100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

nlende

Wonderful West

Samengesteld door en voor echte Amerika reizigers | 20-daagse autorondreis

Wonderful West

Samengesteld door en voor echte Amerika reizigers | 20-daagse autorondreis

Deze Wonderful West rondreis is samengesteld door en voor echte Amerika reizigers! Op het forum van AllesAmerika.com hebben zij hun reisroutes gedeeld en uitgewerkt, met als uitkomst deze prachtige rondreis door het westen van de USA! Een perfecte combinatie van de nationale parken en prachtige steden van het westen met voldoende tijd om onderweg te genieten van al het moois dat op je pad komt!

Leuk aan deze reis...

Reis door de staten Californië, Nevada, Arizona en Utah
Inclusief de natuurparken, Yosemite, Death Valley, Bryce, Zion en de Grand Canyon
Inclusief de beroemde steden Los Angeles, Las Vegas en San Francisco
Helemaal op maat aan te passen

Prijs op aanvraag    


Dag-tot-dag programma


20 dagen | ± 3760 km

Zie al het moois wat het westen van Amerika te bieden heeft! Het reisschema kunnen we compleet op jouw reiswensen aanpassen. Wil je enkele dagen langer of korter verblijven, specifieke excursies bijboeken of de route aanpassen? Geen probleem, we regelen het graag voor je!

Dag 1

Los Angeles - Hollywood Walk of Fame

Aankomst in Los Angeles

The City of Angels

Deze reis begint in Los Angeles. De stad van de films en sterren, het bekende Hollywood en de mooie stranden. Bij aankomst op de luchthaven haal je direct je huurauto op en rij je naar het hotel vlak bij de luchthaven.

Afstand op deze dag: +/- 8940km

Dag 2

Pismo Beach - Pier

Via de Pacific Coast naar Pismo Beach

Start van je roadtrip

Je rijdt via Highway 1 van Los Angeles in de richting van San Francisco. Highway 1 is duizenden kilometers lang, maar tijdens deze reis bereis je ongeveer 700 kilometer hiervan. Tijdens de rit van LA naar Pismo Beach is er veel te zien! De route van vandaag brengt je via Malibu naar Santa Barbara. Wanneer je Malibu passeert, zie je de huizen van de sterren letterlijk aan het strand staan. Ja komt ook langs Point Mugu State Park. Dit park aan de kust heeft meer dan 100 kilometer aan wandelroutes en op de wat hogere paden heb je en prachtig uitzicht over de Grote Oceaan (Pacific Ocean). Er worden vanaf hier regelmatig walvissen gespot in de oceaan.

Afstand op deze dag: +/- 320km

Dag 3

Monterey - Haven

Via de spectaculaire Highway 1 naar Monterey

On the Road!

Je vervolgt de route over de Highway 1 en rijdt vandaag ongeveer 3,5 uur. Toch kom je in de avond pas aan in Monterey, want je stapt vandaag regelmatig uit om te genieten van de geweldige uitzichten! Vanuit Pismo Beach rij je naar Morro Bay met Morro Rock, een beschermd natuurgebied met duizenden vogels. Je rijdt verder naar San Simeon, Big Sur en Carmel. Onderweg heb je de kans om een zeeolifantenkolonie te zien bij Piedras Blancas. Andere hoogtepunten tijdens de rit over Highway 1 zijn het Julia Pfeiffer Burns State Park, Point Lobos National Reserve (walvissen) en natuurlijk de vele prachtige uitzichten! Over de spectaculaire Bixby Creek Bridge, een enorme boogbrug, rijd je naar Monterey.

Afstand op deze dag: +/- 240km

Dag 4

San Francisco - Cablecars

Van Monterey naar San Francisco

Ruige kust en zeehonden

Vandaag is de laatste dag op Highway 1, maar maak voordat je vertrekt uit Monterey nog een walvistocht, wie weet spot je ze! De reis gaat vervolgens naar San Francisco, waar je in de middag aankomt. Ontdek de stad met de beroemde tram of maak een avondtour naar Alcatraz, het oude gevangenis-eiland.

Afstand op deze dag: +/- 190km

Dag 5

San Francisco - Golden Gate Bridge

Een vrije dag in 'Frisco'!

Golden Gate Bridge en Alcatraz

San Francisco is een compacte stad en de highlights zijn hier prima te bezoeken met het openbaar vervoer of kies voor de ‘Hop-On-Hop-Off’ bus, onderweg kun je op meer dan 20 plaatsen uitstappen. Of neem, als je een plekje kunt vinden, de beroemde ‘Cable Car’, de kabeltram, die symbool staat voor San Francisco, naar Fisherman’s Wharf, waarvandaan de andere topattractie, vertrekt, namelijk de boot naar Alcatraz, een smal eiland in het midden van de San Francisco baai, wat ooit diende als militaire vesting en later als federale gevangenis tot 1963. Er zijn geweldige audiotours die vertellen over de geschiedenis en de legendes rond het eiland. Ook kun je, weer terug op het vasteland, nog wat tijd besteden in Golden Gate Park, waar je onder andere het Conservatory of Flowers, de Japanese Tea Garden en de California Academy of Science vindt (leuk met kinderen). Deze avond kun je ergens in een wijk in San Francisco een restaurantje opzoeken. Van Chinatown tot het Italiaanse North Beach, ze bieden elk hun eigen cultuur en keuken.

TIP: huur een fiets en fiets over de Golden Gate Bridge naar Sausilito!

Dag 6

Yosemite NP - Valley View

Op naar Yosemite National Park

Watervallen en wildlife

Om van San Francisco naar Yosemite te reizen, kun je kiezen voor verschillende routes. Wil je in Yosemite naar Mariposa Grove of Glacier Point, rij dan via Oakhurst. Liever naar Yosemite Valley? Reis dan via Oakland en Manteca.

Afstand op deze dag: +/- 300km

Dag 7

 • Yosemite NP - Tunnel View
 • Yosemite NP - Entree
 • Yosemite NP - Vernal Falls

Ontdek Yosemite National Park

Duik de natuur in

Vandaag heb je de gehele dag de gelegenheid om al het moois van Yosemite National Park te ontdekken. Maak een prachtige wandeling door het park met zijn granieten rotswanden, watervallen, ravijnen, meren en stromen. Oriënteer je echter goed voordat je het park bezoekt, dit vanwege de enorme grootte van Yosemite. Zo ben je er zeker van dat alles wat je wilt zien, ook kunt zien. Breng een bezoek aan Glacier Point, één van de plekken op aarde die je de adem benemen door het prachtige uitzicht dat je hier hebt. Vanaf deze 975 meter hoge rots, kijk je uit over Yosemite Valley evenals de Yosemite watervallen, welke 740 meter naar beneden vallen. Onderweg rijd je de Wawona Tunnel Road, waar je onderweg spectaculaire foto’s kunt nemen. Nog een tip voor prachtige foto’s is Mirror Lake in de East Valley.

Dag 8

 • Sequoia NP
 • Sequoia NP

Prachtige vergezichten en reuzen sequoia's!

Van watervallen naar reuzenbomen

Je verlaat Yosemite, maar op de weg naar Bakersfield kom je nog twee andere nationale parken tegen welke bekend staan om de prachtige natuur en schoonheid. Je bezoekt Sequoia en Kings Canyon National Park. De zeer hoge bergen, ruwe rotswanden en de grootste bomen ter wereld, waar je zelfs met de auto doorheen kunt rijden, maakt deze plek uniek. Vanaf Moro Rock heb je een fantastisch uitzicht. Rijd de Generals Highway door het park, maar plan voldoende tijd in. Je verblijft een stukje buiten de parken in Bakersfield.

Afstand op deze dag: +/- 410km

Dag 9

 • Death Valley - Devils Golfcourse
 • Death Valley - Badwater

Beleef Death Valley

Woestijn, rotsen en canyons

Vanuit Bakersfield reis je vandaag naar Death Valley. Afhankelijk van de tijd die je neemt, kun je vanaf Bakersfield via Lake Isabella naar Death Valley National Park rijden, waar het in de zomer tot boven de 50ºC kan uitkomen. Hier vind je ook het laagste punt van het westelijk halfrond met bergen van ruim 3 km hoog, vulkanische kraters, zandduinen en valleien. Het Visitor Center ligt in Furnace Creek en is een goede start op een indruk te krijgen van het park.

Afstand op deze dag: +/- 460km

Dag 10

Las Vegas - Sign

Las Vegas, here we come!

Van de heetste plek naar de 'hotste' plek

Vandaag een redelijk korte rit, zodat je voldoende tijd hebt om de bezienswaardigheden in Death Valley nog te bezoeken waar je eerder wellicht geen tijd meer voor had. Je kunt via Death Valley Junction naar Las Vegas, maar ook via de spookstadjes Chloride en Ryolite. Een grote overgang, maar je staat ineens in de gokstad van de wereld, vol glitter, glamour en kitsch. Je kunt er ook voor kiezen om, voordat je naar Las Vegas rijdt, nog een bezoek te brengen aan Boulder met de bekende Hoover Dam.

Afstand op deze dag: +/- 200km

Dag 11

Las Vegas LINQ

Viva Las Vegas

Las Vegas, Baby!

Net als New York, slaapt Las Vegas nooit! Er is hier dan ook meer dan genoeg te doen en te zien. Bezoek de grote hotels, casino’s en shows op The Strip, welke ieder voor zich al een bezienswaardigheid zijn. Maar natuurlijk zijn er ook de Vegas shows en concerten. Ga in de avond ook naar Fremont Street waar ieder uur een spectaculaire openluchtshow wordt getoond. “What happens in Vegas, stays in Vegas!’’

Dag 12

Zion NP

van Las Vegas naar zion National Park

Van glitter naar indrukwekkende Canyons

Je laat de ‘glitter & glamour’ van Las Vegas weer achter je en reist via de staat Arizona naar Utah. De eindbestemming van deze dag is Zion National Park. Onderweg kun je Valley of Fire State Park bezoeken. De naam zegt het al, de aparte rotsen in dit park zijn zo rood als vuur! In het plaatsje St. George zit The Shoppers at zoin, als je nog een mall wilt bezoeken. Daarna rij je door naar Zion National Park.

Afstand op deze dag: +/- 255km

Dag 13

Zion NP - Narrows

Op avontuur in Zion National Park

Trek je wandelschoenen aan!

Je hebt vandaag de hele dag de tijd om dit mooie park, wat bekend staat om de mooie canyons, bossen en prachtige uitzichtpunten, te bezoeken. Er gaat een gratis shuttle-service, de Canyon Scenic Drive, door het park heen. Deze stopt o.a. bij het Visitor Center, waar je eventueel een tocht met gids kunt boeken. Doe je dat niet, ga dan direct door naar stop 9, Temple of Sinawava en doe de korte Riverside Walk. Heen en terug is deze route 3,5 kilometer lopen. Ook zijn er vele mogelijkheden voor een langere wandeling: wil je dit doen, zorg dan dat je vroeg vertrekt. Bij de ingang van het park kun je ook fietsen huren en gedeeltes fietsen (de shuttlebussen nemen max. 3 fietsen mee).

Dag 14

 • Bryce Canyon
 • Bryce Canyon - Amphitheater

Bryce Canyon National Park

Rode Hoodoos

Je legt vandaag geen grote afstand af, dus je hebt nog tijd om te genieten van Zion. Ga bijvoorbeeld nog even naar de Canyon Overlook en zie hier dat Zion verschillende ‘gezichten’ heeft. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om direct naar Bryce Canyon te rijden en hier de tijd door te brengen. Bryce Canyon heeft veel bijzondere rode rotsformaties, ontstaan door wind-, water- en ijserosie. Deze rotspunten worden ook wel “hoodoos” genoemd. De kleuren wisselen dagelijks, waardoor Bryce zo uniek is. Er is één toegangspunt in het noorden, de route 63, vanwaar je helemaal naar het zuidelijkste punt, Rainbow Point, kunt rijden, waar je uitkijkt op het door erosie gevormede ‘amfitheater’ en op een heldere dag tot wel 150 km ver kunt kijken. Het beste rijd je eerst door om op de terugweg langs de verschillende uitkijkpunten te stoppen. Wil je een wandeling maken, neem dan de Navajo Loop Trail en bekijk de hoodoos van dichtbij. Ben je er tussen mei en september, kijk dan eens naar het (gratis) Night Sky Program hier. Je overnacht in dit prachtige park.

Afstand op deze dag: +/- 130km

Dag 15

 • Page - Horseshoe Bend
 • Page - Antelope Canyon
 • Page - Lake Powell

Lake Powell - Antelope Canyon en de Horseshoe Bend

Ontdek de omgeving van Page

Deze dag heeft een langere rit op het programma staan, dus plan goed in wat je nog wilt zien in Bryce Canyon. Daarna vertrek je via Kanab naar Page. Net voordat je Page bereikt kom je Lake Powell tegen. Aan Route 89 ligt een prachtig uitzichtpunt, ga daar zeker even kijken! De Hoover Dam gemist, ga dan hier naar de Glen Canyon Dam. Daarna kom je aan in Page, vanwaar je de Horseshoe Bend kunt bezoeken of de prachtige Antelope Canyon.

Afstand op deze dag: +/- 240km

Dag 16

Grand Canyon NP

De beroemde Grand Canyon...

Eén van de zeven wereldwonderen!

In de ochtend vertrek je richting de Grand Canyon. Wanneer je de Canyon bereikt kun je zelf langs de uitzichtpunten rijden, maar je kunt er ook voor kiezen om de shuttlebus te nemen. Wat wij vooral aanraden is om hier zoveel mogelijk tijd te besteden en te genieten van dit natuurwonder! Zorg dat je zeker bij een mooi uitzichtpunt bent tijdens de zonsondergang of -opgang.

Afstand op deze dag: +/- 215km

Dag 17

 • Route 66
 • Route 66 - Seligman

Touren op de Route 66!

Bezoek de 'birthplace' van de Route 66: Seligman

Een echte aanrader! Maak vandaag in de ochtend een vlucht over de Grand Canyon. Een ervaring om nooit meer te vergeten! Let op, wel vooraf reserveren. In de middag ga je richting Kingman. Doe onderweg ook een stukje van de Route 66 en ga bij Seligman naar Kingman. In Seligman vind je nog een aantal restaurants, winkels en tankstations in de ouderwetse Route 66-stijl.

Afstand op deze dag: +/- 280km

Dag 18

Los Angeles

Op naar de City of Angels

Hollywood, here I come!

Het einde van de reis begint langzaamaan in zicht te komen. Vandaag begin je aan een lange rit terug naar LA. Je doet weer een stuk van de Route 66 en je kunt onderweg een stop maken bij Calico Ghost Town. Daarnaast is het vooral kilometers maken vandaag! Heb je de tijd, bezoek dan nog Joshua Tree National Park. Er loopt een route dwars door het park die zo’n 1,5 uur in beslag neemt.

Afstand op deze dag: +/- 520km

Dag 19

Santa Monica

Wereldstad Los Angeles

Winkelen, strand of pretpark?

De laatste dag om de genieten van de USA is aangebroken. Maak er nog een fijne dag van in Los Angeles. Loop over de Hollywood Boulevard met z’n Walk of Fame, het Chinese Theater en zie de huizen in de Hollywood Hills liggen. Huur een fiets bij het strand en fiets langs Venice Beach naar de Santa Monica Pier. Voor een schitterend uitzicht over de stad kun je het Griffith Observatory bezoeken. Ga je liever nog naar een pretpark; in Anaheim vind je niet alleen Disneyland, maar ook Knottsberry Farm. Universal Studios vind je vlakbij Hollywood. Als je nog wilt winkelen dan is een echte aanrader het Beverly Center in West Hollywood of de Citadel Outlets in het oosten van de stad.

Dag 20

Los Angeles - LAX

De terugreis vanuit LA

Back home

Na inlevering van de huurauto op de luchthaven, vlieg je weer terug naar Nederland.

Bekijk alles

Minimize
 • Expand/Collapse

Voorwaarden

Belangrijk

Vertrek is dagelijks mogelijk
Standaard hotels: 3-sterren hotels | Upgrade hotels: 4-sterren
Het kan voorkomen dat een hotel op een bepaalde datum geen kamer beschikbaar heeft. In dat geval behouden wij ons het recht voor een andere, gelijkwaardige accommodatie te reserveren
Gedurende speciale gelegenheden, zoals feestdagen, kan het zijn dat een accommodatie alleen tegen meerprijs beschikbaar is. Exacte prijzen beschikbaar bij offerte/reservering 
 Deze reis is geheel op maat aan te passen

Inclusief

Huurauto van dag 1 t/m dag 20 (Alamo) inclusief alle benodigde verzekeringen     
19 hotelovernachtingen     
Routeboek     
Toegang tot de UStravel.nl-app met exclusieve tips voor je bestemming 

Exclusief

Vluchten (maak gebruik van onze speciale tarieven & voorwaarden)     
Entreegelden     
Maaltijden     
Parkeer- & tolgelden     
Extra's bij de huurauto, zoals GPS, Wifi device en/of een verzekering voor jonge bestuurders.

Deze route gebruiken als basis voor je maatwerk reis?

Dat kan! Voeg bijvoorbeeld extra stops toe, extra nachten op een bepaalde plaats, of wil je vooraf een stopover in IJsland, New York of bezoek aan vrienden/familie plannen? Geen probleem, laat het ons gerust weten!


Reisvoorstel aanvragen
Image

Jose Kraan

Amerika & Canada reisspecialist

De leukste hotels uitgelicht

Zie onderstaand een greep uit de mogelijke hotels voor deze rondreis. Een combinatie maken van 'standaard' en 'upgrade' hotels is ook mogelijk, laat het ons gerust weten! Hotels kunnen wijzigen, aangezien wij altijd en alleen offreren op basis van huidige beschikbaarheid - leuke aanbiedingen kunnen we daarin dan meteen meenemen. Bij ontvangst van je reisvoorstel ontvang je van ons de gehele lijst met hotels.

Excursietips voor deze reis

Wat wil je nog meer weten over deze reis?

We hebben een lijstje gemaakt van de meest veelgestelde vragen over onze autorondreizen, om je snel op weg te helpen!

- Wij kennen de plaatsen en hotels goed en kunnen daarom goede aanbevelingen vwb hotels, vluchten en autohuur doen
- Je reis valt binnen de 'Boek Gerust Garantie': mochten je reisplannen veranderen dan kun je gebruik maken van onze soepele annuleringsvoorwaarden.
- Maak gebruik van onze UStravel.nl-app: je hebt hierdoor al je reisinformatie, reisdocumenten en tips voor ter plaatse op 1 plek
- Je hebt altijd een aanspreekpunt bij vragen, problemen of klachten

Nee, vluchten zijn nog niet standaard inbegrepen. Uiteraard kunnen we deze wel voor je boeken. Omdat er veel verschillende mogelijkheden zijn (welke maatschappij, rechtstreeks of met overstap, aanbieding of regulier tarief etc) bespreken we graag eerst de mogelijkheden met je, voordat we 'standaard' al iets aanbieden. Vraag ons dus gerust naar de mogelijkheden!

Ja, al onze reizen kunnen op maat worden aangepast. Dus nachten toevoegen, verwijderen, een stopover vooraf of na afloop van de reis, alles is mogelijk... Laat ons je wensen gerust weten!

Inbegrepen in onze pakketten zijn de autohuur en hotelovernachting met soms ontbijt inbegrepen. We proberen dit zo helder mogelijk te communiceren. Kosten ter plaatse zijn dan dus: de maaltijden, fooien, brandstof, eventuele one-way kosten voor de huurauto, toegangsgelden tot de nationale parken en eventuele excursies.

Standaard boeken we een 'run of the house' kamer voor je: dus geen specifieke kamer, maar de best beschikbare kamer op dat moment. Deze wordt op het moment van inchecken toegewezen. Wil je liever een specifiek kamer type? Laat het ons dan weten bij het boeken. Het kan zijn dat hier meerkosten aan verbonden zijn.

Bij onze autorondreizen ontvang je een uitgebreid routeboek én je krijgt toegang tot de UStravel.nl-App. Hiermee vind je onder andere je reisschema, reisbescheiden, exclusieve UStravel.nl tips voor je bestemming.

Voor Amerika is een geldig paspoort verplicht dat tijdens je hele verblijf geldig moet zijn. Ook kinderen hebben een eigen paspoort nodig. Voor toeristische reizen, korter dan 90 dagen heb je geen visum nodig, maar moet je vooraf digitale reistoestemming aanvragen: de ESTA (Electronic System for Travel Authorization). De kosten hiervoor zijn $14 per persoon. Zie hier meer informatie over ESTA aanvragen. Indien je langer dan 90 dagen wilt reizen is een visum benodigd.

Amerika is ingedeeld in verschillende tijdzones. Variërend van de oostkust: 6 uur vroeger tot aan Hawaii zelfs 12 uur vroeger.
- Eastern: 6 uur vroeger (met oa. New York, Washington DC, Florida & New England)
- Central: 7 uur vroeger (met oa. Chicago, New Orleans, Memphis, Dallas & Minneapolis)
- Mountain: 8 uur vroeger (met oa. Rocky Mountains, Salt Lake City, Denver en Phoenix)
- Pacific: 9 uur vroeger (de westkust met oa. Los Angeles, Las Vegas, San Francisco & Seattle)
- Alaska: 10 uur vroeger
- Hawaii: 11 uur vroeger
Tijdens je ritten kun je gemakkelijk een tijdzone overschrijden, houd hier rekening mee in je planning.

Ja, in Amerika is een creditcard het meest gebruikte betaalmiddel. Bij alle verhuurmaatschappijen is het verplicht om op je creditcard borg te laten staan. Ook kunnen hotels borg op je creditcard inhouden voor zogeheten ‘incidentals’.
Let erop dat het aanvragen van een creditcard minimaal 2 weken duurt. Aan contant geld hoef je niet veel mee te nemen, $50 voor de eerste uitgaven is voldoende. Je kunt in Amerika gewoon geld pinnen, let er op dat je je pinpas op ‘wereld’ zet.

De duur van een vlucht naar Amerika varieert natuurlijk per bestemming. De vluchttijd is afhankelijk van je bestemming en of je een overstap hebt. Naar de oostkust en Florida is het +/- 9 uur vliegen, naar het westen +/- 13 uur. Indien je een overstap hebt, reken dan op ongeveer 2 uur extra reistijd.

Ja, rijden in Amerika is heel gemakkelijk. Wat je meteen op zal vallen in Amerika, is dat men hier in het algemeen veel rustiger rijdt dan wij in Europa gewend zijn en dat het wegennet zeer uitgebreid is en de bewegwijzering heel duidelijk is. Verkeersregels zijn niet geheel hetzelfde. Een aantal voorbeelden hiervan zijn; je mag links en rechts inhalen en in sommige gevallen mag je rechts afslaan bij een rood stoplicht. Bij boeking informeren we je hier uitgebreid over.

Ja, een internationaal rijbewijs is niet noodzakelijk. Belangrijk om te weten: Om een auto te mogen huren in Amerika en Canada geldt als voorwaarde dat een bestuurder minimaal 21 jaar is en zeker 1 jaar in het bezit is van een rijbewijs. Voor bestuurders tussen de 21 en 25 jaar geldt wel een verplichte jongerentoeslag (verzekering).
Voor Amerika geldt dat de hoofdbestuurder een creditcard op zijn/haar naam moet kunnen laten zien. Geen creditcard? Dan krijg je de auto niet mee!

De prijzen voor deze reis zijn op aanvraag. Vraag gratis een reisvoorstel aan.

Empty
Click + to add content
Waarom een autorondreis boeken bij UStravel?

Waarom UStravel?

Rechtstreekse contracten bij de verhuurders, dus geen extra tussenpartijen.
Duidelijke en complete prijzen, geen verrassingen achteraf!
Eerlijk advies uit eigen ervaring.
Snelle maatwerkoffertes.

Veelgestelde vragen over autorondreizen

Veelgestelde vragen

Boeken jullie ook vluchten?
Kan ik deze reis op maat aanpassen?
Wat verbruikt een camper aan brandstof?
Zijn er nog hoge kosten ter plaatse?

Maatwerk reisvoorstel aanvragen

Maatwerk reisvoorstel

Wij maken graag een offerte op maat voor je: inclusief vluchten, hotels, autohuur en/of camperhuur. Niets is ons te gek!

Misschien vind je deze reizen ook interessant

Best of America

Autorondreis

22 dagen / 21 nachten

Ontdek zowel de oost- als de westkust van Amerika
Inclusief de Niagara Falls, New York City en Washington DC
Inclusief Grand Canyon, Mesa Verde, Arches en Monument Valley
Helemaal op maat aan te passen, evt. ook inclusief treinreis in Oost Amerika

Highlights of the West

Autorondreis

15 dagen / 14 nachten

Ontdek alle hoogtepunten in het zuid-westen van Amerika
Combinatie hippe steden en de mooiste nationale parken
Inclusief Yosemite, Grand Canyon en Bryce
Helemaal op maat aan te passen, maak bijvoorbeeld vooraf een stopover in New York!

American National Parks

Autorondreis

22 dagen / 21 nachten

Ontdek alle bekende nationale parken in het westen van Amerika
Inclusief Yosemite, Grand Canyon, Yellowstone en de Rocky Mountains
Inclusief populaire steden zoals Los Angeles, Las Vegas en Denver
Helemaal op maat aan te passen