100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

nlende

Villa vakanties Florida

Genieten van de zon in Florida in je eigen huis met zwembad

Genieten van de zon in Florida in je eigen vakantievilla met eigen privézwembad. Klinkt goed toch? Ideaal voor een luxe vakantie naar Florida met de kinderen of als je met een grotere groep reist en op zoek bent voor een betaalbaar alternatief voor een hotel. Er zijn namelijk al villa's vanaf €90 per nacht. 

Verreweg de meeste villa's liggen in de omgeving van Orlando. Je kunt kiezen uit vele soorten vakantievilla's in Florida. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze op korte rijafstand liggen van de pretparken zoals Walt Disney World en Universal maar ook dichtbij International Drive en de vele shopping outlets. 

Wil je graag verblijven in een villa dichtbij het strand? Dan kun je beter kiezen voor bijvoorbeeld Bradenton of Fort Myers als bestemming. 

Reisvoorstel aanvragen
{{TextFilter}}
{{TextResetten}}
{{item.text}}
{{TextInputEmpty}}{{TextOptionsEmpty}}
{{TextInputEmpty}}{{TextOptionsEmpty}}

{{TextFilterTitle}} ({{QueryParam.RecordCount}})

  • {{TextTabResults}}
  • {{TextTabMap}}
  • {{TextResetten}}

Handig om te weten...

Maak je keuze uit één van vier categorieën, namelijk: Standard, Executive, Executive Plus en Platinum. De indelingen van de villa's in categorieën worden gedaan op basis van onder andere luxe van de meubels in de villa, grootte van de villa en de faciliteiten.

Ook de ligging van jouw vakantie villa is natuurlijk niet onbelangrijk. De ligging van de huizen variëren van 5 minuten afstand, tot 45 afstand tot Disney.

Een vrijstaand huis met eigen zwembad, gelegen op een community (een ommuurde en bewaakte villa woonwijk) of op een resort met gemeenschappelijke faciliteiten. Deze huizen hebben altijd minimaal 3 slaapkamers en minimaal 1 badkamer. Vaker hebben ze bij 3 slaapkamers nog een extra badkamer. De grotere villa’s met meerdere slaapkamers hebben altijd minimaal 2 badkamers, maar vaker nog zijn dit er 3 of 4. Meestal ligt alles gelijkvloers, maar de grotere villa’s met minimaal 5 slaapkamers hebben vaak ook een bovenverdieping, waarbij de Master bedroom (ouderslaapkamer) altijd beneden ligt met een eigen, aangrenzende badkamer. Villa’s zijn altijd volledig ingericht met een zitkamer, apart eetgedeelte en volledig ingerichte keuken. Bij het zwembad is altijd een terras, inclusief tuinmeubilair. Het terras is altijd omheind door een gazen kooiconstructie. Ze zijn ingericht naar de smaak van de eigenaar, waardoor iedere villa verschillend is van inrichting. Bedden- en linnengoed is altijd aanwezig.

Een luxe huis met 2 verdiepingen, gelegen op een resort met gemeenschappelijke faciliteiten. Sommige townhomes hebben een zogeheten ‘splash pool’, een klein zwembad, of een jacuzzi of hot tub, maar niet altijd. Wel beschikt het resort waarop ze liggen altijd over 1 of meerdere gemeenschappelijke zwembad)en). Townhomes zijn altijd volledig ingericht met een zitkamer, apart eetgedeelte en volledig ingerichte keuken. Er is altijd een terras met tuinmeubilair. Het terras is altijd omheind door een gazen kooiconstructie. Bedden- en linnengoed is altijd aanwezig.

Een condo is een appartement met 1, 2 of 3 slaapkamers, gelegen op een resort met gemeenschappelijke faciliteiten, waaronder 1 of meerdere gemeenschappelijke zwembad)en). Vanaf 2 slaapkamers zijn er ook 2 badkamers. De Master bedroom (ouderslaapkamer) heeft altijd een aangrenzende badkamer, soms beschikkend over een jacuzzi. De condo’s zijn altijd van alle gemakken voorzien, waaronder een zitkamer, vaak met apart eetgedeelte en een volledig ingerichte keuken. Veel condo’s hebben een terras of balkon inclusief tuinmeubilair, afgeschermd met een gazen kooiconstructie. Bedden- en linnengoed is altijd aanwezig.

De villa's, townhomes en condos zijn allemaal gelegen in zogenaamde 'communities'. Soms is het een resort, waar ook gedeelde faciliteiten zijn zoals een zwembad, tennisbaan, restaurant, supermarkt, gym, golfbaan, speeltuin of clubhuis.
Wil je zeker zijn van een huis op een bepaalde ligging, of gegarandeerd zijn van bepaalde faciliteiten dan adviseren we op een huis te boeken in een specifieke community of resort.

Veelgestelde vragen over villa's in Florida

De privé zwembaden zijn over het algemeen niet verwarmd. Tegen betaling is dit echter in sommige gevallen wel mogelijk. Dit kan bij boeking of ter plaatse worden geregeld. De kosten hiervan zijn ongeveer €40 per dag. Houd er rekening mee dat een zwembad 1-2 dagen nodig heeft om op temperatuur te komen. Over het algemeen is zwembadverwarming tussen mei en oktober niet nodig.

Linnengoed, lakens, slopen, thee- en handdoeken worden ter plaatse verstrekt. De hoeveelheid is ruim voldoende. Indien je meer linnengoed wenst dien je dit met de plaatselijke agent te bespreken. Strandlakens worden niet vertrekt, neem deze dus zelf mee.

Alle accommodaties hebben een airconditioning. De temperatuur wordt vaak centraal geregeld en is dus niet zelf te wijzigen.

Het is bij de wet verplicht om in Florida je voorafgaand aan je vakantie in een huis, je gegevens achter te laten bij de verhuurder en een schadeverzekering af te sluiten. Deze schadeverzekering (Property Protection Fee) vervangt de borg. De kosten bedragen 6 USD per huurdag met een maximum van 126 USD en verzekert zowel de huurder als verhuurder tegen schade. Afhankelijk van de geboekte accommodatie kan deze verzekering al inbegrepen worden in je huurprijs of bij het inchecken doorbelast worden op je creditcard.

Bij een verblijf langer dan 7 nachten zijn de schoonmaakkosten inbegrepen. De villa’s worden schoon opgeleverd. Gedurende het verblijf dien je zelf de accommodatie in orde te houden. Denk bij het verlaten van de accommodatie echter met name aan de volgende gasten, ook zij treffen het graag schoon aan.

UStravel.nl heeft geen eigen hostess ter plaatse. Bij je reisbescheiden ontvang je het adres en telefoonnummer van onze lokale agent. Indien er zich problemen voordoen of vragen zijn, kun je hen altijd bellen of langsgaan tijdens openingstijden van het "reception centre" ter plaatse.

Tegenwoordig is in de meeste villa’s een internetverbinding aanwezig. Dit kan een LAN-kabel zijn, een wifi verbinding, of beide. Indien je verzekerd wilt zijn van een villa met Wifi, wordt hiervoor een toeslag berekend van €25 per week. Er wordt in dit geval altijd geprobeerd om een villa met wifi verbinding voor je te boeken.

De meeste Gold-villa’s zijn voorzien van een gameroom en/of jacuzzi. Houd er wel rekening mee dat wanneer je geen zwembadverwarming hebt, de jacuzzi ook niet verwarmd is. Voor de zwembadverwarming worden kosten berekend. Indien je een villa met gameroom en/of jacuzzi wenst, dien je dit altijd bij boeking aan te vragen.

Bij de meeste villa's moet je minimaal 5 nachten boeken. In het hoogseizoen is dit meestal 7 nachten.

Ja. De afstanden in Florida zijn dermate groot dat het ondoenlijk is om dit lopend of per fiets te doen. Het huren van een auto raden wij dan ook ten zeerste aan. Uiteraard kan UStravel deze ook voor je boeken.