100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

nlende

Autohuur Amerika

Ontdek je bestemming met je eigen Rental Car

Boek hier direct je huurauto

Huur een auto in Amerika of Canada! 

*** Bekijk hier de veelgestelde vragen | Check the FAQ about car rental ***

Huur een auto in Amerika of Canada! Het is dé ideale manier om deze bestemmingen te ontdekken. Je kunt overal gaan en staan waar je maar wilt. Wat je meteen op zal vallen, is dat men hier in het algemeen veel rustiger rijdt dan wij in Europa gewend zijn, dat het wegennet zeer uitgebreid is en dat de bewegwijzering er erg duidelijk is.

Bij de luchthaven is het makkelijk om een huurauto op te halen. Je wordt met een gratis shuttlebusje naar jouw autoverhuurstation gebracht, zodat de reis dan ook direct kan beginnen.

Let er wel op dat je niet een te kleine auto huurt in verhouding tot het aantal personen en de daarbij behorende bagage.

De auto’s beschikken bijna allemaal over een automatische versnelling en Cruise Control. In het begin even wennen, maar wel heerlijk relaxed!

Wat het rijden ook aantrekkelijk maakt, zijn de benzineprijzen. De benzine is in verhouding tot Nederland nog steeds goedkoop.

Bij het aanbod autohuur in Amerika van UStravel.nl zijn alle verzekeringen reeds inclusief, zodat je ter plaatse niet voor allerlei verrassingen komt te staan en veel bij moet betalen. Lees ter plaatse de huurovereenkomst altijd goed door en teken niet te snel voor allerlei extra’s die niet nodig blijken te zijn.

In al onze autorondreizen zijn goede huurauto's opgenomen.

UStravel.nl werkt samen met Alamo als Preferred Partner waardoor wij je van dienst kunnen zijn met een geschikte auto tijdens je vakantie naar Amerika en Canada. Alamo biedt namelijk, met bijna 2000 verhuurlocaties wereldwijd, een breed netwerk autoverhuurlocaties aan op populaire bestemmingen, waaronder Amerika en Canada.

Lees meer over autohuur

Onze autoverhuurders in Amerika

Met onderstaande verhuurders hebben wij rechtstreekse contracten. Dit betekent dat wij snel kunnen schakelen en communiceren en de scherpste prijzen kunnen bieden, omdat er verder geen tussenpersonen zijn! We krijgen regelmatig producttrainingen waardoor we altijd op de hoogte zijn van (bijna) alle ins en outs van alle auto's. Bel ons gerust voor advies!

Alamo
Waarom een auto huren via UStravel?

Waarom UStravel?

Rechtstreekse contracten bij de verhuurders, dus geen extra tussenpartijen.
Duidelijke en complete prijzen, geen verrassingen achteraf!
Eerlijk advies uit eigen ervaring.
Snelle maatwerkoffertes.

Veelgestelde vragen over autohuur

Veelgestelde vragen

Autohuur vs camperhuur 
 Zijn alle verzekering inbegrepen?
Mag ik met de auto ook naar Canada?
Mag ik ook door Death Valley met een huurauto?

Maatwerk reisvoorstel aanvragen

Maatwerk reisvoorstel aanvragen

Wij maken graag een reisvoorstel op maat voor je: inclusief vluchten, autohuur en de eerste hotelovernachting, of al je overnachtingen.