100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

nlende

Marathon

Marathon maakt onderdeel uit van de Florida Keys in het zuiden van de Amerikaanse staat Florida. Het is een 16 kilometer lang eiland en is ideaal voor families. Van alle eilanden die bij de Florida Keys behoren, is Marathon de meest zee vriendelijke. Marathon wordt ook wel gezien als juweel van de Keys voor cruisers.

In de omgeving van Marathon ligt het Dolphin Research Center. Zij zetten zich onder andere in om zeezoogdieren in nood te helpen in het water rondom de Florida Keys. Je kunt hier voornamelijk tuimelaars zien maar ook zeeleeuwen en (exotische) vogels.

Altijd al willen duiken in een aquarium vol met koraal en vissen? Dat kan bij Florida Keys Aquarium Encounters! Ook kun je hier dichtbij haaien en pijlstaartroggen komen. Liever vanaf een afstandje naar de dieren kijken? Ook dat kan hier.

Turtle Hospital is ook gelegen op Marathon. Zij hebben hun deuren in 1986 geopend en zij zorgen ervoor dat gewonde schildpadden weer terug de natuur in kunnen maar ook dat ze iets kunnen leren aan de bezoekers. Inmiddels hebben zij al meer dan 1.500 zeeschildpadden behandeld en terug in de natuur gelaten.

Curry Hammock State Park is het grootste onbewoonde stuk grond tussen Key Largo en Big Pine Key. Dit park beschermt grote gedeeltes van mangrovemoerassen, rotsachtige hangmatten en zeegrasvelden. Deze zijn allemaal essentieel voor het ecosysteem van de Florida Keys. Dit park is een ideale plek om te kajakken en paddleboarden terwijl je de Atlantische Oceaan op de achtergrond hebt.

Marathon strand
Dolphin Research Center
Dolphin Research Center
Aquarium Encounters
Aquarium Encounters

Alles over Marathon

  • Weer
  • Vakantiebibliotheek
MARATHON WEATHER

Wil je meer informatie over Marathon, Florida? Download reisgidsen van je bestemming, plattegronden van plaatsen en pretparken, handige linkjes en onmisbare apps voor een perfecte voorbereiding van jouw droomreis!

Ga snel naar de UStravel.nl Florida Vakantiebibliotheek

Reizen met Marathon

Kids Go Florida

Autorondreis

14 dagen / 13 nachten

Geniet met het hele gezin in een rustig tempo van Florida
Combinatie van strand, steden en natuur
Inclusief Orlando, ‘The Theme Park Capital of the World!’
Helemaal op maat aan te passen

America's Sunny States

Autorondreis

18 dagen / 17 nachten

Combinatie van Florida & West Amerika
Inclusief de steden Los Angeles, Las Vegas, San Francisco én Miami
Inclusief verblijf dicht bij de pretparken in Orlando
Helemaal op maat aan te passen

Florida’s Best

Autorondreis

9 dagen / 8 nachten  

Zie al het moois van ‘The Sunshine State’
Combinatie van strand, hippe steden en natuur
Inclusief Miami Beach
Helemaal op maat aan te passen

De meest populaire bestemmingen in Florida