100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

Pismo Beach

Pismo Beach is een prachtige bestemming aan de stille oceaan in de staat Californië. Bekend om de mooie stranden, fijne surfplekken en om de hoeveelheid mosselen. Vroeger was er een overvloed aan mosselen in Pismo Beach. Tegenwoordig zijn er niet zoveel mosselen te krijgen in Pismo Beach, maar er wordt nog wel elk jaar in oktober een Clam Festival gehouden. Het wordt ook wel de mosselhoofdstad van Californië genoemd. Zo mag Pismo Beach zich met recht benoemen. De mosselsoort "Pismo clam" voelt zich alleen prettig in de wateren rondom Pismo Beach. Naast de heerlijke mosselen, zijn er ook prachtige witte zandstranden.

In Pismo Beach geniet je van het mooie weer en de heerlijke wijnen uit de regio. Wanneer je graag actief bezig wil zijn tijdens je vakantie, kun je in Pismo Beach gaan golfen, met een ATV door de duinen rijden, paardrijden, surfen, bodyboarden of vissen vanaf de pier. Na een dagje op het strand kun je heerlijk wandelen langs de boulevard. De boulevard ligt aan de Pismo Beach Pier. Wil je graag nog even shoppen? Pismo Beach heeft een paar fijne Premium Outlets. Bezoek ook eens het California Welcome Center terwijl je shopt!

Van oktober tot februari vliegen er duizenden kleurrijke Monarch vlinders in de eucalyptus en Monterey pines. De "Butterfly Trees" van Pismo Beach zijn populair en echt een bezoekje waard! Pismo Beach is een fijne bestemming, geniet van de zon, de zee en het strand.

Pismo Beach Entree
Uitzicht
Pismo Beach
Pismo Beach view

Alles over Pismo Beach


  • Weer
  • Vakantiebibliotheek
PISMO BEACH weer

Wil je meer informatie over Californië? Download reisgidsen van je bestemming, plattegronden van plaatsen en pretparken, handige linkjes en onmisbare apps voor een perfecte voorbereiding van jouw droomreis!

Ga snel naar de UStravel.nl Zuid-West-Amerika Vakantiebibliotheek

Reizen met Pismo Beach

Wonderful West

Autorondreis

20 dagen / 19 nachten

Reis door de staten Californië, Nevada, Arizona en Utah
Inclusief de natuurparken, Yosemite, Death Valley, Bryce, Zion en de Grand Canyon
Inclusief de beroemde steden Los Angeles, Las Vegas en San Francisco
Helemaal op maat aan te passen

Vanaf €1069 per persoon   

Bekijk deze rondreis

Een reis op maat samenstellen?

Dat is natuurlijk mogelijk!

We nemen alle tijd voor je
Passende reizen binnen ieder budget
Bespaar een hoop tijd en stress
Gratis en vrijblijvend een reisadvies op maat

De meest populaire bestemmingen in Zuid West Amerika

Bekijk alle bestemmingen