100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

nlende

Delta Airlines informatie

Belangrijke informatie, handige apps en veelgestelde vragen

Delta Airlines

Delta Airlines is een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij die is opgericht in 1928. Het hoofdkantoor van deze maatschappij bevindt zich in New York. Delta Airlines is lid van de SkyTeam- Alliance. Een bondgenootschap van internationale samenwerkende luchtvaartmaatschappijen. Het doel van de SkyTeam-Alliance is om de maatschappijen de mogelijkheid te geven om hun klanten een uitgebreider netwerk van vluchten aan te kunnen bieden.

Met een vloot van ongeveer 800 vliegtuigen is Delta Airlines de grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld. De luchtvaartmaatschappij voert meer dan 15.000 vluchten uit per dag over meer dan 300 bestemmingen en vliegen onder andere met de Boeing B757-400 en de Airbus A320-200.

Vanuit Amsterdam vlieg je naar vele luchthavens in Amerika. Vlieg met Delta Airlines bijvoorbeeld naar Los Angeles, San Francisco, Miami, Orlando, New York, Atlanta, Memphis en Salt Lake City.

Zowel op de grond als aan boord is de service van Delta Airlines optimaal. Het team van Delta Airlines brengt miljoenen passagiers veilig naar hun bestemming. Voor een comfortabele vlucht kun je kiezen uit verschillende klassen. Zo kun je vliegen in Economy Class, Delta Comfort+, First Class, Delta One en Delta Premium Select.


Waarom Delta Airlines?

 • Net als KLM lid van het SkyTeam waardoor ze als partners vele routes kunnen aanbieden naar Noord-Amerika.
 •  Je hebt de mogelijkheid om je ingecheckte bagage te volgen.
 •  Gratis stoelreserveringen.
 •  Vanaf maart 2020 vliegt Delta volledig CO2-neutraal.
 •  De belangrijkste hub is Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport.
 •  Delta Airlines is gestart met recycling aan boord.
 •  Delta Airlines heeft een eigen museum: Delta Flight Museum, Atlanta.

Delta
Comfort stoelen
Cabine
Vliegtuig
Crew
Suite
 • Economy Class
 • Delta Comfort+
 • First Class
 • Delta One
 • Delta Premium Select
 • Inchecken
 • Fly Delta-app
In de Economy Class ervaar je de vlucht in de Main Cabin en is handbagage standaard inbegrepen. Er worden diverse maaltijden, snacks en niet-alcoholische dranken aangeboden zoals koffie, thee, sap, frisdrank of water. Tevens heb je een eigen entertainmentsysteem met ruim 1000 uur aan films, muziek, spelletjes en taalcursussen. Delta Airlines geeft je daarnaast de mogelijkheid om een Economy Comfort stoel te reserveren. Hier heb je extra beenruimte.
Vind een verbeterde ervaring in de Delta Comfort+. Delta Comfort+ biedt extra beenruimte en een speciale ruimte boven je hoofd voor jouw eigen spullen. Je kunt optimaal ontspannen en genieten van de vlucht.
Voor extra voorzieningen en een optimale service kies je voor First Class. Je krijgt persoonlijke service van een stewardess aan boord, inclusief een drankje of een hartige snack. Ontspan comfortabel met een zachte deken en een hoofdkussen. Daarnaast kun je snel inchecken en door de bagagecontrole en mag je als eerste aan boord gaan.
Delta One is een van de meest exclusieve cabines in de lucht en biedt een stewardess tijdens de vlucht. De luxe details zorgen voor een unieke ervaring tijdens in de vlucht. In de Delta One Class heb je beschikking over een ligstoel met verschillende standen en is het voorzien van beddengoed, een extra groot dekbed en een hoofdkussen. Je kan gebruik maken van een eigen entertainmentsysteem met privacy scherm. Daarnaast worden uitstekend samengestelde maaltijden en drankjes gereserveerd. Delta One is beschikbaar op internationale lange afstandsvluchten en op geselecteerde binnenlandse vluchten.
Ervaar Delta Premium Select, een nieuwe cabine die beschikbaar is op geselecteerde internationale vluchten. De cabine biedt meer ruimte om uit te rekken en te ontspannen. De stoelen aan boord zijn breder, hebben een extra rugleuning en een verstelbare voeten- en beensteun. Voor entertainment tijdens de vlucht kun je genieten van een groter scherm om films te bekijken. Er worden luxe maaltijden geserveerd tijdens de vlucht om de reiservaring compleet te maken.
Voorafgaand tot 24 uur voor vertrek van de vlucht kun je op diverse manieren inchecken, namelijk online op delta.com, via de Fly Delta-app of persoonlijk aan de balie op de luchthaven. Samen met je identiteitsbewijs en je instapkaart mag je instappen in het vliegtuig.
Download gratis de Fly Delta-app, beschikbaar voor Apple® en Android®. Via de app krijg je toegang tot je mobiele instapkaart, kan je je ingecheckte bagage volgen en nog veel meer!
Waarom een vlucht boeken via UStravel.nl?

Waarom UStravel.nl?

 Goedkope prijzen en soepele voorwaarden i.c.m. een pakketreis. 
Duidelijke en complete prijzen, altijd inclusief bagage.                 
Eerlijk advies uit eigen ervaring.
Snelle maatwerkoffertes.

Veelgestelde vragen over vluchten

Veelgestelde vragen

Hoe kan het dat ik dezelfde vlucht ergens anders goedkoper zie?
Zijn mijn stoelreserveringen inbegrepen?
Is ruimbagage inbegrepen?
Krijg ik een maaltijd aan boord?

Maatwerk reisvoorstel aanvragen

Maatwerk reisvoorstel

Wij maken graag een reisvoorstel op maat voor je: inclusief vluchten, hotels en/of camperhuur of autohuur.

Handige apps

Andere airlines naar Amerika