100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

Cruisereizen

De perfecte add-on voor jouw maatwerk reis

Cruisereizen Amerika en canada

Bouw jouw goedkope cruise bij UStravel.nl! Begin of eindig jouw reis met een prachtige cruise. Cruise vanuit Miami naar de prachtige Caribbean... Of ontdek New England en Oost Canada met een cruise die start in New York. Of doe de Inside Passage van Alaska naar Vancouver. Wij kunnen alle cruisemaatschappijen en alle routes voor je boeken.

 

Reisvoorstel aanvragen

Het maken van een cruise is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Naast de vele faciliteiten aan boord en de prima maaltijden, zie je natuurlijk de prachtige bestemmingen met het varende hotel!

Aan boord verblijf je in comfortabele staterooms/hutten, allen voorzien van badkamer en toilet. Er zijn verschillende restaurants, waarbij je kunt kiezen tussen bediening en buffetmaaltijden. Meestal vaar je 's nachts en ben je overdag aangemeerd zodat je niets mist van alle prachtige bestemmingen die het cruiseschip aandoet.

Neem voor meer informatie en alle mogelijke routes contact met ons op!

Waarom een cruise boeken via UStravel?

Waarom UStravel?

Wij maken het onderdeel van jouw maatwerk rondreis.
Alle rederijen zijn boekbaar.
Eerlijk advies uit eigen ervaring.
Snelle maatwerkoffertes.

Veelgestelde vragen over cruisereizen

Veelgestelde vragen

Welke rederijen kunnen jullie boeken?
Zijn er nog hoge kosten ter plaatse?
Zijn mijn maaltijden en drankjes inclusief?
Kan ik ook excursies boeken?

Maatwerkofferte aanvragen

Maatwerkofferte

Wij maken graag een offerte op maat voor je: inclusief vluchten, hotelovernachtingen, autohuur en de cruise voor het gewenste aantal dagen.