100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

Santa Rosa

Santa Rosa, een stad ca. 85 km ten noorden van San Francisco, is een veelzijdige stad en heeft alles wat Californië zo leuk maakt! Je bent hier in een wijnstreek, maar tegelijkertijd vind je hier het boerenleven ook terug. Tevens vind je nabij de Santa Rosa Redwood bossen, rivieren, meren en de oceaan. De stad is ingedeeld in verschillende wijken en heeft maar liefst 100 parken, zoals het Olive Park wat gelegen is in het noordwesten van Santa Rosa.

Je kunt heerlijk winkelen in één van de drie winkelcentra die Santa Rosa te bieden heeft of de kunst en cultuur van de stad bezichtigen. Voor een goed diner ben je in Santa Rosa ook aan het goede adres. Restaurants bieden lokale producten aan voor een heerlijk gerecht.

En het echte Santa Rosa ervaar je bij Wine Country Cuisine, waar lokale en regionale chefs de “smaken” van Sonoma Country introduceren!

Santa Rosa
Santa Rosa

Alles over Santa Rosa


  • Weer
  • Vakantiebibliotheek
SANTA ROSA weer

Wil je meer informatie over Zuid-West Amerika? Download reisgidsen van je bestemming, plattegronden van plaatsen en pretparken, handige linkjes en onmisbare apps voor een perfecte voorbereiding van jouw droomreis!

Ga snel naar de UStravel.nl Zuid-West Amerika Vakantiebibliotheek

Reizen met Santa Rosa

Route 66

Autorondreis

16 dagen / 15 nachten

Doorkruis Amerika via ‘The Mother Road’
Reis van Chicago naar Los Angeles
Inclusief St. Louis, de Grand Canyon en Las Vegas
Helemaal op maat aan te passen

Vanaf €649 per persoon   

Bekijk deze rondreis

Een reis op maat samenstellen?

Dat is natuurlijk mogelijk!

We nemen alle tijd voor je
Passende reizen binnen ieder budget
Bespaar een hoop tijd en stress
Gratis en vrijblijvend een reisadvies op maat

De meest populaire bestemmingen in Zuid West Amerika

Bekijk alle bestemmingen