100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

New York & The West

Combineer New York met de prachtige natuur van het Westen | 17-daagse busrondreis

New York & The West

Combineer New York met de prachtige natuur van het Westen | 17-daagse busrondreis

Deze prachtige reis gaat van kust naar kust! Je reis start in de stad niet nooit slaapt; New York. Je verblijft hier 3 dagen. Op eigen gelegenheid ga je de stad bekijken, waarbij de belangrijkste vraag is, waar begin ik? Er is te veel! Manhattan, Chinatown, Time Square, de indrukwekkende skyline, je komt waarschijnlijk tijd te kort. Ga genieten in de stad die al jaren tot een van de beste bezochte steden van de wereld behoord.

Nog vol indrukken vlieg je door naar de westkust. De natuur die je de komende dagen gaat bekijken is meer dan indrukwekkend. Na je bezoek aan San Francisco, reis je langs de kust naar Monterey. Via Yosemite NP en Death Valley komt je in Las Vegas terecht. Geniet van de glitter en glamour. Je ontdekt de unieke schoonheid van Bryce Canyon National Park. Je gaat dwars door Utah langs de marmeren en zandstenen rotsformaties van Arches National Park. Je brengt een bezoek aan de historische stadjes Silverton en Durango. Bezoek Monument Valley, de plek waar vele Western films zijn opgenomen en je raakt ongetwijfeld geïnspireerd door de schoonheid van de Grand Canyon. In Palm Springs is een stop gepland voor een ritje in de langste 'Aerial Tramway' van de wereld. Je eindigt de reis in Los Angeles.

Leuk aan deze reis...

Start je reis in de indrukwekkende wereldstad New York
Ontdek de meest bekende nationale parken in het westen van Amerika
Geniet van steden zoals San Francisco, Los Angeles en Las Vegas
Inclusief Nederlandssprekende reisleiding

Vanaf €1735 per persoon   


Dag-tot-dag programma


Dag 1

Amerika reizen

Woensdag: Aankomst in New York

Welkom in 'the Big Apple'

Welkom in New York! De komende dagen ga je de plaats bekijken waar je mogelijk al jaren van droomde. En er is zo veel te bekijken dat je geen tijd mag verliezen! Manhattan, Chinatown, Soho, de grote aantallen wolkenkrabbers, het vrijheidsbeeld…. teveel om op te noemen. De hop on – hop off bus laat je op een comfortabele wijze de stad zien. Je kunt overal in en uitstappen, dus ideaal! Een bezoek aan de Big Apple is eigenlijk niet compleet zonder een bezoek aan een van de theaters op Broadway. Wat een belevenis!

Dag 2

Amerika reizen

Donderdag: New York

Relax... en geniet van New York City!

Vol frisse moed ga je vandaag opnieuw de stad in. Vergeet niet een rust moment te pakken in Central Park welke je ook per fiets kunt bezoeken! Ook hier zie je de New Yorkers op z’n best.

Dag 3

Amerika reizen

Vrijdag: New York

Nog een dag je onderdompelen in de hectiek van NYC

Alweer de laatste dag in deze wereld stad. Check je “to do” lijstje van New York nog even goed. De highlights zal je al bekeken hebben, maar er zijn ook minder bekenden pareltjes, die een bezoek absoluut waard zijn. Vandaag nog optimaal genieten, want morgen vertrek je alweer.

Dag 4

Amerika reizen

Zaterdag: New York Airport - San Francisco

Op naar het westen van Amerika

Na een comfortabele vlucht arriveer je in San Francisco. De transfer is geregeld. Nadat je je in het hotel hebt kunnen opfrissen ben je klaar om een van de mooiste en populairste steden van de VS te bezoeken. De stad, bebouwd op vele hellingen is een ware belevenis. De Golden Gate bridge, de prachtige Victoriaanse huizen, de vele kabeltrams, het is een genot om te beleven en ervaren. Genieten dus!

Dag 5

Amerika reizen

Zondag: San Francisco

Geniet van 'lovely Frisco'

Vandaag staat een stadstour op het programma: tijdens deze dagtour met als hoogtepunten het Civic Center, Japan Town, St. Mary's Cathedral, de Twin Peaks en de Golden Gate Bridge. De tour zal eindigen in van de meest populaire bestemmingen in de regio, Fisherman's Wharf. The Wharf, met een prachtig uitzicht op het beruchte Alcatraz gevangenis eiland, bestaat uit een lange rij visrestaurants, straatverkopers en entertainers, souvenirwinkels en een prachtig oceaanlandschap. Ga hier lekker lunchen en geniet van een bijna on-Amerikaanse stad.

Optionele dag excursie

Maak een ritje met de kabeltram naar de top van Lombard Street, bekend als één van 's werelds meest unieke straten. Loop deze straat in en eenmaal onderaan, ga ja aan boord van de bus die je over de brug naar Sausalito brengt, een historische stad die meer dan 100 jaar oud is. Na wat vrije tijd tijd in Sausalito, brengt een schilderachtige veerboot je terug naar San Francisco.

Optionele avond excursie

In deze avonddiner tour kun je genieten van een authentieke Chinese maaltijd in China Town gevolgd door een excursie naar Treasure Island met een verbluffend uitzicht op de verlichte skyline van San Francisco.

Dag 6

Amerika reizen

Maandag: San Francisco - Monterey | 17-Mile Drive - Chowchilla

Via de 17 Mile Drive richting Yosemite

De ochtendrit brengt de tour naar Monterey, een ambachtelijke stad aan het water. Hier zie je Old Fisherman's Wharf Cannery Row, een oude fabriek voor het inpakken van sardines, en veel historische gebouwen uit het Spaanse verleden. Je reist verder over de beroemde 17-Mile Drive; een schitterende weg door Pacific Grove en Pebble Beach op het schiereiland Monterey in Californië. Een groot gedeelte rijd je langs de Grote Oceaan en passeer je de beroemde golfbanen en herenhuizen van dit gebied. Tot slot bezoeken we de stad Carmel, verkozen tot een van de mooiste steden in Californië. s ’Middags gaat de reis verder naar Chowchilla waar je overnacht.

Dag 7

Amerika reizen

Dinsdag: Yosemite NP - Mammoth Lakes

Geniet in het indrukwekkende Yosemite NP

Vandaag staat een mooie rit naar een van de meeste beroemde nationale parken van het land op het programma, Yosemite NP. Als je Yosemite Valley ziet, begrijp je waarom. Deze door een gletsjer gevormde vallei ziet er adembenemend mooi uit, met aan de ene kant de Half Dome (een 670 meter hoge rots - de steilste in de VS) en aan de andere kant El Capitan, een 900 meter hoog blok graniet. Via grote watervallen (waaronder twee van de hoogste ter wereld), valt smeltwater tot op de bodem van de vallei, waar het wordt afgevoerd door de Merced River door een gebied met weiden en bossen. In het park tref je honderden soorten vogels en zoogdieren aan, en prachtige alpenbloemen. Er zijn diverse bossen met sequoia-bomen. Andere hoogtepunten zijn Glacier Point, een uitkijkpunt op bijna 1000 meter hoogte, vanwaar je een spectaculair uitzicht hebt over de vallei. In de middag gaan we verder over de spectaculaire Tioga-pas (de hoogst gelegen weg in de VS), naar Mammoth Lakes.

Dag 8

Amerika reizen

Woensdag: Mammoth Lakes - Death Valley - Las Vegas

Via de heetste plek naar de 'hotste' plek op aarde

Vandaag reis je via Death Valley naar Las Vegas. Een temperatuur van meer dan 50 graden Celsius is geen uitzondering! Death Valley is een woestijn van stuifzandduinen, bergen en veelkleurige rotslagen. Het is ook een van de droogste plekken op aarde. De gemiddelde jaarlijkse regenval is ca. 5 cm. Toch is dit voldoende gebleken voor meer dan 900 soorten planten en dieren om hier te leven.

Je stopt bij Father Crawley en Zabriskie Points voor een spectaculair beeld van de Panamint Bergen en zandduinen en bij Furnace Creek, waar je ook een lichte lunch kunt nuttigen. De reis gaat verder naar de spannende stad Las Vegas. Geld, gokken en showgirls: Las Vegas heeft nogal een reputatie en het beste wat je kunt doen is haar zonden omarmen. Wandel over de iconische Strip, spot de beroemde hotels, waag een gokje in een kitscherig casino en kijk je ogen uit tijdens een glamoureuze dinershow. Leer van Las Vegas te houden en beleef een onvergetelijk avontuur.

Dag 9

Amerika reizen

Donderdag: Las Vegas

Viva Las Vegas!

Vandaag kun je op eigen gelegenheid Las Vegas ontdekken. Je kunt een bezoek brengen aan de Stratosphere Tower, de grootse observatietoren in de Verenigde Staten en één van de meest opwindende attracties van Las Vegas. U kunt gaan Outlet-shoppen in de Premium Outlets, of bezoek een aantal bijzondere hotels gelegen aan de strip, zoals het Paris Hotel, het Venetian of het Caesars Palace.

Optionele excursie:

Je hebt de mogelijkheid deel te nemen aan een excursie naar de Hoover Dam. Deze historische bezienswaardigheid is de hoogste cementen dam in het Westen en is ruim 85 meter hoog.

Een bezoek aan Las Vegas is niet compleet zonder een van de legendarische shows te hebben gezien. Er zijn shows met dansen, zingen, acrobatiek, magie en nog veel meer. De keuze is eindeloos; wij zullen een show kiezen op basis van beschikbaarheid tijdens de tour.

Dag 10

Amerika reizen

Vrijdag: Las Vegas - Red Canyon - Bryce Canyon NP

Indrukwekkende rode rotspartijen

Laat de glitter van Las Vegas achter je en reis deze dag door Utah naar Bryce Canyon National Park. Dit park is met name bekend vanwege de kleurrijke rotsformaties welke door miljoenen jaren erosie soms gevormd zijn tot grillige pilaren, ‘hoodoos’ genaamd. Om alles van dichtbij te ondergaan, betreed je de canyon te voet. IJzeroxide heeft gezorgd voor de rode, gele en bruine tinten van het kalksteen, terwijl mangaanoxide heeft gezorgd voor een lavendelblauwe verkleuring. Deze kleuren komen het beste tot leven tijdens het opkomen en ondergaan van de zon. Grijp de kans om ’s avonds naar de sterren te kijken, door de heldere lucht en het gebrek aan stadslichten is dit een spectaculair gezicht.

Onderweg naar Bryce rijd je door de Red Canyon, gelegen in het Dixie National Forest.

Dag 11

Amerika reizen

Zaterdag: Bryce Canyon - Capitol Reef NP - Arches NP - Moab

Door 'Canyon Country' richting Moab

Deze ochtend gaat de reis dwars door Canyon Country naar Capitol Reef National Park, wat met name bekend is om haar levendige zandstenen formaties en fruitboomgaarden. Je maakt een stop bij Panorama Point vanwaar je prachtige foto’s kunt maken en een geweldig uitzicht hebt. Hierna wordt een bezoek gebracht aan het Visitor’s Center van het park. Na een rit door het park wordt er een lunch voor je verzorgd in het picknickgebied. ’s Middags bezoekt je Arches National Park. In dit park vind je het grootste aantal natuurlijke stenen bogen van het land, waarvan de bekendste wel de Delicate Arch is. Tezamen met zo’n 2000 bogen vind je hier ook rode rotsen, spitse torens en balancerende rotsen. Hierna rijden we door naar Moab, waar je één nacht verblijft.

Dag 12

Amerika reizen

Zondag: Moab - Silverton - Durango

Het Wilde Westen

In de ochtend gaan we vroeg op pad en rijden we door de schilderachtige San Juan Mountains naar het historische mijnstadje Silverton Colorado. Deze stad is een mix van een mijnstad uit het wilde westen en een modern skioord. De stad heeft veel historische bezienswaardigheden, restaurants en winkels. De bus breng ons verder naar het historische Durango, hier heb je voldoende tijd voor het bekijken de stad en krijg je de kans om de historische trein het station in te zien rijden.

Dag 13

Amerika reizen

Maandag: Durango - Four Corners - Monument Valley - Horseshoe Bend - Page/Lake Powell

Via Monument Valley naar Page

Vandaag beginnen we met een bezoek het Four Corners Monument: de plek waar de 4 staten Arizona, New Mexico, Utah en Colorado samenkomen.

Daarna bezoeken we Monument Valley. Deze vallei is wellicht het meest kenmerkend voor het Amerikaanse westen. De rode rotsen omringd door een lege, zanderige woestijn, zijn door de jaren heen ontelbare keren gefilmd en gefotografeerd voor films, reclames en vakantiebrochures. Daarom zul je zich hier zeker, ook al is het jouw eerste bezoek, thuis voelen. Onze reis gaat verder naar Page en het prachtige Lake Powell, met onderweg nog een bezoek aan Horseshoe Bend.

Optionele excursie

Een ervaring om nooit meer te vergeten; de Monument Valley Tour met een Indiaanse gids. Bekijk de hoog oprijzende rotsen, de mesas en de unieke zandstenen formaties die zo kenmerkend voor het landschap zijn. Sommigen hebben inspirerende namen zoals ‘Three Sisters’, ‘The Thumb’en de meest bekende, ‘Totem Pole’.

Dag 14

Amerika reizen

Dinsdag: Page | Lake Powell - Grand Canyon - Williams

Eén van de 7 wereldwonderen: de Grand Canyon

Onderweg naar de Grand Canyon maken we een stop bij de Cameron Trading Post, hier kun je lokale Indiaanse handwerken kopen. We gaan verder naar de zuidkant van de Grand Canyon voor een bezoek aan Desert View, Mather Point, Yavapai en de Bright Angel Lodge. De Grand Canyon is één van de zeven wereldwonderen met een verbazingwekkend landschap. Ze bestaat uit steile kloven, uitgesleten door de Colorado rivier gedurende een periode van zes miljoen jaar. De Canyon ligt zo’n 1500 tot 2700 meter boven zeeniveau.

Dag 15

Amerika reizen

Woensdag: Williams - Seligman - Palm Springs

De Route 66!

Vandaag brengt de tour je via een klein stukje Route 66 naar Palm Springs. We maken in stop in Seligman, een echt ouderwets Route 66 stadje! Erna een lange reisdag naar Palm Springs waar je halverwege de middag arriveert. Gelegen in de schaduw van de San Jacinto berg, dient Palm Springs als speeltuin van de rich and famous. Haar groene omgeving met prachtige golfbanen doet in niets denken aan het barre woestijngebied daarbuiten. Inclusief is een ritje in de Aerial Tramway, met een prachtig uniek uitzicht over Chino Canyon!

Dag 16

Amerika reizen

Donderdag: Palm Springs - Los Angeles

Welkom in 'the City of Angels'

Het einde van de reis nadert met nog een bezoek aan LA: Los Angeles. Bij aankomst start direct de City Tour en de omgeving van Los Angeles. Een aantal hoogtepunten zijn Hollywood, de Walk of Fame, Grumman’s Chinese Theathre, Beverly Hills en winkelparadijs Rodeo Drive. Houd de ogen open en je camera’s standby, want hier vind je beroemdheden op elke straathoek. Je bezoekt o.a. bezienswaardigheden zoals Olivera Street en Century City. De tour eindigt op City Walk bij Universal Studios, waarna je naar het hotel wordt gebracht voor de laatste overnachting van deze reis...

Dag 17

Amerika reizen

Vrijdag: Los Angeles - naar huis

Het eind van de busreis...

Transfer op eigen gelegenheid (eventueel met de gratis hotelshuttle) naar Los Angeles Airport. Het is mogelijk om de reis nog te verlengen op eigen gelegenheid. Huur bijvoorbeeld een auto en rijd de prachtige Highway 1. Vraag ons naar de mogelijkheden.

LEES MEER

Minimize
 • Expand/Collapse
 • Expand/Collapse
Belangrijk

6x per jaar gegarandeerd vertrek
Standaard hotels: 3-sterren hotels
Het kan voorkomen dat een hotel op een bepaalde datum geen kamer beschikbaar heeft. In dat geval behouden wij ons het recht voor een andere, gelijkwaardige accommodatie te reserveren
Busrondreis met Nederlandssprekende reisleiding 
Deelnemende kinderen dienen minimaal 8 jaar oud te zijn  
Een creditcard is benodigd voor het inchecken bij hotels. Hierop wordt borg geblokt en additionele kosten (bijv. roomservice) worden hierop verrekend. 

Inclusief

16 hotelovernachtingen        
6x ontbijt en 1x lunch
Nederlands sprekende reisleiding gedurende de reis        
Vervoer per touringcar         
Sightseeing in San Francisco, Monterey, 17-Mile Drive, Carmel, Yosemite, Death Valley, Red Canyon, Bryce Canyon, Capitol Reef, Arches, Monument Valley, Horseshoe Bend, Grand Canyon, Oak Creek Canyon en Palm Springs                                     
Toegang tot: 17-Mile Drive en alle nationale parken & monumenten en Aerial Tramway Palm Springs

Exclusief

Vluchten (maak gebruik van onze speciale tarieven & voorwaarden)     
Overige maaltijden en drankjes     
Persoonlijke uitgaven
Optionele excursies 
Transfers bij aankomst en vertrek 
Fooien (Houd rekening met $2-3 pp per dag voor de chauffeur en $3-5 pp per dag voor de gids)
 Gids in New York. Je doet hier alles op eigen gelegenheid.

Wil je deze busrondreis verlengen?

Dat kan! Voeg bijvoorbeeld extra nachten toe aan het begin of einde van de reis, of maak vooraf een stopover in IJsland, New York of bezoek aan vrienden/familie plannen? Geen probleem, laat het ons gerust weten!


Reisvoorstel aanvragen
Image

Jose Kraan

Amerika & Canada reisspecialist

De leukste hotels uitgelicht

Zie onderstaand een greep uit de aangeboden hotels voor deze rondreis. Bij ontvangst van je reisvoorstel ontvang je van ons de gehele lijst met hotels.

Optionele excursies ter plaatse

Tijdens de reis kunnen onderstaande excursies worden geboekt bij de reisleiding. Een minimum aantal deelnemers is benodigd om de excursie door te kunnen laten gaan. Prijzen zijn onder voorbehoud.

 • San Francisco Lombard’s, Sausalito & Ferry Tour, +/- $54 
 • Monterey Bay Whale Watching Cruise, +/- $70
 • Las Vegas Illumination Tour, +/- $54
 • Dinner Show in Las Vegas, +/- $105
 • Durango & Silverton Train, +/- $95
 • Monument Valley Tour, +/- $54
 • Antelope Canyon Tour, +/- $74
 • Helicopter or Airplane Flight over the Grand Canyon, +/- $205

Wat wil je nog meer weten over deze reis?

We hebben een lijstje gemaakt van de meest veelgestelde vragen over onze busrondreizen, om je snel op weg te helpen!

- Deze reis wordt uitgevoerd door onze lokaal agent waar we al vele jaren mee samenwerken. - Je reis valt binnen de 'Boek Gerust Garantie': mochten je reisplannen veranderen dan kun je gebruik maken van onze soepele annuleringsvoorwaarden.
- Maak gebruik van onze UStravel.nl-app: je hebt hierdoor al je reisinformatie, reisdocumenten en tips voor ter plaatse op 1 plek
- Je hebt altijd een aanspreekpunt bij vragen, problemen of klachten

Nee, vluchten zijn nog niet standaard inbegrepen. Uiteraard kunnen we deze wel voor je boeken. Omdat er veel verschillende mogelijkheden zijn (welke maatschappij, rechtstreeks of met overstap, aanbieding of regulier tarief etc) bespreken we graag eerst de mogelijkheden met je, voordat we 'standaard' al iets aanbieden. Vraag ons dus gerust naar de mogelijkheden!

De busrondreis is niet aan te passen, het is een vast programma. uiteraard kun je wel nachten vooraf of achteraf toevoegen aan de reis. Laat ons je wensen gerust weten!

Inbegrepen in onze pakketten is het vervoer en de hotelovernachtingen met soms ontbijt inbegrepen. We proberen dit zo helder mogelijk te communiceren. Kosten ter plaatse zijn dan dus: de maaltijden, fooien en eventuele excursies. Voor de fooien moet je in elk geval rekening houden met: $2-3 per persoon, per dag voor de chauffeur en $3-5 per persoon, per dag voor de gids.

Standaard boeken we een 'run of the house' kamer voor je: dus geen specifieke kamer, maar de best beschikbare kamer op dat moment. Deze wordt op het moment van inchecken toegewezen. Wil je liever een specifiek kamer type? Ter plaatse bij het inchecken kun je altijd vragen om een upgrade.

Voor Amerika is een geldig paspoort verplicht dat tijdens je hele verblijf geldig moet zijn. Ook kinderen hebben een eigen paspoort nodig. Voor toeristische reizen, korter dan 90 dagen heb je geen visum nodig, maar moet je vooraf digitale reistoestemming aanvragen: de ESTA (Electronic System for Travel Authorization). De kosten hiervoor zijn $14 per persoon. Zie hier meer informatie over ESTA aanvragen. Indien je langer dan 90 dagen wilt reizen is een visum benodigd.

Amerika is ingedeeld in verschillende tijdzones. Variërend van de oostkust: 6 uur vroeger tot aan Hawaii zelfs 12 uur vroeger.
- Eastern: 6 uur vroeger (met oa. New York, Washington DC, Florida & New England)
- Central: 7 uur vroeger (met oa. Chicago, New Orleans, Memphis, Dallas & Minneapolis)
- Mountain: 8 uur vroeger (met oa. Rocky Mountains, Salt Lake City, Denver en Phoenix)
- Pacific: 9 uur vroeger (de westkust met oa. Los Angeles, Las Vegas, San Francisco & Seattle)
- Alaska: 10 uur vroeger
- Hawaii: 11 uur vroeger
Tijdens je ritten kun je gemakkelijk een tijdzone overschrijden, houd hier rekening mee in je planning.

Ja, in Amerika is een creditcard het meest gebruikte betaalmiddel. Hotels vragen om een creditcard en houden borg in voor zogeheten ‘incidentals’.
Let erop dat het aanvragen van een creditcard minimaal 2 weken duurt. Aan contant geld hoef je niet veel mee te nemen, $50 voor de eerste uitgaven is voldoende. Je kunt in Amerika gewoon geld pinnen, let er op dat je je pinpas op ‘wereld’ zet.

De duur van een vlucht naar Amerika varieert natuurlijk per bestemming. De vluchttijd is afhankelijk van je bestemming en of je een overstap hebt. Naar de oostkust en Florida is het +/- 9 uur vliegen, naar het westen +/- 13 uur. Indien je een overstap hebt, reken dan op ongeveer 2 uur extra reistijd.

Vertrekdata & prijzen in 2021

2-pers. kamer3-pers. kamer4-pers. kamer1-pers. kamerKinderprijs
€2201 €1886
€1738
€3368
€799

2-pers. kamer3-pers. kamer4-pers. kamer1-pers. kamerKinderprijs
€2201 €1886
€1738
€3368
€799

2-pers. kamer3-pers. kamer4-pers. kamer1-pers. kamerKinderprijs
€2201 €1886
€1738
€3368
€799

2-pers. kamer3-pers. kamer4-pers. kamer1-pers. kamerKinderprijs
€2201 €1886
€1738
€3368
€799

2-pers. kamer3-pers. kamer4-pers. kamer1-pers. kamerKinderprijs
€2201 €1886
€1738
€3368
€799

2-pers. kamer3-pers. kamer4-pers. kamer1-pers. kamerKinderprijs
€2201 €1886
€1738
€3368
€799

 • Alle genoemde prijzen zijn in euro's en per persoon, inclusief programma zoals beschreven. 
 • Prijzen zijn exclusief vluchten (deze kunnen apart worden bijgeboekt. Vraag naar onze speciale touroperating tarieven). 
 • Kinderen dienen minimaal 8 jaar oud te zijn om te mogen deelnemen aan een groepsreis.
 • Prijzen zijn exclusief €20 reserveringskosten en €2,50 calamiteitenfonds


Waarom een busrondreis boeken bij UStravel?

Waarom UStravel?

Rechtstreekse contracten bij de verhuurders, dus geen extra tussenpartijen.
Duidelijke en complete prijzen, geen verrassingen achteraf!
Eerlijk advies uit eigen ervaring.
Snelle maatwerkoffertes.

Veelgestelde vragen over busrondreizen

Veelgestelde vragen

Boeken jullie ook vluchten?
Kan ik deze reis op maat aanpassen?
Wat verbruikt een camper aan brandstof?
Zijn er nog hoge kosten ter plaatse?

Maatwerk offerte aanvragen

Maatwerk offerte

Wij maken graag een offerte op maat voor je: inclusief vluchten, hotels, autohuur en/of camperhuur. Niets is ons te gek!

Misschien vind je deze reizen ook interessant

American Impressions

Busrondreis

17 dagen / 16 nachten

Combinatie van noordoost en west Amerika
Inclusief Nederlandssprekende reisleiding
Ontdek New York, Boston, de Niagara Falls en Washington D.C. in het oosten
Bezoek Los Angeles, San Francisco, Las Vegas én diverse nationale parken in het westen

Vanaf €1995 per persoon   

Bekijk deze rondreis

Canyon Experiences

Busrondreis

10 dagen / 9 nachten  

Ontdek de meest indrukwekkende canyons in het westen van Amerika
Inclusief Nederlandssprekende reisleiding
Start in Las Vegas en eindig in Los Angeles
Reis door Zion, Bryce, Monument Valley en langs de Horseshoe Bend

Vanaf €959 per persoon   

Bekijk deze rondreis

New York & Florida

Busrondreis

14 dagen / 13 nachten  

Zon, strand, entertainment en cultuur
Start je reis in de indrukwekkende wereldstad New York
Ontdek de mooiste plekjes van Florida
Inclusief Nederlandssprekende reisleiding

Vanaf €1085 per persoon   

Bekijk deze rondreis
Empty
Click + to add content