100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

nlende

Canada reizen

Reis in alle rust, terwijl je omgeven wordt door de prachtige natuur van Canada!

Reis in alle rust, terwijl je omgeven wordt door de prachtige natuur van Canada! Start jouw rondreis door Canada in één van de mooie steden en beleef dit fantastische land zelf. Een reis naar Canada zal je bijblijven als een reis met indrukwekkende ervaringen. De perfecte Canada reis heb je op UStravel.nl zo gevonden! Lees verder >>

Bekijk hier alle Canada reizen

{{TextFilter}}
{{TextResetten}}
{{item.text}}
{{TextInputEmpty}}{{TextOptionsEmpty}}
{{TextInputEmpty}}{{TextOptionsEmpty}}

{{TextFilterTitle}} ({{QueryParam.RecordCount}})

  • {{TextTabResults}}
  • {{TextTabMap}}
  • {{TextResetten}}

Staat een autorondreis in Canada al langer op jouw lijstje? Ga het doen! Een rondreis per auto geeft je de gelegenheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Zie je een mooi plekje? Stap even uit en geniet! Vind hier autorondreizen welke je meenemen naar de mooiste plekken van Canada. Staat de route die je in gedachte hebt er niet tussen? Dan horen wij graag wat jouw wensen zijn!

UStravel stelt de ideale rondreis geheel op maat en vrijblijvend samen. Bekijk onze voorbeeld rondreizen, welke allemaal op maat aan te passen zijn. Staat de reis die je in gedachten had er niet bij? Vraag dan een maatwerk offerte aan!

De ideale manier om bestemmingen op je eigen manier te ontdekken! Wie doet je wat wanneer je eerst een kop koffie zet en vervolgens geniet van het uitzicht bij een schitterend meer? Ontdek deze comfortabele manier van reizen zelf tijdens een camperreis door Canada! Stop wanneer je wil en heb alles bij de hand, ook wanneer je midden in de natuur staat! Want een campervakantie in Canada is kamperen, luxe kamperen, dat wel.

De wegen zijn veel breder dan bij ons en dit is ook het geval met de parkeerplaatsen. Evenals de auto’s zijn ook de campers uitgerust met een automatische versnelling en vaak ook met een cruise control… je hoeft alleen maar te sturen!

Heerlijk ontspannen de highlights van Canada bezoeken? Kies dan voor een busrondreis! Terwijl je lekker achterover leunt en onderweg geniet van groene landschappen en reusachtige bergen, word je naar de mooiste plekken gebracht.

In ons aanbod vind je meerdere busrondreizen. Tijdens de rondreis in het Oosten zie je de mooie steden die deze regio rijk is. Kies je liever voor het westen van Canada met zijn prachtige nationale parken? Ook dat is mogelijk!

Ongerepte natuur, prachtige blauwe meren, dieren in het wild, steden met soms een wat Europees tintje, rust, vrijheid en vooral een land wat uitstekend is om geheel op eigen wijze te ontdekken; Canada!

Op onze website vind je diverse rondreizen naar het oosten en westen van Canada. Maar stel je liever zelf de Canada reis samen, dan is dat uiteraard geen probleem. Jij bent de chauffeur, letterlijk en figuurlijk!

Geef jouw wensen gerust aan ons door. Samen met jou stellen we de ideale route samen, omdat wij het belangrijk vinden dat de reis aan jouw verwachting voldoet. We verwerken dit in offerte op maat, tegen de juiste prijs.

Wij hebben afspraken met diverse airlines en agenten zodat wij de reis kunnen samenstellen zoals jij dat wilt en deze tegen een voordelige prijs kunnen aanbieden.

Als je op vakantie wil met kinderen ben je op het juiste adres! Dankzij ons brede kindvriendelijke aanbod heb je ruime keuze en kan je reis optimaal voorbereid worden. Zo kunnen jullie zorgeloos vertrekken en mooie herinneringen maken!

Er zijn eindeloos veel opties om je vakantie tot een succes te maken voor de hele familie! Huur een auto of een camper en trek je eigen plan om zo je perfecte vakantie te creëren!