Bend NP en Austin
Helemaal op maat aan te passen

Vanaf €729 per persoon   

Bekijk deze rondreis

Een reis op maat samenstellen?

Dat is natuurlijk mogelijk!

We nemen alle tijd voor je
Passende reizen binnen ieder budget
Bespaar een hoop tijd en stress
Gratis en vrijblijvend een reisadvies op maat

De meest populaire bestemmingen in de Zuidelijke Staten van Amerika