100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

Aer Lingus informatie

Belangrijke informatie, handige apps en veelgestelde vragen

Aer Lingus

Aer Lingus is opgericht in 1936 en is de nationale luchtvaartmaatschappij van Ierland. De vliegtuigen herken je aan de groen en witte kleuren met het logo van een klaverblad. Het logo staat als nationale symbool van Ierland en wordt ook wel de 'Seamróg' genoemd. Het hoofdkantoor van Aer Lingus bevindt zich in Dublin.

Met Aer Lingus vlieg je via Dublin naar New York, Boston, Hartford, Chicago, Orlando, Minneapolis, Washington, Los Angeles, Miami, Philadelphia, Seattle en San Francisco in de USA. Binnen Canada vliegt Aer Lingus naar Toronto.


Waarom Aer Lingus ?

  •  Je gaat in Dublin al door de douane, dus hiermee bespaar je veel tijd op je eindbestemming.
  •  Ze hanteren een gebruik van gratis entertainment systeem tijdens je intercontinentale vlucht.
  • Kindvriendelijke airline.
Boeing
Crew
Economy Class
Entertainment
Eten
  • Inchecken
  • Door de douane in Dublin
  • Aan boord
Inchecken voor je Aer Lingus vlucht kan erg eenvoudig. Via internet kun je van 30 tot 2 uur voor vertrek online inchecken. Vervolgens kun je je boarding pass uitprinten en deze meenemen naar de luchthaven. Uiteraard is het ook nog altijd mogelijk om in te checken op de luchthaven.

Het wordt aangeraden om 3,5 uur voorafgaand aan de vertrektijd in te checken bij deze luchtmaatschappij, want dan kan je rustig wachten op je vlucht. De check-in balies sluiten 75 minuten voor vertrek.
Op vele luchthavens is de FastPass self-service check-in beschikbaar. Je kan jezelf dan inchecken via een touch-screen apparaat.
Vanaf Amsterdam vlieg je naar Dublin. Hier wordt je bagage nogmaals gecheckt voor je vlucht naar Canada.

Dit wordt hier al door de douane gedaan en bespaart je bij aankomst in Canada veel tijd! Na aankomst in Canada hoef je dus niet meer in de wachtrij te staan om door de immigratie te gaan.
- Aer Lingus biedt je comfortabele stoelen waardoor je je reis naar Canada ontspannen begint. Tegen een kleine vergoeding kun je hier stoelen reserveren met extra beenruimte welke zich vooraan in de cabine bevinden. Tevens krijg je hiermee voorrang tijdens het boarden.

- Tijdens de vlucht kun je genieten van diverse films en series op je persoonlijke entertainment systeem. Even geen film of serie kijken? Geniet dan van de ruime keuze aan muziek.

- Tijdens de vlucht je e-mail bijhouden of nog even wat opzoeken op internet? Dan kun je gebruik maken van het WiFi netwerk op je laptop, tablet of smartphone (tegen betaling in economy class). Ongeveer 20 minuten na vertrek is de Wi-Fi verbinding beschikbaar.
Waarom een vlucht boeken via UStravel.nl?

Waarom UStravel.nl?

 Goedkope prijzen en soepele voorwaarden i.c.m. een pakketreis. 
Duidelijke en complete prijzen, altijd inclusief bagage.                 
Eerlijk advies uit eigen ervaring.
Snelle maatwerkoffertes.

Veelgestelde vragen over vluchten

Veelgestelde vragen

Hoe kan het dat ik dezelfde vlucht ergens anders goedkoper zie?
Zijn mijn stoelreserveringen inbegrepen?
Is ruimbagage inbegrepen?
Krijg ik een maaltijd aan boord?

Maatwerk reisvoorstel aanvragen

Maatwerk reisvoorstel

Wij maken graag een reisvoorstel op maat voor je: inclusief vluchten, hotels en/of camperhuur of autohuur.

Handige apps

Andere airlines naar Amerika