100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

nlende

Cruisereizen

De perfecte add-on voor jouw maatwerk reis

Cruisereizen Amerika en Canada

Je rondreis beginnen of eindigen met een cruise? Vraag dan hier onder je reisvoorstel aan! Cruise vanuit Miami naar de prachtige Caribbean… of ontdek New England en Oost-Canada met een cruise die begint in New York. Of vaar vanuit Alaska naar Vancouver door de Inside Passage. Wij kunnen alle cruisemaatschappijen én alle routes voor je boeken!

 

Reisvoorstel aanvragen

De wereld ontdekken met een cruiseschip is de afgelopen jaren alleen maar populairder geworden, het is in principe te vergelijken met een hotel of een resort maar dan op het water. De faciliteiten aan boord verschillen per cruiseschip, maar je zult je er geen moment vervelen!

Je verblijft in comfortabele staterooms/hutten, welke allemaal voorzien zijn van een badkamer met toilet. Aan boord zijn verschillende restaurants te vinden, waarbij je kunt kiezen tussen bediening en buffetmaaltijden. Geniet van de zonsopkomsten en zonsondergangen aan boord. Doordat cruiseschepen voornamelijk ’s nachts varen, meer je overdag aan waardoor je de bestemmingen kunt ontdekken die het cruiseschip aandoet.

Neem voor meer informatie en alle mogelijke routes contact met ons op!

Waarom een cruise boeken via UStravel?

Waarom UStravel?

Wij maken het onderdeel van jouw maatwerk rondreis.
Alle rederijen zijn boekbaar.
Eerlijk advies uit eigen ervaring.
Snelle maatwerkoffertes.

Veelgestelde vragen over cruisereizen

Veelgestelde vragen

Welke rederijen kunnen jullie boeken?
Zijn er nog hoge kosten ter plaatse?
Zijn mijn maaltijden en drankjes inclusief?
Kan ik ook excursies boeken?

Maatwerkofferte aanvragen

Maatwerkofferte

Wij maken graag een offerte op maat voor je: inclusief vluchten, hotelovernachtingen, autohuur en de cruise voor het gewenste aantal dagen.