100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

nlende

Route 66

Rijd de Route 66 en vink 'm af van je bucketlist | 16-daagse autorondreis

Route 66

Rijd de Route 66 en vink 'm af van je bucketlist | 16-daagse autorondreis

Volg met deze tour "The Mother Road", Route 66, welke loopt van Chicago tot Los Angeles. De tocht brengt je door historisch Amerika. Je komt langs indrukwekkende steden zoals Chicago, St. Louis en Albuquerque. Geniet van de charmes van deze steden en bezoek leuke restaurants, musea en de authentieke Route 66 benzinepompen. Get your kicks on Route 66!

Leuk aan deze reis...

Doorkruis Amerika via ‘The Mother Road’
Reis van Chicago naar Los Angeles
Inclusief St. Louis, de Grand Canyon en Las Vegas
Helemaal op maat aan te passen

Prijs op aanvraag    


Dag-tot-dag programma


16 dagen | ± 4030 km

Het reisschema kunnen we compleet op jouw reiswensen aanpassen. Wil je enkele dagen langer of korter verblijven, specifieke excursies bijboeken of de route aanpassen? Geen probleem, we regelen het graag voor je!

Dag 1

Chicago-Skyline

Aankomst in Chicago

''The Windy City''

Je arriveert op het vliegveld van Chicago en gaat per bus of taxi naar het hotel. De eerst twee dagen is de huurauto niet inbegrepen omdat het eenvoudiger is gebruik te maken van het openbaar vervoer. Na het inchecken in het hotel kun je op pad gaan om Chicago te gaan ontdekken. Chicago is een stad met een rijke geschiedenis en een muzikale ziel. Van de torenhoge skyline tot de rokerige lounges waar je van de jazz en bluesmuziek kunt genieten. Overweeg een bezoek aan het Art Institute of Chicago. Dit museum bevat een van de beste en meest variërende kunstcollecties in de wereld. Het meest prominente gebouw in Chicago is de Willis Tower (voorheen Sears Tower). In 70 seconde brengt de lift je naar de 103e verdieping, het hoogste punt van het 450 meter hoge gebouw. De tentoonstellingen vertellen je over de geschiedenis van Chicago en de bouw van de toren.

Afstand op deze dag: +/- 6610km  

Dag 2

Chicago-Traffic

Hele dag in Chicago

Ontdek deze geweldige wereldstad

Vandaag heb je een hele dag om alle attracties in Chicago te ontdekken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Frank Lloyd Wright Home. De architect Frank Lloyd is in 1889 begonnen met de bouw van dit huis. Vandaag de dag biedt het de Frank Lloyd Wright Home en Studio rondleidingen in zijn huis en studio, die vertellen over het huis dat hij wilde maken wat voldeed aan zijn persoonlijke smaak. Voor een hapje met een spectaculair uitzicht over de stad moet je een bezoek brengen aan het John Hancock Center. Vanaf hier, het op drie na hoogste gebouw van de stad, heb je een uitzicht van meer dan 130 kilometer op een heldere dag. Breng ook een bezoekje aan de wijken Chinatown of Little Italy. Beide wijken bieden culturele specialiteiten op het gebied van eten. 's Avonds kun je genieten van live entertainment in de vele loungebarretjes in de stad.

Dag 3

Springfield-Illinois

Via Bloomington naar Springfield

Start je Route 66 roadtrip

Haal vandaag de huurauto op en verlaat Chicago en rijd richting Springfield. Onderweg kom je door het stadje Bloomington, het thuis van de historische Route 66 Memory Lane. Ga hierna door naar Springfield waar je overnacht. Springfield is ook de plaats waar de familie van Abraham Lincoln 17 jaar lang verbleef. Bezoek het huis van de Lincolns. Een klein stukje verderop vind je het Old Capitol gebouw waar Lincoln veel historische toespraken heeft gegeven. Een overnachting in Springfield is voor je geregeld.

Afstand op deze dag: +/- 330km

Dag 4

St Louis Arch

Springfield - St Louis

Gateway to the West

Vandaag rijd je richting Missouri. Saint-Louis is de grootste stad op de Route 66 tussen Los Angeles en Chicago. Het plaatsje werd ontdekt in 1762 en werd de ‘Gateway to the West’. De beroemde St. Louis Gateway Arch diende als symbool voor de verovering van het westen. St. Louis werd internationaal bekend door gastheer te zijn van de World’s Fair, de Olympische Spelen en de eerste international Balloon Race. De Union Station is een prachtig voorbeeld van de history in St. Louis. Ooit was dit het drukste treinstation van de wereld. Haar unieke architectuur is nagemaakt van de middeleeuwse stad Carcassone in het zuiden van Frankrijk. Het is vernieuwd en omgetoverd tot een groot winkelcentrum. St. Louis beschikt over tal van historische huizen, zoals het Daniel Boone Home en het Campbell House Museum. Ook kun je een bezoekje brengen aan Grant’s Farm. Deze boerderij was ooit van Ulysses S. Grant en werd ca. 100 jaar geleden gekocht door de familie Busch (Vader en zoon president van de USA). Maak een ritje langs het vroegere Deer Park en spot de bizons, elanden, antilopen, zebra’s, lama’s en struisvogels. Rondom St. Louis vind je veel mooie historische plaatsjes.

Afstand op deze dag: +/- 165km

Dag 5

Springfield-Missouri-Gillioz

St Louis - Springfield

Geboorteplaats van de Route 66

Springfield wordt gezien als de geboorteplaats van de Route 66. Op 30 april 1926 is de naam voor de Chicago tot Los Angeles snelweg vastgesteld door de ambtenaren. Sporen van de Mother Road zijn nog steeds zichtbaar in de straten van Springfield. Springfield mengt haar verleden met de toekomst. Dit is te zien in het Jordan Valley Park, het kleurrijke gebied in de binnenstad. Dit is de plaats waar veel historische gebeurtenissen hebben plaatsgevonden. Neem even de rust en geniet van de interessante winkels en restaurants die het historische gebied omringen. Je zult verstelt staan van de verscheidenheid van heerlijke keukens, vlooienmarkten, boetiekjes en nachtclubs.

Afstand op deze dag: +/- 345km

Dag 6

Tulsa

Via Joplin naar Tulsa

Cultuur en geschiedenis

Laat Missouri achter je en rijd richting het historische Oklahoma. De stad Tulsa, rond 1920 de ‘Oil Capital of the World’ heeft veel te bieden. Architectuurliefhebbers moeten zeker een bezoek brengen aan de Art Deco gevels in de Boston Building, Union Depot en de Philtower. De Philbrook en de Gilcrease musea zijn plaatsen voor kunstliefhebbers. The Gilcrease beschikt over een kopie van de Declaration of Independence. Bezoek ook het prachtige terrein van de Oral Roberts University. Oklahoma is rijk aan echte Amerikaanse invloeden, culturen en geschiedenis. In het Cherokee Heritage Center, kun je ontdekken hoe het leven was in Cherokee voordat het werd beïnvloed door de Europeanen. Je kunt ook kennis maken met het bereiden van eten, het weven van manden, het maken van wapens en andere vormen van cultuur. Als je in het centrum bent moet je ook zeker een bezoekje brengen aan Ho-Chee-Nee Prayer Chapel en Cherokee Hall of Fame. Er is voor je een overnachting gereserveerd in Tulsa, waar de geliefde cowboy Will Rogers is geboren en getogen. Bezoek zijn geboorteplaats en zijn graf en kom meer te weten over zijn leven. 

Afstand op deze dag: +/- 290km

Dag 7

Oklahoma-City

Op naar Oklahoma City

Cowboy-city

Vertrek deze ochtend uit Tulsa en rijd naar de hoofdstad van de staat Oklahoma. Het is een echte cowboystad, wat vooral te zien is in Stockyards City. Het stadje werd gesticht in 1910 en is vooral populair om haar restaurants en winkeltjes die gespecialiseerd zijn in ‘Western wear’, zoals op maat gemaakte laarzen en zadels. Dit is gelegen naast de Oklahoma National Stockyards, die claimen de grootste levende veemarkt in de wereld te zijn. De veilingen van het vee, is maandag en dinsdag open voor het publiek. Breng ook een bezoek aan de National Cowboy Hall of Fame & Western Heritage Center. De schilderijen van bekende schilders als Charles Russell en Frederic Remington zijn de hoogtepunten van de Atherton Art Gallery. Wandel door de Property Junction, een levensgrote creatie van een authentieke grensstad. Bezoek ook het hernieuwde Bricktown Canal, dat werd gebouwd door het opgraven van een oude straat. Vele restaurants en clubs bouwden patio’s en terrassen om uitzicht te hebben op het Bricktown Canal. Watertaxi’s zijn populaire transportmiddelen tussen winkels, cafés en nachtclubs. De Paseo Historic District bevat galerijen, studio’s en restaurants in het historische gedeelte van de stad. Deze artistieke gemeenschap, die op een Spaans dorp met gips-pleistergebouwen lijkt, is het thuis van schrijvers, schilders, pottenbakkers, fotografen en dansers. Geniet van de studiobezoekjes, optredens, het winkelen en dineren in dit verrukkelijke gebied.

Afstand op deze dag: +/- 170km

Dag 8

Amerika reizen

Via Shamrock naar Amarillo

Welcome to Texas

Vandaag verlaat je Oklahoma en rijd je richting de Lone Star State. Maak onderweg ook even een stop in Shamrock. In dit dorp kun je de U-Drop-inn Restaurant en Service Station uit 1936 en de Pioneer West Museum bezoeken, om een kijkje te nemen in hoe het leven was toen Route 66 nog de originele Mother Road was. Je reist verder naar Amarillo. De combinatie van de goede spoorwegverbinding en het boerenland heeft het tot een ‘veevervoer hoofdstad’ gemaakt. Terwijl de landbouw belangrijk voor de stad blijft, is de plaats aan de Route 66 een belangrijke reden om het een toeristische bestemming te maken. Breng een bezoek aan het Route 66 Historic District. Deze mijlen lange weg behoorde oorspronkelijk tot de Route 66 maar bestaat nu uit winkels, clubs en restaurants. Het American Quarter Horse Heritage Center & Museum demonstreert de ontwikkeling van de American Quarter Horse uit de koloniale tijden tot nu. De tentoongestelde voorwerpen worden op interactieve wijze getoond door middel van videopresentaties en levende demonstraties.

Afstand op deze dag: +/- 415km

Dag 9

Albuquerque-Uitzicht

Op weg naar New Mexico: Albuquerque

Stad van de contrasten

Laat het Big Texas achter je en ga richting de zuidwestelijke charme van New Mexico. Je verblijft twee nachten in Albuquerque. Albuquerque is de stad in New Mexico met grote contrasten: oud en nieuw, natuurlijke schoonheid en door de mens gemaakte wonderen, grensstad en verfijnde metropool. Ook het landschap – wat bestaat uit majestueuze bergen en enorme woestijnvlaktes – openbaart de diversiteit van deze regio. Albuquerque is ook gezegend met een brede culturele mengeling die in alle aspecten in het dagelijkse leven worden weerspiegeld. De moeite waard om te bezoeken zijn het historische Old Town, het trendy Nob Hill en het Indian Pueblo Cultural Center. Maak ook een ritje over het Sandia Peak kabeltramspoor. Deze 20 minuten durende excursie is ’s werelds langste luchttramrit. Als je op de top gearriveerd bent, kun je skiën, mountainbiken, of gewoon van het uitzicht genieten. Er zijn zowel restaurants op de top, als onderaan de berg te vinden.

Afstand op deze dag: +/- 460km

Dag 10

Santa-Fe-Cathedral-of-Basilica

Hele dag in Albuquerque

Bezoek de oudste hoofdstad

Vandaag kun je overwegen om een bezoek te brengen aan de oudste hoofdstad van de Verenigde Staten, Santa Fe. Geflankeerd door bochtige straten en gebouwen in Pueblo stijl, geeft Santa Fe je het 'oude wereld' gevoel. Vele winkels en restaurants vind je op het plein in het centrum. Santa Fe staat ook wel bekend als de ‘City Different’ vanwege de mix van alle verschillende culturen qua inwoners en architectuur stijlen. Bezoek de Mission San Miguel, de oudste kerk van Santa Fe, die in 1626 gebouwd is voor de bedienden die door de Spanjaarden werden meegebracht. Deze missie werd verwoest in 1680 tijdens de Pueblo Revolt. In 1710 is de kerk weer opgebouwd. Ook kun je de de beroemde ‘Miraculous Stairway’ gaan bekijken in de Loretto Chapel. De legende gaat dat een timmerman heel geheimzinnig verscheen om een trap naar de korenzolder te bouwen. Hij gebruikte hiervoor geen spijker of steunen om de trap te bouwen en hij verdween voordat hij betaald kon worden. Je kunt van een mooi uitzicht genieten vanaf The Cross of the Martyrs, gelegen op een heuvel van de Paseo de Paralta. Voor een kijkje in de geschiedenis moet je een bezoekje brengen aan de ‘Oldest House’. Deze dateert uit ongeveer 1766. Binnen in het huis zijn overblijfselen te vinden van een oude Spaanse strijder.

Afstand op deze dag: +/- 200km

Dag 11

Holbrook-Petrified-Forest

Via Gallup naar Holbrook

Painted desert

In de oudheid was Route 66 een goed middel voor degene die op zoek waren naar een betere toekomst. Dichtbij zijn de oude Native America landen van de Navajo en de Nopi Indian Nations te vinden. Ook dichtbij ligt het Petrified Forest National Park. Hier is een overvloed aan prachtig gekleurde versteende houtblokken te vinden, die al 225 miljoen jaar oud zijn. Maak een fotostop in de Rainbow Forest, Agate House en het Blue Mesa. Ook een deel van de Painted Desert ligt in het park. Verschillende verharde duinen zijn hier te vinden. Deze duinen bestaan uit grijze, rode, oranje en gele duinen. Deze omgeving is vooral schitterend bij zonsondergang, het land bestaat dan uit paarse, blauwe, rode en gouden kleuren. ’s Avonds kunt je gaan shoppen of dineren in de Holbrook’s Main Street.

Afstand op deze dag: +/- 375km

Dag 12

Amerika reizen

Via de Grand Canyon naar FLagstaff

Één van de zeven wereldwonderen

Je vertrekt naar het Grand Canyon National Park. Stop onderweg nog even bij Winslow. In Winslow vind je het Old Trails Museum en de Minnetonka Trading Post, waarvan de gebouwen van versteend hout zijn gemaakt. Je rijdt weer verder richting de Grand Canyon. De gigantische grootte en briljante kleuren maakt het tot een van de grootste schoonheden van de wereld. The Grand Canyon bestaat uit natuurlijke elementen inclusief de Colorado River. De South Rim heeft een aanbod aan bezoekersgebieden die te bereiken zijn per shuttle of auto. Er zijn verschillende verharde en onverharde wandelpaden. Je kunt hier ook een bezoek brengen aan het Bright Angel Lodge. Deze lodge is een historische landmark en het biedt een galerij, restaurants, tentoonstellingen en een prachtig uitzicht. Begeleide wandeltochten vertrekken ook meestal vanaf deze lodge. De Grand Canyon Skywalk is een unieke toeristische attractie en is letterlijk gelegen aan de rand van de Grand Canyon. De Skywalk is een wandelpad met een glazenbodem waar je recht tegen de bodem van de Canyon aankijkt. Je rijdt door naar Flagstaff waar een overnachting voor je is geregeld.

Afstand op deze dag: +/- 420km

Dag 13

Las-Vegas-Welcome-Sign

Las Vegas Baby!

Viva Las Vegas

Vandaag kun je Las Vegas gaan ontdekken, de stad die voor iedereen iets te bieden heeft. Bezoek een van de live shows of breng een bezoekje aan een van de vele casino’s. Slenter over de Las Vegas Boulevard, ook wel bekend als ‘the strip’. Elk hotel en casino heeft een ander thema met wonderbaarlijke gevels. Bezoek Stratophere hotel, het hoogste gebouw van Las Vegas. Geniet van een diner in de "Top of the World", of geniet gewoon alleen van het uitzicht. Als je op zoek bent naar leuke koopjes, ga dan naar het outlet centrum, waar grote merken voor dumpprijzen worden verkocht. 'Eigenlijk moet je ook een bezoekje brengen aan de nachtelijke fontein show van het Bellagio hotel. De combinatie van muziek, water en licht zorgt voor een spectaculaire show. Als je de andere kant van Las Vegas wilt zien, moet je een bezoekje brengen aan Fremont Street. In deze historische straat bevinden zich winkeltjes, restaurants en casino’s. Boven je hangt een groot scherm waar meer dan 12 miljoen lichtjes zorgen voor een prachtige show.

Afstand op deze dag: +/- 400km

Dag 14

Palm-Springs

Via Barstow naar Santa Monica

Laatste kilometers over Route 66

Verlaat de glamour van Las Vegas en reis door naar Santa Monica waar je de laatste twee nachten doorbrengt. Je rijdt langs Barstow voor een bezoek aan Casa Del Desierto, in dit gerenoveerde huis bevindt zich het Route 66 Museum. Na deze stop rijd je verder naar Santa Monica, een havenstad. Het heeft een bruisende sfeer en er zijn veel activiteiten voor jong en oud. Van strand spellen tot fietsroutes, nachtclubs, winkelstraten en theaters. Breng ook een bezoek aan de Santa Monica Pier, ook wel bekend als de 'finish line' van de legendarische Route 66. Op deze pier vind je onder andere een aquarium en een pretpark.

Afstand op deze dag: +/- 460km

Dag 15

Los-Angeles-Route-66-End-of-Trail

Santa Monica / Los Angeles

Glitter en glamour

Breng vandaag tijd door op het strand waar 300 dagen per jaar de zon schijnt. Ook kun je ervoor kiezen om vandaag een bezoek te brengen aan de naastgelegen ‘City of Angels’. Bezoek de glitter en glamour van Hollywood en winkel op de bekende Rodeo Drive, waar luxeartikelen overheersen. Of ga naar Anaheim en bezoek de ‘Happiest place on earth’. Disneyland is het thuis van jouw favorieten Disney-karakters zoals Mickey en Minnie Mouse. Kies 's avonds uit de talloze restaurant en barretjes van Santa Monica om nog te genieten van de laatste momenten.

Dag 16

Amerika reizen

Vanaf Los Angeles terug naar huis

Back Home

Vandaag ga je richting het Los Angeles International Airport waar je je huurauto inleverd en je klaarmaakt voor de terugvlucht.

LEES MEER

Minimize
  • Expand/Collapse

Voorwaarden

Belangrijk

Vertrek is dagelijks mogelijk
Standaard hotels: 3-sterren hotels | Upgrade hotels: 4-sterren
Het kan voorkomen dat een hotel op een bepaalde datum geen kamer beschikbaar heeft. In dat geval behouden wij ons het recht voor een andere, gelijkwaardige accommodatie te reserveren
Gedurende speciale gelegenheden, zoals feestdagen, kan het zijn dat een accommodatie alleen tegen meerprijs beschikbaar is. Exacte prijzen beschikbaar bij offerte/reservering 
 Deze reis is geheel op maat aan te passen

Inclusief

Huurauto van dag 3 t/m dag 16 (Alamo) inclusief alle benodigde verzekeringen     
15 hotelovernachtingen     
Routeboek     
Toegang tot de UStravel.nl-app met exclusieve tips voor je bestemming 

Exclusief

Vluchten (maak gebruik van onze speciale tarieven & voorwaarden)     
One-way kosten voor de huurauto: $500+tax, ter plaatse te voldoen            
Entreegelden     
Maaltijden     
Parkeer- & tolgelden     
Extra's bij de huurauto, zoals GPS, Wifi device en/of een verzekering voor jonge bestuurders.

Deze route gebruiken als basis voor je maatwerk reis?

Dat kan! Voeg bijvoorbeeld extra stops toe, extra nachten op een bepaalde plaats, of wil je vooraf een stopover in IJsland, New York of bezoek aan vrienden/familie plannen? Geen probleem, laat het ons gerust weten!


Reisvoorstel aanvragen
Image

Jose Kraan

Amerika & Canada reisspecialist

Empty
Click + to add content

Wat wil je nog meer weten over deze reis?

We hebben een lijstje gemaakt van de meest veelgestelde vragen over onze autorondreizen, om je snel op weg te helpen!

- Wij kennen de plaatsen en hotels goed en kunnen daarom goede aanbevelingen vwb hotels, vluchten en autohuur doen
- Je reis valt binnen de 'Boek Gerust Garantie': mochten je reisplannen veranderen dan kun je gebruik maken van onze soepele annuleringsvoorwaarden.
- Maak gebruik van onze UStravel.nl-app: je hebt hierdoor al je reisinformatie, reisdocumenten en tips voor ter plaatse op 1 plek
- Je hebt altijd een aanspreekpunt bij vragen, problemen of klachten

Nee, vluchten zijn nog niet standaard inbegrepen. Uiteraard kunnen we deze wel voor je boeken. Omdat er veel verschillende mogelijkheden zijn (welke maatschappij, rechtstreeks of met overstap, aanbieding of regulier tarief etc) bespreken we graag eerst de mogelijkheden met je, voordat we 'standaard' al iets aanbieden. Vraag ons dus gerust naar de mogelijkheden!

Ja, al onze reizen kunnen op maat worden aangepast. Dus nachten toevoegen, verwijderen, een stopover vooraf of na afloop van de reis, alles is mogelijk... Laat ons je wensen gerust weten!

Inbegrepen in onze pakketten zijn de autohuur en hotelovernachting met soms ontbijt inbegrepen. We proberen dit zo helder mogelijk te communiceren. Kosten ter plaatse zijn dan dus: de maaltijden, fooien, brandstof, eventuele one-way kosten voor de huurauto, toegangsgelden tot de nationale parken en eventuele excursies.

Standaard boeken we een 'run of the house' kamer voor je: dus geen specifieke kamer, maar de best beschikbare kamer op dat moment. Deze wordt op het moment van inchecken toegewezen. Wil je liever een specifiek kamer type? Laat het ons dan weten bij het boeken. Het kan zijn dat hier meerkosten aan verbonden zijn.

Bij onze autorondreizen ontvang je een uitgebreid routeboek én je krijgt toegang tot de UStravel.nl-App. Hiermee vind je onder andere je reisschema, reisbescheiden, exclusieve UStravel.nl tips voor je bestemming.

Voor Amerika is een geldig paspoort verplicht dat tijdens je hele verblijf geldig moet zijn. Ook kinderen hebben een eigen paspoort nodig. Voor toeristische reizen, korter dan 90 dagen heb je geen visum nodig, maar moet je vooraf digitale reistoestemming aanvragen: de ESTA (Electronic System for Travel Authorization). De kosten hiervoor zijn $14 per persoon. Zie hier meer informatie over ESTA aanvragen. Indien je langer dan 90 dagen wilt reizen is een visum benodigd.

Amerika is ingedeeld in verschillende tijdzones. Variërend van de oostkust: 6 uur vroeger tot aan Hawaii zelfs 12 uur vroeger.
- Eastern: 6 uur vroeger (met oa. New York, Washington DC, Florida & New England)
- Central: 7 uur vroeger (met oa. Chicago, New Orleans, Memphis, Dallas & Minneapolis)
- Mountain: 8 uur vroeger (met oa. Rocky Mountains, Salt Lake City, Denver en Phoenix)
- Pacific: 9 uur vroeger (de westkust met oa. Los Angeles, Las Vegas, San Francisco & Seattle)
- Alaska: 10 uur vroeger
- Hawaii: 11 uur vroeger
Tijdens je ritten kun je gemakkelijk een tijdzone overschrijden, houd hier rekening mee in je planning.

Ja, in Amerika is een creditcard het meest gebruikte betaalmiddel. Bij alle verhuurmaatschappijen is het verplicht om op je creditcard borg te laten staan. Ook kunnen hotels borg op je creditcard inhouden voor zogeheten ‘incidentals’.
Let erop dat het aanvragen van een creditcard minimaal 2 weken duurt. Aan contant geld hoef je niet veel mee te nemen, $50 voor de eerste uitgaven is voldoende. Je kunt in Amerika gewoon geld pinnen, let er op dat je je pinpas op ‘wereld’ zet.

De duur van een vlucht naar Amerika varieert natuurlijk per bestemming. De vluchttijd is afhankelijk van je bestemming en of je een overstap hebt. Naar de oostkust en Florida is het +/- 9 uur vliegen, naar het westen +/- 13 uur. Indien je een overstap hebt, reken dan op ongeveer 2 uur extra reistijd.

Ja, rijden in Amerika is heel gemakkelijk. Wat je meteen op zal vallen in Amerika, is dat men hier in het algemeen veel rustiger rijdt dan wij in Europa gewend zijn en dat het wegennet zeer uitgebreid is en de bewegwijzering heel duidelijk is. Verkeersregels zijn niet geheel hetzelfde. Een aantal voorbeelden hiervan zijn; je mag links en rechts inhalen en in sommige gevallen mag je rechts afslaan bij een rood stoplicht. Bij boeking informeren we je hier uitgebreid over.

Ja, een internationaal rijbewijs is niet noodzakelijk. Belangrijk om te weten: Om een auto te mogen huren in Amerika en Canada geldt als voorwaarde dat een bestuurder minimaal 21 jaar is en zeker 1 jaar in het bezit is van een rijbewijs. Voor bestuurders tussen de 21 en 25 jaar geldt wel een verplichte jongerentoeslag (verzekering).
Voor Amerika geldt dat de hoofdbestuurder een creditcard op zijn/haar naam moet kunnen laten zien. Geen creditcard? Dan krijg je de auto niet mee!

De prijzen voor deze reis zijn op aanvraag. Vraag gratis een reisvoorstel aan.

Empty
Click + to add content
Waarom een autorondreis boeken bij UStravel?

Waarom UStravel?

Rechtstreekse contracten bij de verhuurders, dus geen extra tussenpartijen.
Duidelijke en complete prijzen, geen verrassingen achteraf!
Eerlijk advies uit eigen ervaring.
Snelle maatwerkoffertes.

Veelgestelde vragen over autorondreizen

Veelgestelde vragen

Boeken jullie ook vluchten?
Kan ik deze reis op maat aanpassen?
Wat verbruikt een camper aan brandstof?
Zijn er nog hoge kosten ter plaatse?

Maatwerk reisvoorstel aanvragen

Maatwerk reisvoorstel

Wij maken graag een offerte op maat voor je: inclusief vluchten, hotels, autohuur en/of camperhuur. Niets is ons te gek!

Misschien vind je deze reizen ook interessant

Canyon Explorer

Autorondreis

13 dagen / 12 nachten

Ontdek alle imposante canyons in West Amerika
Inclusief Arches, Monument Valley, Antelope Canyon en de Grand Canyon
Start en eindig je reis in Las Vegas
Helemaal op maat aan te passen

Highlights of the West

Autorondreis

15 dagen / 14 nachten

Ontdek alle hoogtepunten in het zuid-westen van Amerika
Combinatie hippe steden en de mooiste nationale parken
Inclusief Yosemite, Grand Canyon en Bryce
Helemaal op maat aan te passen, maak bijvoorbeeld vooraf een stopover in New York!

American Northwest Adventure   

Autorondreis

17 dagen / 16 nachten

Ontdek 'The Great American West'
One-way van Denver naar Seattle
Inclusief de Rocky Mountains, Yellowstone en Glacier National Park
Helemaal op maat aan te passen