100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

nlende

Best of America

Ontdek het beste van het oosten en westen van de USA in één reis | 22-daagse autorondreis

Best of America

Ontdek het beste van de USA in één reis | 22-daagse autorondreis

Zie het mooiste van héél Amerika tijdens deze rondreis die je meeneemt naar New York en West-Amerika! Je reis start in New York, ‘the city that never sleeps’, en eindigt in Los Angeles in het westen. Tijdens deze reis bezoek je de mooiste plaatsen in de VS: New York, de Niagara Falls, Washington D.C., San Francisco, Yosemite NP, Sequoia NP, Las Vegas, Zion NP, Bryce Canyon NP, Lake Powell, Grand Canyon NP, Palm Springs en Los Angeles!

Leuk aan deze reis...

Ontdek zowel de oost- als de westkust van Amerika
Inclusief de Niagara Falls, New York City en Washington DC
Inclusief Grand Canyon, Mesa Verde, Arches en Monument Valley
Helemaal op maat aan te passen, evt. ook inclusief treinreis in Oost Amerika

Prijs op aanvraag    


Dag-tot-dag programma


22 dagen | ± 6365 km

Ontdek het mooiste van het oosten én westen van Amerika in één reis. Zo kom je o.a. in New York, San Francisco, Los Angeles en vele nationale parken. Het reisschema kunnen we compleet op jouw reiswensen aanpassen. Wil je enkele dagen langer of korter verblijven, specifieke excursies bijboeken of de route aanpassen? Geen probleem, we regelen het graag voor je!

Dag 1

 • New-York-City-Central-Park
 • Los Angeles

Aankomst in New York City

New York, here I come!

Wanneer je aankomt in New York City neem je de shuttle, taxi of Uber (eigen rekening) naar je eerste overnachtingshotel. Er is ongelooflijk veel te doen en te zien in deze wereldstad. Probeer tegen de avond naar Rockefeller Center of het Empire State Building te gaan, dan is het wat minder druk. Je hebt dan gelijk een fantastisch uitzicht over de stad!

Afstand op deze dag: +/- 5800km  

Dag 2

 • New-York-City-Vrijheidsbeeld
 • New-York-City-Top-of-the-Rock

The City That Never Sleeps

Zoveel te doen in The Big Apple

Vroeg opstaan, wat door het tijdsverschil makkelijk lukt, want er is op een dag veel te zien in deze enorme stad. Je kunt een Hop on/Hop off tour boeken, zodat je de meeste bezienswaardigheden langs gaat en uit kunt stappen waar je wilt. Ook kun je een aantal musea bezoeken zoals het Whitney Museum of Art of het Metropolitan Museum of Art. Wandel of fiets door Central Park, pak de (gratis) Staten Island Ferry en zie het Vrijheidsbeeld of zie de Brooklyn Bridge vanaf South Street Seaport. New York bestaat uit verschillende wijken, maar de meeste tijd zul je in Manhattan doorbrengen, Greenwich Village en Chelsea hier zijn erg leuk met de kleine shops, prima restaurants en statige huizen. Maar ook de Upper West Side en het Flatiron District zijn de moeite waard. Highline Park is bijzonder, net als de Hudson Yards, waar je the Vessel vindt, een waanzinnige constructie met een fantastisch uitzicht! Lekker eten kun je ook zeker in Chinatown, Harlem en Little Italy . In New York is 24/7 volop leven en entertainment, dus altijd wat te doen. Bezoek natuurlijk Times Square, Radio City Music Hall of Ground Zero. Al deze interessante plaatsen maken New York City dé bekende wereldstad waar alle nationaliteiten samenleven. Wist je dat hier 200 talen gesproken worden?

Dag 3

Amerika reizen

Van de drukte naar de Niagara Falls

De bekendste watervallen van de wereld

Vandaag haal je je huurauto op bij JKF Airport en begint je prachtige reis door de Verenigde Staten. Nadat je New York verlaat, kom je direct in de prachtige natuur terecht. Je rijdt door de beboste heuvels en langs prachtige meren richting de Niagara-watervallen. Dit natuurverschijnsel wordt met een hoogte van ca. 55 meter aan zowel de Amerikaanse als de Canadese kant als een waar natuurwonder beschouwd worden. Je verblijft aan de Canadese kant waar je kunt stoppen bij de White Water Walk met een prachtige route naar het nauwe gedeelte van de rivier. De Journey behind the Falls of the Cave of the Winds is spectaculair om te bezoeken, maar de echte thrillseekers gaan per kabelbaan langs het oorverdovende watergeweld of boeken een helikoptertour. Natuurlijk vergeet je niet met de Maid of the Mist tot onder de Horseshoe Falls te varen!

Afstand op deze dag: +/- 640km

Dag 4

 • Niagara-Falls-Amerikaanse-kant
 • Toronto-Skyline

Dagje Niagara Falls of naar Toronto?

Blijf je nog een dagje bij de Falls of ga je de hippe stad Toronto ontdekken?

Vandaag kun je het 7e natuurwonder ter wereld goed gaan bezoeken of je rijdt naar Toronto, wat maar op 1,5 uur rijden ligt. Een stad met ruim 20.000 winkels en restaurants en gelegen aan Lake Ontario. De CN-toren is het symbool van de stad en tevens ook een van de hoogste torens ter wereld, namelijk 553 meter. Vanaf deze toren (met glazen bodem) heb je een fantastisch uitzicht over de stad! Een hippe buurt is Kensington Market met leuke, aparte winkeltjes. In Toronto vind je ook Casa Loma, een kasteel dat figureerde in films als X-Men en The Pacifier. Uiteraard kun je ook fantastisch shoppen in Toronto, zoals in Yorkville, Bayview Village, Chinatown of Queen Street West.

Dag 5

Amerika reizen

Op naar de hoofdstad van de USA: Washington D.C. 

Monumenten, gedenktekens & musea

Laat Niagara Falls achter je en ga op weg naar de hoofdstad van de USA, Washington D.C.! Je vertrekt in zuidelijke richting door Pennsylvania en Maryland naar deze stad vol nationale monumenten en ook de plek waar de regering zetelt. Een volle reisdag, dus vergeet vooral niet regelmatig een stop in te lassen wanneer je door Amish Country rijdt.

Afstand op deze dag: +/- 765km

Dag 6

 • Washington-D.C-Jefferson-Memorial
 • Washington D.C.

Bezoek Amerika's voortuin in Washington D.C.

Monumenten en gratis musea

Deze stad staat natuurlijk bol van politiek en heeft verschillende prachtige wijken. Naast Downtown met zijn nachtleven en Dupont Circle met trendy clubs en winkels, vind je hier Capitol Hill en de National Mall met de meeste prominente gebouwen en musea, inclusief de monumenten van de verschillende presidenten. Indrukwekkend zijn vooral het Arlington National Cemetery, the Library of Congres, het Washington Monument, natuurlijk het Witte Huis en het Lincoln Monument. Het is leuk om de stad via een Hop on/Hop off tour te bekijken, maar ook per fiets of segway is dit mogelijk. Het ontdekken van de stad kan ook in de avond, wanneer de stad en de monumenten prachtig verlicht zijn!

Dag 7

Vlucht

Vliegen naar San Francisco

Van Oost naar West Amerika

Vandaag vlieg je naar San Francisco (vlucht vooraf via ons te boeken, ticket niet inbegrepen in de autorondreis) en in ongeveer 5 uur tijd vlieg je naar San Francisco aan de westkust van Amerika. Er is 3 uur tijdsverschil, dus je hebt deze dag meer tijd!

In San Francisco neem je bij aankomst de geboekte huurauto in ontvangst en begint het tweede deel van je rondreis door Amerika. Neem eerst even tijd om de bezienswaardigheden van San Francisco te zien, voor je het prachtige Westen verder gaat ontdekken!

Afstand op deze dag: +/- 5010km  


Dag 8

 • San Francisco Golden Gate
 • San Francisco Cable Car
 • San Francisco Alcatraz
 • San Francisco Pier 39

Ontdek San Francisco

Golden Gate Bridge en Alcatraz!

Je hebt de hele dag, dus veel mogelijkheden vandaag om de stad in korte tijd te zien. Zo heb je het oude gevangenis-eiland Alcatraz en de beroemde Cable Car van Fisherman’s Wharf naar Union Square, die zich langzaam tegen de heuvels opwerkt, maar ook weer heel snel naar beneden suist. Ook kun je met de auto de beroemde bochten van Lombard Street maken, met de kleurrijke bloemen en het mooie uitzicht. Naast dit alles kan je ook bijvoorbeeld het Golden Gate Park met de California Academy of Science bezoeken, een fiets huren en over de Golden Gate Bridge naar Sausalito rijden of de oude hippiewijk Haight Ashbury bezoeken die vol staat met leuke winkeltjes. Ook vind je hier de 'Painted Ladies', prachtige kleurige Victoriaanse huizen.

Dag 9

 • Big Sur
 • Amerika reizen

Via Highway 1 naar Monterey

Van walvissen naar kunst

Deze ochtend rijd je eerst naar Monterey via de Highway 1. Je vindt hier Old Fisherman's Wharf Cannery Row en wanneer je vroeg bent, kun je overwegen hier een walvistocht te doen of verder zuidwaarts te rijden naar Big Sur, het mooiste stuk langs de Highway 1, via de Bixby Creek Bridge, een prachtige boogbrug. Onderweg rijd je via Carmel, een van de mooiste steden in Californië en een waar mekka voor podium- en beeldende kunsten. Wist je dat Clint Eastwood hier vroeger burgemeester was? In de avond kom je aan in Modesto voor een overnachting.

Afstand op deze dag: +/- 375km

Dag 10

 • Yosemite-National-Park-Tunnel-View
 • Amerika reizen

Duik de natuur in bij Yosemite NP

Yosemite National Park, watervallen en wildlife

Vandaag bezoek je het meest bekende Nationale Park: Yosemite. Het prachtige landschap van de Yosemite vallei is te herkennen aan haar gletsjers, prachtige granieten rotswanden en monolieten, zoals de El Capitan en Half Dome. Je vindt hier watervallen, ravijnen, meren en stromen. Er leven ca. 250 vogelsoorten en 80 soorten zoogdieren. In het Valley Visitor Center kun je alle informatie krijgen met o.m. een filmpresentatie over de geschiedenis van dit nationale park. Een leuke wandeling is de Mist Trail langs de Merced River, waarbij je ook de Vernal Fall en de Emerald Pool ziet. Aan het eind van de dag rij je door naar Bakersfield voor een overnachting.

Afstand op deze dag: +/- 500km

Dag 11

 • Death-Valley-Badwater-Basin
 • Death Valley Devils Golfcourse

Via de heetste plek Death Valley naar de 'hotste' plek Las Vegas

Van rosten en zandduinen op weg naar casino's

Vandaag rijd je door de Nevada woestijn naar Las Vegas. Afhankelijk van de tijd die je neemt, kun je vanaf Bakersfield via Lake Isabella naar Death Valley National Park rijden met haar gekleurde rotsen, zandduinen en zeer hete temperaturen in de zomer die tot ca. 50 graden kunnen oplopen. Je kunt via Death Valley Junction naar Las Vegas, maar ook via de spookstadjes Chloride en Ryolite. Een grote overgang, maar je staat ineens in de gokstad van de wereld, vol glitter, glamour en kitsch. Rij over de Las Vegas Strip met haar imposante hotels in een stad die 24 uur leeft! In de avond kun je een van de vele shows gaan bekijken of je vergaapt je aan de miljoenen lichtjes, de fonteinen van het Bellagio en de uitbarstende vulkaan voor het Mirage hotel.

Afstand op deze dag: +/- 590km

Dag 12

 • Las Vegas
 • Las Vegas LINQ

Las Vegas, Baby!

'What happens here, only happens here!'

Vandaag heb je de hele dag om Las Vegas te ontdekken. Je kunt naar boven in de Stratosphere Tower, het hoogste gebouw hier met een ronddraaiend restaurant en één van de leuke attracties aan de Las Vegas Strip. Maak een tochtje in de gondels van het Venetian Hotel of waag een gokje in één van de vele Las Vegas casino’s of in één van de wedding chapels, want je bent maar kort in deze waanzinnige stad. Wil je het oude Las Vegas zien? Dan moet je naar Fremont Street. Deze historische straat bevat winkeltjes, restaurants en uiteraard ook casino's. Boven je hangt een scherm met meer dan 12 miljoen flikkerende lichtjes wat zorgt voor een spectaculaire lichtshow. Of bezoek het Mob Museum vol gangsterhistorie of het Neon Museum vol met oude reclameborden.

Dag 13

 • Zion-National-Park-Rocks
 • Bryce Canyon Hoodoo

Via Zion naar de rode Hoodoos in Bryce Canyon

Kleurrijke ravijnen, beboste bergen en opvallende woestijnen

Verlaat Las Vegas op tijd voor een bezoek aan Zion National Park, een park dat door de jaren heen uit erosie is ontstaan, met indrukwekkende rotsformaties. De smalle delen zijn kleurrijk en ontstaan door erosie, wind en water. Er gaat een gratis shuttle-service door het park en deze stopt o.a. bij het Visitor Center, waar je eventueel een tocht met gids kunt boeken. Doe je dat niet, ga dan direct door naar stop 9, Temple of Sinawava en doe de korte Riverside Walk. Heen en terug is deze route 3,5 kilometer lopen. Bij de ingang van het park kun je ook fietsen huren en gedeeltes fietsen (de shuttlebussen nemen max. 3 fietsen mee). Na je bezoek aan Zion rijd je door naar Bryce Canyon met z’n bijzondere rode rotsformaties, ontstaan door wind-, water- en ijserosie. Deze rotspunten worden ook wel “hoodoos” genoemd. De kleuren wisselen dagelijks, waardoor Bryce zo uniek is. Er is één toegangspunt in het noorden, de route 63, vanwaar je helemaal naar het zuidelijkste punt, Rainbow Point, kunt rijden. Hier kan je uitkijken over het, door erosie gevormede, ‘amfitheater’ waar je op een heldere dag tot wel 150 km ver kunt kijken. Het beste rijd je eerst door om op de terugweg langs de verschillende uitkijkpunten te stoppen. Wil je een wandeling maken, neem dan de Navajo Loop Trail en bekijk de hoodoos van dichtbij. Ben je er tussen mei en september, kijk dan eens naar het (gratis) Night Sky Program. Je overnacht in dit prachtige park.

Afstand op deze dag: +/- 390km

Dag 14

 • Arches-National-Park-Delicate-Arch-Sunrise
 • Capitol-Reef-National-Park-Scenic-Drive
 • Capitol-Reef-National-Park-View
 • Bryce-Canyon-National-Park-Amphitheater

Bryce Canyon NP, Capitol Reef NP, Arches NP

2000 natuurlijke bruggen!

Deze ochtend reis je door Canyon Country eerst naar Capitol Reef National Park. Wat minder druk bezocht, maar zeker niet minder mooi! Zorg dat je de UT-12 neemt, zodat je de mooiste route rijdt. Capitol Reef staat bekend om haar prachtige zandsteenformaties. Maak een stop bij 'Panorama Point' of ‘Goosenecks Overlook’ waar je schitterende foto's kunt maken en kunt genieten van het uitzicht. Fruita is de bekendste plek in het park en vanaf hier kun je de Fremont River Trail wandelen. Let op: je moet soms wel wat klimmen, maar je wordt beloond met geweldige uitzichten! Met (kleine) kinderen kun je beter de Grand Wash Trail lopen. Minder hoogteverschil, maar trek er wel zo’n 2 uur voor uit. Na je bezoek aan Canyonlands, rij je door naar Arches National Park. Dit park bevat de grootste aantal natuurlijk stenen bogen en bruggen van de VS, ruim 2000! De meest beroemde is de Delicate Ach van wel 14 meter hoog, welke je dus zeker even moet bewonderen. Vanaf de weg is deze al te zien, wil je hem van dichtbij bewonderen, moet je een wandeling van 5 kilometer maken. Vergeet dan niet voldoende water mee te nemen! Er is ook een uitzichtpunt wat dichterbij, voor wie geen zin heeft in een verhitte wandeling. Het is verstandig te beginnen bij het Visitor Center. Hier kun je ook een tour boeken met een ranger door de Fiery Furnace Area. Zonder ranger kun je hier makkelijk verdwalen. Rij door naar Moab voor een overnachting.

Afstand op deze dag: +/- 400km

Dag 15

 • Mesa-Verde-National-Park-Cliff-Palace-View
 • Amerika reizen

Bezoek de rotswoningen van Mesa Verde en rijd door naar Durango

Het waanzinnige wilde westen

In de ochtend kun je nog even naar Dead Horse Point rijden waar je een fantastisch uitzicht hebt over de spectaculaire rotsformaties en kleuren van Canyonlands. Neem de UT-279 langs de Colorado River voor een mooie route en de UT-313 op de terugweg, om via Cortez naar Mesa Verde National Park te rijden. Het park bevat ongeveer 600 rotswoningen van de Anasazi, de oorspronkelijke bewoners van Mesa Verde,waaronder het beroemde Balcony House en Cliff Palace. Breng ook een bezoek aan het Spruce Tree House, welke is gebouwd tussen 1211 en 1278 door de voorouders van de Puebloan inwoners. Deze woning bevat ongeveer 130 kamers en kivas en vanaf hier kijk je uit op een toren van vier verdiepingen, waar nog een dorp was, het Square Tower House. Houd er rekening mee dat wanneer je alle rotswoningen van dichtbij wilt bekijken, je flink zult moeten klauteren. Reis hierna door naar Durango waar een overnachting voor je geregeld is. Het historische centrum van dit voormalige mijnstadje ademt de sfeer van het Wilde Westen.

Afstand op deze dag: +/- 365km

Dag 16

 • Santa-Fe-Cathedral-of-Basilica
 • Albuquerque-Uitzicht

Van Colorado naar Albuquerque, New Mexico

Verschillende culturen trotseren

Maak onderweg naar Albuquerque een stop in de verrassend groene vallei van het hoog in de zuidelijke Rockies gelegen Chama, het laatste stuk van de Rio Grande Railway en vertrekpunt van de stoomtrein van de historische Cumbres & Toltec Scenic Railroad. Rond lunchtijd zal je ongeveer in Santa Fe zijn, de hoofdstad van New Mexico en de op twee na oudste stad van de USA. Er is een mengeling te vinden van de Spaanse, Indiaanse en Amerikaanse cultuur. De oorspronkelijke bewoners zijn de Navajo. Veel over hun cultuur vind je terug in het Wheelwright Museum of the American Indian. Lekker lunchen doe je op Canyon Road, behalve restaurantjes vind je hier veel leuke winkels en natuurlijk kunstgalerijen, aangezien in Santa Fe veel kunstenaars wonen. Vervolg de reis naar Albuquerque waar een overnachting voor jou is geregeld. ’s Avonds is een bezoek aan de buurt Nob Hill leuk.

Afstand op deze dag: +/- 445km

Dag 17

 • Amerika reizen
 • Amerika reizen

Via Canyon de Chelly naar Monument Valley

De historie van de oorspronkelijke bewoners

Start je dag met een lekker ontbijt bij Satellite Coffee, er zijn er 3, en ga Old Town, het historische centrum, bekijken, of voor de autoliefhebbers, het Unser Racing Museum, voordat je doorrijdt naar Canyon de Chelly (spreek uit: ‘Sjee’) National Monument, een deel van het Navajo reservaat. Maak een stop in het Visitor Center en ga verder via de South Rim waar je eeuwenoude ruïnes en geologische structuren kunt bewonderen. 5000 jaar geleden was dit gebied al bewoond, eerst door de Archaic People, rond 200 voor Christus de Basketmakers, die hier zo’n 1000 jaar verbleven en later de Hopi en Navajo. Er zijn vier grote canyons, verschillende zij canyons en de nodige alleenstaande monolieten, waarvan Spider Rock de bekendste is en welke je zeker van de televisie zult herkennen. Reis door naar Kayenta waar een overnachting voor je geregeld is. Hoog gelegen en toegangspoort tot o.a. Monument Valley.

Afstand op deze dag: +/- 610km

Dag 18

 • Amerika reizen
 • Amerika reizen
 • Grand Canyon Helicopter View

Vanuit Monument Valley, op naar de Grand Canyon!

De ultieme setting voor jouw Wild Western avontuur

Vandaag breng je allereerst een bezoek aan het iconische Monument Valley. Het is een van de Navajo Nation Tribal Parken en is dus grondgebied wat beheerd wordt door de Navajo. Vanwege de warmte is het niet onverstandig om vroeg op weg te gaan. Deze vallei vormt het belangrijkste beeld wat mensen hebben van het Westen van de USA en is al talloze keren gefilmd en gefotografeerd voor films, advertenties en reisbrochures. Hierdoor zal het gebied je zelfs tijdens je eerste bezoek, heel bekend voorkomen. Je start bij het Visitor Centre, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over Monument Valley. Wil je meer van het park zien, boek dan een georganiseerde tour. De wegen zijn hier namelijk onverhard en je Navajo-gids kan je alles vertellen! Je kunt een tour boeken met een Jeep of te paard. Er is één wandelpad wat je zonder gids mag lopen, dat is de Wildcat Trail, waarbij je langs de West Mitten rotsformatie komt. Je bent zeker 2 uur bezig en moet zorgen dat je voldoende water meeneemt. Hierna rij je door naar de South Rim van de Grand Canyon waar je zeker moet zorgen op tijd te zijn voor de zonsondergang.

Afstand op deze dag: +/- 320km

Dag 19

 • Grand-Canyon-National-Park-Colorado-River-View
 • Mesa-Sedona
 • Scottsdale

Na je bezoek aan één van de 7 wereldwonderen, door naar Phoenix!

Wereld's mooiste natuurverschijnselen

Vroeg uit de veren om de spectaculaire Grand Canyon te zien ontwaken met z’n prachtige kleuren! De Grand Canyon is miljoenen jaren geleden ontstaan en wordt doorsneden door de Colorado rivier. Het staat bekend als één van de wereld’s mooiste natuurverschijnselen. Indien je het wilt, kun je een helikoptervlucht boeken om deze gigantische kloof van bovenaf te aanschouwen. Het bezoekerscentrum aan de South Rim vind je vlakbij Grand Canyon Village. Vanaf hier kun je de uitzichtpunten Mather Point en Yavapai bereiken. Langs de canyon bevindt zich ook de Rim Trail, een 19 kilometer lang wandelpad, maar bij allebei deze uitzichtpunten kun je een gedeelte bewandelen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de uitzichtpunten langs te gaan met de gratis shuttlebus.
Na je bezoek aan de Grand Canyon, rijd je via Sedona naar Scottsdale of Phoenix. Rode rotsformaties liggen rond de stad Sedona, een kunstenaarsstadje wat omringd wordt door grote, rode rotsformaties. Maak een fotostop bij Red Rock Crossing, waar je uitkijkt op Cathedral Rock, voordat je doorrijdt naar Scottsdale of Phoenix. Rij hierbij een gedeelte van de Scenic Loop Drive, voor de mooiste route.

Afstand op deze dag: +/- 365km

Dag 20

 • Amerika reizen
 • Joshua-Tree-National-Park-The-Joshua-Trees

Hollywood, here I come

Van woestijngebied naar palmbomen

Vanuit Phoenix of Scottsdale rij je door woestijngebied naar de palmbomen, luxe winkelstraten en in de zomer zeer warme temperaturen van het mondaine Palm Springs. Veel sterren uit Hollywood hebben hier hun 2e huis. Ga lunchen aan Palm Canyon Drive, de prijzen zijn zeer redelijk en de keuze is groot! Aansluitend rij je in ca. 2 uur naar de wereldstad Los Angeles!

Afstand op deze dag: +/- 600km

Dag 21

 • Los-Angeles
 • Amerika reizen
 • Amerika reizen
 • Los-Angeles-Hollywood-Sign

The City of Angels: Los Angeles

Stad van de sterren, films en stranden

Je bent in de stad van de sterren, filmindustrie, Hollywood en prachtige stranden. Deze wereldstad heeft verschillende, karakteristieke wijken, van het bekende Beverly Hills en Hollywood tot de stranden van Venice Beach en Manhattan Beach. Loop over de Hollywood Boulevard met z’n Walk of Fame, het Chinese Theater en zie de huizen in de Hollywood Hills liggen. Huur een fiets bij het strand en fiets langs Venice Beach naar de Santa Monica Pier. Voor een schitterend uitzicht over de stad kun je het Griffith Observatory bezoeken. Ga je liever nog naar een pretpark; in Anaheim vind je niet alleen Disneyland, maar ook Knottsberry Farm. Universal Studios vind je vlakbij Hollywood. Als je nog wilt winkelen dan is een echte aanrader het Beverly Center in West Hollywood of de Citadel Outlets in het oosten van de stad.

Dag 22

Los-Angeles-LAX-luchthaven

Van Los Angeles International Airport terug naar Amsterdam

Back home

Je levert vandaag je huurauto in op de luchthaven en vliegt terug naar Nederland.

LEES MEER

Minimize
 • Expand/Collapse
 • Expand/Collapse

Voorwaarden

Belangrijk

Vertrek is dagelijks mogelijk
Standaard hotels: 3-sterren hotels | Upgrade hotels: 4-sterren
Het kan voorkomen dat een hotel op een bepaalde datum geen kamer beschikbaar heeft. In dat geval behouden wij ons het recht voor een andere, gelijkwaardige accommodatie te reserveren
Gedurende speciale gelegenheden, zoals feestdagen, kan het zijn dat een accommodatie alleen tegen meerprijs beschikbaar is. Exacte prijzen beschikbaar bij offerte/reservering 
 Deze reis is geheel op maat aan te passen

Inclusief

Huurauto van dag 3 t/m dag 22 (Alamo) inclusief alle benodigde verzekeringen     
21 hotelovernachtingen     
Routeboek     
Toegang tot de UStravel.nl-app met exclusieve tips voor je bestemming 

Exclusief

Vluchten (maak gebruik van onze speciale tarieven & voorwaarden)     
Entreegelden     
Maaltijden     
Parkeer- & tolgelden     
Extra's bij de huurauto, zoals GPS, Wifi device en/of een verzekering voor jonge bestuurders.

Deze route gebruiken als basis voor je maatwerk reis?

Dat kan! Voeg bijvoorbeeld extra stops toe, extra nachten op een bepaalde plaats, of wil je vooraf een stopover in IJsland, New York of bezoek aan vrienden/familie plannen? Geen probleem, laat het ons gerust weten!


Reisvoorstel aanvragen
Image

Jose Kraan

Amerika & Canada reisspecialist

De leukste hotels uitgelicht

Zie onderstaand een greep uit de mogelijke hotels voor deze rondreis. Een combinatie maken van 'standaard' en 'upgrade' hotels is ook mogelijk, laat het ons gerust weten! Hotels kunnen wijzigen, aangezien wij altijd en alleen offreren op basis van huidige beschikbaarheid - leuke aanbiedingen kunnen we daarin dan meteen meenemen. Bij ontvangst van je reisvoorstel ontvang je van ons de gehele lijst met hotels.

Excursietips voor deze reis

Wat wil je nog meer weten over deze reis?

We hebben een lijstje gemaakt van de meest veelgestelde vragen over onze autorondreizen, om je snel op weg te helpen!

- Wij kennen de plaatsen en hotels goed en kunnen daarom goede aanbevelingen vwb hotels, vluchten en autohuur doen
- Je reis valt binnen de 'Boek Gerust Garantie': mochten je reisplannen veranderen dan kun je gebruik maken van onze soepele annuleringsvoorwaarden.
- Maak gebruik van onze UStravel.nl-app: je hebt hierdoor al je reisinformatie, reisdocumenten en tips voor ter plaatse op 1 plek
- Je hebt altijd een aanspreekpunt bij vragen, problemen of klachten

Nee, vluchten zijn nog niet standaard inbegrepen. Uiteraard kunnen we deze wel voor je boeken. Omdat er veel verschillende mogelijkheden zijn (welke maatschappij, rechtstreeks of met overstap, aanbieding of regulier tarief etc) bespreken we graag eerst de mogelijkheden met je, voordat we 'standaard' al iets aanbieden. Vraag ons dus gerust naar de mogelijkheden!

Ja, al onze reizen kunnen op maat worden aangepast. Dus nachten toevoegen, verwijderen, een stopover vooraf of na afloop van de reis, alles is mogelijk... Laat ons je wensen gerust weten!

Inbegrepen in onze pakketten zijn de autohuur en hotelovernachting met soms ontbijt inbegrepen. We proberen dit zo helder mogelijk te communiceren. Kosten ter plaatse zijn dan dus: de maaltijden, fooien, brandstof, eventuele one-way kosten voor de huurauto, toegangsgelden tot de nationale parken en eventuele excursies.

Standaard boeken we een 'run of the house' kamer voor je: dus geen specifieke kamer, maar de best beschikbare kamer op dat moment. Deze wordt op het moment van inchecken toegewezen. Wil je liever een specifiek kamer type? Laat het ons dan weten bij het boeken. Het kan zijn dat hier meerkosten aan verbonden zijn.

Bij onze autorondreizen ontvang je een uitgebreid routeboek én je krijgt toegang tot de UStravel.nl-App. Hiermee vind je onder andere je reisschema, reisbescheiden, exclusieve UStravel.nl tips voor je bestemming.

Voor Amerika is een geldig paspoort verplicht dat tijdens je hele verblijf geldig moet zijn. Ook kinderen hebben een eigen paspoort nodig. Voor toeristische reizen, korter dan 90 dagen heb je geen visum nodig, maar moet je vooraf digitale reistoestemming aanvragen: de ESTA (Electronic System for Travel Authorization). De kosten hiervoor zijn $14 per persoon. Zie hier meer informatie over ESTA aanvragen. Indien je langer dan 90 dagen wilt reizen is een visum benodigd.

Amerika is ingedeeld in verschillende tijdzones. Variërend van de oostkust: 6 uur vroeger tot aan Hawaii zelfs 12 uur vroeger.
- Eastern: 6 uur vroeger (met oa. New York, Washington DC, Florida & New England)
- Central: 7 uur vroeger (met oa. Chicago, New Orleans, Memphis, Dallas & Minneapolis)
- Mountain: 8 uur vroeger (met oa. Rocky Mountains, Salt Lake City, Denver en Phoenix)
- Pacific: 9 uur vroeger (de westkust met oa. Los Angeles, Las Vegas, San Francisco & Seattle)
- Alaska: 10 uur vroeger
- Hawaii: 11 uur vroeger
Tijdens je ritten kun je gemakkelijk een tijdzone overschrijden, houd hier rekening mee in je planning.

Ja, in Amerika is een creditcard het meest gebruikte betaalmiddel. Bij alle verhuurmaatschappijen is het verplicht om op je creditcard borg te laten staan. Ook kunnen hotels borg op je creditcard inhouden voor zogeheten ‘incidentals’.
Let erop dat het aanvragen van een creditcard minimaal 2 weken duurt. Aan contant geld hoef je niet veel mee te nemen, $50 voor de eerste uitgaven is voldoende. Je kunt in Amerika gewoon geld pinnen, let er op dat je je pinpas op ‘wereld’ zet.

De duur van een vlucht naar Amerika varieert natuurlijk per bestemming. De vluchttijd is afhankelijk van je bestemming en of je een overstap hebt. Naar de oostkust en Florida is het +/- 9 uur vliegen, naar het westen +/- 13 uur. Indien je een overstap hebt, reken dan op ongeveer 2 uur extra reistijd.

Ja, rijden in Amerika is heel gemakkelijk. Wat je meteen op zal vallen in Amerika, is dat men hier in het algemeen veel rustiger rijdt dan wij in Europa gewend zijn en dat het wegennet zeer uitgebreid is en de bewegwijzering heel duidelijk is. Verkeersregels zijn niet geheel hetzelfde. Een aantal voorbeelden hiervan zijn; je mag links en rechts inhalen en in sommige gevallen mag je rechts afslaan bij een rood stoplicht. Bij boeking informeren we je hier uitgebreid over.

Ja, een internationaal rijbewijs is niet noodzakelijk. Belangrijk om te weten: Om een auto te mogen huren in Amerika en Canada geldt als voorwaarde dat een bestuurder minimaal 21 jaar is en zeker 1 jaar in het bezit is van een rijbewijs. Voor bestuurders tussen de 21 en 25 jaar geldt wel een verplichte jongerentoeslag (verzekering).
Voor Amerika geldt dat de hoofdbestuurder een creditcard op zijn/haar naam moet kunnen laten zien. Geen creditcard? Dan krijg je de auto niet mee!

De prijzen voor deze reis zijn op aanvraag. Vraag gratis een reisvoorstel aan.

Empty
Click + to add content
Waarom een autorondreis boeken bij UStravel?

Waarom UStravel?

Rechtstreekse contracten bij de verhuurders, dus geen extra tussenpartijen.
Duidelijke en complete prijzen, geen verrassingen achteraf!
Eerlijk advies uit eigen ervaring.
Snelle maatwerkoffertes.

Veelgestelde vragen over autorondreizen

Veelgestelde vragen

Boeken jullie ook vluchten?
Kan ik deze reis op maat aanpassen?
Wat verbruikt een camper aan brandstof?
Zijn er nog hoge kosten ter plaatse?

Maatwerk reisvoorstel aanvragen

Maatwerk reisvoorstel

Wij maken graag een offerte op maat voor je: inclusief vluchten, hotels, autohuur en/of camperhuur. Niets is ons te gek!

Misschien vind je deze reizen ook interessant

Northeast Impressions

Autorondreis

15 dagen / 14 nachten  

Combineer Noordoost Amerika en Oost Canada
Inclusief New York City, Boston, Washington D.C., Montréal en Toronto
Inclusief de Niagara Falls, Amish regio en Bar Harbor
Helemaal op maat aan te passen

Wonderful West

Autorondreis

20 dagen / 19 nachten

Reis door de staten Californië, Nevada, Arizona en Utah
Inclusief de natuurparken, Yosemite, Death Valley, Bryce, Zion en de Grand Canyon
Inclusief de beroemde steden Los Angeles, Las Vegas en San Francisco
Helemaal op maat aan te passen

Canyon Explorer

Autorondreis

13 dagen / 12 nachten

Ontdek alle imposante canyons in West Amerika
Inclusief Arches, Monument Valley, Antelope Canyon en de Grand Canyon
Start en eindig je reis in Las Vegas
Helemaal op maat aan te passen