100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

nlende

Kennebunkport

Welkom in de belangrijkste vakantiebestemming van Maine, Kennebunkport. Het voormalige vissersdorpje is de afgelopen jaren uitgegroeid tot vakantieoord voor de rijken. In het pittoreske centrum, Dock Square, vind je vele monumenten. Het meest ongerepte strand is Goose Rocks Beach, een bijna 5 km lang strand met zandduinen en rust. Bij eb kun je een wandeling maken naar het schelpeneiland Timber Island.

De zandstranden van Kennebunkport zijn heerlijk en het landschap is prachtig. Ben je in het najaar hier dan is het optimaal genieten van de New England herfstkleuren. Het centrum is gezellig toeristisch en sfeervol.

De bekendste "inwoner" van Kennebunkport is ongetwijfeld oud president Bush, die hier zijn zomerhuis heeft. Vele prominenten uit de hele wereld zijn hier op bezoek geweest. Daar is Kennebunkport heel trots op!

Kennebunk
Kennebunkport Harbor
Kennebunkport Bay

Alles over Kennebunkport


  • Weer
  • Vakantiebibliotheek
KENNEBUNKPORT weer

Wil je meer informatie over Kennebunkport? Download reisgidsen van je bestemming, plattegronden van plaatsen en pretparken, handige linkjes en onmisbare apps voor een perfecte voorbereiding van jouw droomreis!

Ga snel naar de UStravel.nl New England Vakantiebibliotheek

Reizen met Kennebunkport

New Englander

Autorondreis

16 dagen /15 nachten  

Op pad in het mooie New England
Inclusief bezoek aan Acadia National Park
Geniet van Bar Harbor, Cape Cod en de White Mountains
Helemaal op maat aan te passen

Vanaf €1075 per persoon   

Bekijk deze rondreis

Een reis op maat samenstellen?

Dat is natuurlijk mogelijk!

We nemen alle tijd voor je
Passende reizen binnen ieder budget
Bespaar een hoop tijd en stress
Gratis en vrijblijvend een reisadvies op maat

De meest populaire bestemmingen in New England