100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

nlende

Nieuwe camper wegbrengen
van Road Bear

Nieuwe beschikbaarheid en locaties

Nieuwe camper wegbrengen
van Road Bear in 2024!


Yes! Ze zijn er weer: nieuwe campers om weg te brengen. Road Bear heeft spik-splinter-nieuwe campers aangeschaft die moeten worden weggebracht naar hun verhuurlocaties.  

Deze special is helaas niet meer beschikbaar

Road Bear wegbrengspecial

  • Vertrek: diverse data tussen 18 maart en 29 maart 2024
  • Vertrek: vanaf Elkhart (vliegen op Chicago).
  • Campertype: Meerdere types (op toewijzing)
  • Inleveren in Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Seattle, Denver, Orlando en New York

Veelgestelde vragen over deze aanbieding

Je camperreis kan starten op diverse data in maart 2024.

Je haalt de campers op in de van Chicago (deze special is alleen boekbaar in combinatie met een vlucht geboekt bij UStravel.nl).

Er worden C-Class weggebracht variërend van 23ft tot 31ft. Een voorkeur kan worden aangegeven maar wordt niet gegarandeerd.

Er zijn een beperkt aantal campers beschikbaar, dus wie het eerst komt...

Natuurlijk de huur van de (nieuwe) camper, mijlen, voorbereidingskosten, one-way fee, VIP verzekering, persoonlijke inventaris en lokale taxen. Extra gereden mijlen buiten het aantal inbegrepen mijlen, reken je af op het moment van inleveren van de camper.

De transfer van het hotel naar de fabriek en een verzekering voor de afkoop van het eigen risico van de a.s.r. (€13 per dag). Ter plaatse kunnen nog campingstoelen worden gehuurd a $10 per stuk (alleen contant te betalen).

De special met vertrek vanaf 18 maart kan geboekt worden tot maar liefst 100 nachten

Niet inbegrepen in bovenstaande prijzen zijn de kosten voor de vluchten, eerste hotelovernachting, extra gereden mijlen, brandstof, maaltijden en campingovernachtingen.

Alle campers zijn klaargemaakt voor gebruik. De waterleidingen zijn nog leeg en dat betekent dat de waterleidingen niet kunnen worden gebruikt tot de temperaturen boven het vriespunt zijn. Je mag de tanks vullen maar wees voorzichtig indien de temperaturen weer onder 0 gaan. Schade aan de camper veroorzaakt door vorst, zijn je eigen verantwoordelijkheid. Mocht de temperatuur onder het vriespunt dalen, dan dient de camper weer "gewinterized" (je moet de leidingen weer leeg laten lopen) te worden. Tip: de meeste campingbeheerders kunnen hiermee helpen.

Nee, het 'normale' Nederlandse rijbewijs volstaat voor het besturen van deze Campervan.

Het concept zomer/winterbanden kennen ze niet in Amerika. Alle campers zijn voorzien van vierseizoenenbanden.

Je haalt de camper op in een regio waar vaak sprake is van koude en lange winters. In maart en april kunnen de temperaturen -ook overdag- onder de 0 graden zijn. Ook sneeuw- en regenval is mogelijk. Houd hier rekening mee met inpakken.
Je kunt binnen een aantal dagen in een warmere regio zijn.

De kosten variëren per maatschappij: van +/- €600 tot €1050 per persoon

Je gaat met een gloednieuwe camper de weg op! Natuurlijk een ontzettend leuke ervaring, maar dat wil ook zeggen dat je de eerste gebruiker van de camper bent. Alle campers worden uiteraard goed gecontroleerd voordat ze de weg opgaan, maar houdt er rekening mee dat de camper nog een klein "foutje" zou kunnen hebben. Mocht er onverhoopt wat voorvallen, dan is Road Bear RV ten alle tijden bereikbaar.

Waar ga je de camper inleveren?

Bekijk hier de mooiste voorbeeldroutes wanneer je een nieuwe camper wegbrengt van de fabriek, naar één van onderstaande verhuurlocaties!

Alle campers van Road Bear RV