100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

nlende

Motorreizen

Maak jouw ultieme roadtrip door de USA op de motor!

Hoe gaaf is het om door de USA te touren per motor?! Je kunt jouw droomreis samenstellen zoals jij dat wilt. Een Harley-Davidson, Yamaha, Honda, BMW, het kan allemaal. Ook de route die je wilt rijden, kan precies aangepast worden zoals jij dat wilt. Vraag gratis en vrijblijvend een reisvoorstel aan voor de motorreis die jij in gedachten hebt. Lees verder >>

Bekijk hier alle motorreizen

{{TextFilter}}
{{TextResetten}}
{{item.text}}
{{TextInputEmpty}}{{TextOptionsEmpty}}
{{TextInputEmpty}}{{TextOptionsEmpty}}

{{TextFilterTitle}} ({{QueryParam.RecordCount}})

  • {{TextTabResults}}
  • {{TextTabMap}}
  • {{TextResetten}}
Empty
Click + to add content

Ontdek Amerika op de motor!

Hoe gaaf is het om door de USA te touren per motor?! Je kunt jouw droomreis samenstellen zoals jij dat wilt. Een Harley-Davidson, Yamaha, Honda, BMW, het kan allemaal. Ook de route die je wilt rijden, kan precies aangepast worden zoals jij dat wilt. Vraag gratis en vrijblijvend een reisvoorstel aan voor de motorreis die jij in gedachten hebt.

Heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, want we helpen je graag! Boek bijvoorbeeld een self drive tour, dit is een pakket dat bestaat uit de motor, accommodaties en de route. Natuurlijk kunnen we ook de vluchten voor je verzorgen. Een guided tour behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Je gaat dan samen met een gids op pad.

Alhoewel natuurlijk een groot onderdeel van de vakantie het motorrijden is, is het de bedoeling jou als motorrijder te laten genieten van een uniek avontuur, boordevol indrukken van de veelzijdige USA, waar je straks met prachtige herinneringen op terug kunt kijken. Wij werken met lokale specialisten die met meer dan 15 jaar ervaring een uitstekende reputatie opgebouwd hebben. Al vele duizenden motorrijders zijn je voorgegaan!

Wil je je Amerika motorreis op maat laten samenstellen? Dat kan! Vul hiervoor het formulier in voor een maatwerk reisvoorstel.

Maatwerk reisvoorstel aanvragen