100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

Lake Tahoe

Lake Tahoe is gelegen in Californië. Een trip rond Lake Tahoe wordt door veel Amerikanen een ‘Sunday Drive’ genoemd. Veel bestemmingen rondom dit meer zijn een bezoek waard. Wat je echt niet mag missen is de prachtige natuurlijke omgeving. Aan de noordoostelijke zijde van het meer is Sand Harbor State Park, het enige staatspark gelegen aan het meer. Dit park is zeer geschikt om een paar uur te verblijven. Je kunt hier bijvoorbeeld heerlijk picknicken.

Wil je het hele park zien, dan kun je de Sandy Point Nature Trail lopen, of een verkorte route van ca. 2,5 km nemen om Hidden Beach te ontdekken. Het park is alleen per dag te bezoeken en overigens wordt er entreegeld gevraagd. Richting het zuiden vind je Zephyr Cove, een bruisend gebied waar radarboten zijn. Dit gebied is ook uitermate geschikt om te zonnen, parasailen, jetskiën of te varen.

De zuidkant van het meer is het drukste gebied van Lake Tahoe. Hier kun je je prima vermaken. Dit is de bestemming waar je de hotels, casino’s, restaurants, winkels en entertainment vindt!

Lake Tahoe
Lake Tahoe
Lake Tahoe
Lake Tahoe
Lake Tahoe
Lake Tahoe
Lake Tahoe
Lake Tahoe
Lake Tahoe
Lake Tahoe
Lake Tahoe
Lake Tahoe

Alles over Lake Tahoe


  • Weer
  • Vakantiebibliotheek
SOUTH LAKE TAHOE weer

Wil je meer informatie over Lake Tahoe? Download reisgidsen van je bestemming, plattegronden van plaatsen en pretparken, handige linkjes en onmisbare apps voor een perfecte voorbereiding van jouw droomreis!

Ga snel naar de UStravel.nl Zuid-West-Amerika Vakantiebibliotheek

Reizen met Lake Tahoe

Een reis op maat samenstellen?

Dat is natuurlijk mogelijk!

We nemen alle tijd voor je
Passende reizen binnen ieder budget
Bespaar een hoop tijd en stress
Gratis en vrijblijvend een reisadvies op maat

De meest populaire bestemmingen in Zuid West Amerika

Bekijk alle bestemmingen