100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

Pacific Northwest Explorer

Ontdek het prachtige Noord-Westen, van Portland tot San Francisco | 13-daagse autorondreis

Pacific Northwest Explorer

Ontdek het prachtige Noord-Westen, van Portland tot San Francisco | 13-daagse autorondreis

Deze rondreis leidt je door Seattle naar de kust van Oregon en steden als Portland en andere kuststeden zoals Newport. Verblijf 2 nachten in de pittoreske Big K. Ranch. Geniet van de wonderen van de nationale parken Olympic, Mount Rainier en Redwood tijdens je reis naar Wine Country en de prachtige Napa Valley. Sluit je reis af in de geweldige stad San Francisco.

Leuk aan deze reis...

Ontdek de noordwest kust van Amerika
Inclusief Seattle, San Francisco en Portland
Inclusief Olympic NP, Redwood NP en Napa Valley
Helemaal op maat aan te passen

Vanaf €669 per persoon   


Dag-tot-dag programma


13 dagen | ± 2170 km

Het reisschema kunnen we compleet op jouw reiswensen aanpassen. Wil je enkele dagen langer of korter verblijven, specifieke excursies bijboeken of de route aanpassen? Geen probleem, we regelen het graag voor je!

Dag 1

Portland-Oregon-Sign

Aankomst in Portland

City of roses

Portland staat bekend als "the City of Roses". Het is een grote stad met de charme van een klein stadje. De echte schoonheid van Portland vind je in de lokale tuinen en parken van de stad. Bezoek de International Rose Test Garden in de West Hills gelegen vlak bij het centrum van Portland, welke bestaat uit meer dan 5 hectare heuvels en hellingen. Je vindt hier de grootste en oudste rozentuinen van de Verenigde Staten. De tuinen zijn aangelegd in 1917 door de American Rose Society en werden gebruikt als testgebied voor het produceren van nieuwe soorten rozen. Alhoewel je waarschijnlijk een aantal veelvoorkomende rozensoorten tegenkomt in Gold Medal Garden, kun je ook diverse 'gemanipuleerde' rozensoorten aantreffen. In Gold Medal Garden kun je in totaal ruim 400 rozensoorten aanschouwen. Bezoek ook Portland's Pioneer Courthouse Square, waar een mechanisch beeldhouwwerk staat wat iedere dag een verwachting geeft voor het weer. Dineer en shop in de vele buurten van Portland. Met een sterke artistieke en muzikale gemeenschap, zijn unieke boetiekjes en restaurants gemakkelijk te vinden. Je verblijft twee dagen in het mooie Portland.

Afstand op deze dag: +/- 8040km  

Dag 2

Columbia-River

Nog een dag in Portland

Ga erop uit

Rijd naar het schilderachtige Colombia River Gorge. De Columbia River Gorge is het spectaculaire ravijn van de Columbia River. Dit meer dan 1300 meter diepe ravijn strekt zich uit over een lengte van 130 km, waarbij hij in het noorden een grens vormt met de staat Washington en in zuiden met de staat Oregon. Het Columbia Gorge American Viticultural Area is gelegen in beide staten. Een andere bezienswaardigheid die zeker de moeite waard is, is het Columbia Gorge Discovery Center; dit is het officiële centrum van het Columbia River Gorge National Scenic gebied. Geologie en andere natuurgeschiedenis worden hier weergegeven, evenals de geschiedenis van de eerste blanke ontdekkingsreizigers en kolonisten van deze regio. Bezoekers kunnen zelf de recreatieve bezigheden op de Lewis & Clark Campsite in het Living History Park beleven.

Wat je ook kunt overwegen is om een bezoek te brengen aan Mount Hood, de hoogste berg in Oregon, waar zich tevens de op 4 na hoogste watervalmondingen en 12 gletsjers bevinden. Mount Hood wordt beschouwd als Oregon’s vulkaan met de meeste uitbarstingen, alhoewel dit gebaseerd is op gegevens uit de geschiedenis. Een vulkaanuitbarsting wordt tegenwoordig niet meer verwacht. Dineer en winkel in één van de vele andere wijken van Portland. De sterke artistieke gemeenschap, unieke boetieks en eetgelegenheden zijn tevens makkelijk te vinden.

Dag 3

Mount-Rainier-Lake

Portland - Seattle

Bezoek Mount Rainier National Park

Via een prachtige route door de bergen gaat je reis vandaag verder richting Mount Rainier. Mount Rainier is een actieve vulkaan, bedekt met duizenden vierkante meters ijs en sneeuw. De berg wordt omringd door eeuwenoude bossen en spectaculaire alpenweiden. Er lopen hier verschillende wandeltrajecten in verschillende gradaties. Je kunt een bezoek brengen aan het Longmire Museum over pionier James Longmire, welke de minerale bronnen hier ontdekte in 1883. Ook bouwde hij hier het eerste hotel en bracht het toerisme op gang met zijn reclames voor het wonderbaarlijk genezende water.
De trail van de Shadows begint aan de andere kant van de weg. In Longmire kun je het Wilderness Information Center vinden voor wandelroutes en weersinformatie. Rijd naar Mount St. Helen, de vulkaan die in 1980 tot uitbarsting kwam en welke ervoor zorgde dat dorpen en wegen in een uitgestrekt gebied bedekt werden met vulkanische as. Deze uitbarsting zorgde ervoor dat het zicht van Mount St. Helen voor altijd veranderde. Planten en dieren in het getroffen gebied stierven voortdurend door de gevolgen van de vulkaanuitbarsting. Gedurende twee decennia hebben bezoekers getuige kunnen zijn van het beschadigings- en herstelproces van het gebied. Na een bezoek aan deze nationale parken, rijd je door naar Seattle, waar je twee dagen zal verblijven.

Afstand op deze dag: +/- 325km

Dag 4

Seattle-Skyline

Hele dag Seattle

Levendige stad met iconische skyline

Vandaag kun je genieten van al het moois dat Seattle je te bieden heeft. Veel van het hedendaagse Seattle vindt haar oorsprong op de World's Fair, gehouden in 1962. Hieruit is onder andere de Space Needle, het Seattle Center en het Coliseum ontstaan. De beurs versnelde ook de ontwikkeling van parken, wegen en het openbaar vervoer.
Een van de belangrijkste attracties van de stad is het Waterfront. Hier vind je veel winkels en restaurants, maar ook het Seattle Aquarium, het Odissey Maritime Discovery Center en Ye Olde Curiosity. Neem je tijd en bezoek Pike Place Market, ontstaan in 1907 en één van de oudste boerenmarkten van het land. Op de vismarkt zie je de kooplieden de vis van hand tot hand gooien. Een kop koffie neem je hier in de eerste Starbucks van Amerika, geopend in 1971. Na een lange dag wandelen is het een goed idee om uit te rusten op een rondvaartboot en de stad te bekijken vanaf de Puget Sound.

Dag 5

Olympic-National-Park-Ruby-strand

Ontdek Olympic National Park

Bergen met gletsjers, stranden en regenwouden

Vertrek vroeg in de morgen richting Olympic National Park, wat ook wel bekend staat als 'three parks in one'. In Olympic National Park vind je drie verschillende ecosystemen; door gletsjers verborgen bergen, bijna 100 kilometer aan wilde kust en een regenwoud. Maak een prachtige reis naar Hurricane Ridge, waar je kunt genieten van een geweldig uitzicht over de Olympic Mountains. De tochten zorgen voor een spannend avontuur voor de ervaren klimmer, maar je kunt natuurlijk ook gewoon een foto maken.
De Olympic Coastal Strip is een 90 kilometer lange kuststrook, bestaande uit rotsen, zeewater en zand en is één van de mooiste kustlijnen van de Verenigde Staten. Misschien is een wandeling langs deze wilde kustlijn wel iets voor jou!
Bezoek het Hoh Rain Forest. In dit regenwoud valt meer dan 300 centimeter regen per jaar. Tevens is dit regenwoud het enige regenwoud van de Verenigde Staten. Maak een stop bij Lake Crescent, een populair recreatiegebied in Olympic National Park. Op 201 meter diepte is dit meer één van de diepst gelegen meren van de staat Washington. Bij Lake Crescent kun je wildwatervaren en kayaks huren. Ook vind je hier enkele warmwaterbronnen. Neem bijvoorbeeld een duik in het zwembad van het Sol Duc Hot Springs Hotel, wat gevuld is met water uit deze bronnen. De warmwaterbronnen afkomstig uit de Sol Duc River, worden veelal gebruikt voor zwembaden in de omgeving.
Een meer rustgevende optie zijn de Olympic Hot Springs. Uiteraard vind je in het park veel wilde dieren, waaronder de Roosevelt-eland, de poema, zwarte beer, zee-otter en de marmot.

Dag 6

Newport-Kustlijn

Langs de Oregon Coast naar Newport

Prachtige kustlijn

Vandaag vervolg je je reis naar Newport via Seaside en Cannon Beach. De stad Seaside is een populaire kustbestemming in Oregon. Seaside ligt aan het einde van de Lewis & Clark Trail, waar de twee ontdekkingsreizigers de Stille oceaan bereikten. Een monument ter ere van deze trail staat aan het begin van de promenade, waar tevens veel restaurants en winkels te vinden zijn.
Enkele kilometers verderop ligt Cannon Beach, bekend om bijvoorbeeld Haystack Rock, wat gelegen is ten zuidwesten van het stadscentrum. Haystack Rock is alleen te bereiken bij eb, zeker in de zomerperiode. Er is een klein grottenstelsel dat vanaf de kust te bewonderen is. Rijd verder naar Newport waar de pittoreske Yauina Head vuurtoren je zal verwelkomen. Deze stad is bekend om haar Dungeness krab en de prachtige haven onder de Yaquina Bay Bridge. Je kunt de vuurtoren bezichtigen of een bezoek brengen aan de historische haven, waar je winkeltjes, galerieën en visrestaurantjes vindt. Tegenover de haven vind je het Oregon Coast Aquarium.

Afstand op deze dag: +/- 315km

Dag 7

Coos-Bay

Newport - Coos Bay

Stranden en duinen

Ontdek vandaag het tweede gedeelte van Oregon's kust. Maak een stop bij het Oregon Dunes recreatiegebied. Prachtige, door de wind gevormde zandduinen zorgen voor vele recreatieve activiteiten zoals bijvoorbeeld mountainbiken, wandelen, fotograferen, vissen, kanoën en paardrijden. Maar het spannendste om te doen is met de Dune Buggies door de duinen rijden! Geniet van de open duinen, vlaktes en stranden.

Afstand op deze dag: +/- 160km

Dag 8

Crater-Lake

Via Crater Lake NP naar Medford

Lavavelden en vulkaan

Vandaag ga je verder in de richting van Medford. Onderweg kom je langs het prachtige Crater Lake NP en de lavavelden die gevormd zijn toen de voormalig vulkaan Mt. Mazama uitbarstte. Tegenwoordig is in de krater een meer dat bijna 600 meter diep is. Omdat er geen in- of uitgang voor het water is, heeft het water een kristalblauwe kleur dat zeer schoon is. Alleen sneeuw en regen zorgen voor een natuurlijke aanwas van het water. Geniet van de prachtige omgeving waarna je zult overnachten in Medford.

Afstand op deze dag: +/- 405km

Dag 9

Redwood-National-Park

Via Redwood naar Eureka

Ontdek bijzondere boomsoorten in Redwood National Forest

Vertrek in de ochtend vanuit Medford om vervolgens een stop te maken bij het Oregon Caves National Monument. Alhoewel deze grotten kleinschalig zijn, is het zeker de moeite waard om deze te ontdekken. Bovengronds zie je een naaldhoutbos met fantastische planten en bomen, inclusief de Douglasspar die veel voorkomt in de staat Oregon. Ondergronds vind je een marmeren grot welke de afgelopen miljoenen jaren gecreëerd is door de krachten van de natuur.
Vervolg je reis naar het Redwood National Park, gelegen aan de noordkust van Californië. Dit park omvat 45% van alle bosrijke gebieden in noord Californië. Je vindt hier de grootste boomsoorten ter wereld, banaanbomen, naaktslakken, grijze walvissen, de Douglasspar, zwarte beren en zeeanemonen. Maak een onbezorgde wandeling en ontdek de bijzondere boomsoorten. Aan het einde van de dag reis je verder naar Eureka om hier de nacht door te brengen.

Afstand op deze dag: +/- 310km

Dag 10

Napa-Valley-Vineyards

Wine country - Napa

Langs de wijnvelden

Na je vertrek uit Eureka vervolg je jouw reis via de prachtige kust van de Stille Oceaan naar Wine Country. Veel van de bodega's, proeflokalen, bieden wijntours en faciliteiten. Een unieke belevenis die je niet zo snel zal vergeten is de Wine Train. Met deze tour rijd je door de Napa Valley wijnstreek. Je kan bij deze tour kiezen voor een brunch, lunch of dinertrip, waarbij alle seizoens lekkernijen inbegrepen zijn en je de wijnen van Californië kunt proeven. Vervolgens verblijf je één nacht in Napa.

Afstand op deze dag: +/- 415km

Dag 11

Muir-Woods

Op naar San Francisco

Lovely Frisco

Vandaag vertrek je uit Napa om door te rijden naar San Francisco. Wat zeker de moeite waard is, is een bezoek aan het Muir Woods National Monument. Muir Woods is deel van de Golden Gate National Recreation Area, welke zeer geschikt is voor wandelaars. Er zijn wandelpaden met verschillende moeilijkheidsgraden en afstanden. Picknicken, kamperen en huisdieren zijn niet toegestaan in het park. De hoofdattractie van Muir Woods is de Coast Redwood. Deze boomsoort is familie van de Giant Sequoia (mammoetboom), welke bekend staat om zijn lengte. Terwijl de Redwood ongeveer 115 meter hoog kan worden, is in Muir Woods de hoogste Redwood 79 meter. De gemiddelde leeftijd van de Redwoods in 'The Monument' ligt ongeveer tussen de 500 en 800 jaar oud. De oudste boom is 1200 jaar oud!
Na een bezoek aan Muir Woods rijd je door naar Sausalito. Sausalito is gevestigd aan het noordeinde van de Golden Gate Bridge en is een leuke plaats om een stop te maken. Hier kun je genieten van de havens en kun je rondwandelen over de 'Bridgeway', wat de hoofdstraat van de stad is. Na de stop in Sausalito rijd je door naar San Francisco.
San Francisco staat bekend als 'Wine Country', maar is ook zeker bekend door zijn Golden Gate Bridge. De term 'melting pot' wordt vaak gebruikt voor Amerikaanse steden, maar San Francisco is zeker een uitblinker hierin. Rijen met elegante huizen, de bekende cable cars, wijken met etnische bevolkingsgroepen en de kleurrijke waterkant maken de stad erg bijzonder.

Afstand op deze dag: +/- 110km

Dag 12

San-Francisco-Golden-Gate-Bridge

Hele dag San Francisco

Golden Gate Bridge en Alcatraz!

Vandaag heb je de gehele dag vrij om te genieten van San Francisco. Je kunt bijvoorbeeld een ritje gaan maken met de beroemde cable car vanaf Fisherman’s Wharf. Een andere topattractie is Alcatraz, een smal eiland in het midden van de San Francisco baai. Het eiland diende als een militaire vesting en later als een federale gevangenis tot 1963. Er worden geweldige rondleidingen georganiseerd die verhalen over de geschiedenis en de legendes rond het eiland vertellen. Ook kun je nog wat tijd besteden in het Golden Gate Park, in dit park zijn tientallen activiteiten te beleven. Topattracties zijn het Conservatory of Flowers en de Japanse theetuin. Deze avond kun je ergens in een wijk in San Francisco een restaurantje opzoeken om te dineren. Van Chinatown tot het Italiaanse North Beach, ze bieden elk hun eigen cultuur en keuken.

Afstand op deze dag: +/- 110km

Dag 13

Terugreis

Vanaf San Francisco weer naar Nederland

Back home

Vandaag vertrek je weer richting de luchthaven van San Francisco waar je de huurauto inleverd en vanwaar je terugvliegt naar huis.

Afstand op deze dag: +/- 20km

LEES MEER

Minimize
  • Expand/Collapse

Voorwaarden

Belangrijk

Vertrek is dagelijks mogelijk
Standaard hotels: 3-sterren hotels | Upgrade hotels: 4-sterren
Het kan voorkomen dat een hotel op een bepaalde datum geen kamer beschikbaar heeft. In dat geval behouden wij ons het recht voor een andere, gelijkwaardige accommodatie te reserveren
Gedurende speciale gelegenheden, zoals feestdagen, kan het zijn dat een accommodatie alleen tegen meerprijs beschikbaar is. Exacte prijzen beschikbaar bij offerte/reservering 
 Deze reis is geheel op maat aan te passen

Inclusief

Huurauto van dag 1 t/m dag 13 (Alamo) inclusief alle benodigde verzekeringen     
12 hotelovernachtingen     
Routeboek     
Toegang tot de UStravel.nl-app met exclusieve tips voor je bestemming 

Exclusief

Vluchten (maak gebruik van onze speciale tarieven & voorwaarden)     
Entreegelden     
Maaltijden     
Parkeer- & tolgelden     
Extra's bij de huurauto, zoals GPS, Wifi device en/of een verzekering voor jonge bestuurders.

Deze route gebruiken als basis voor je maatwerk reis?

Dat kan! Voeg bijvoorbeeld extra stops toe, extra nachten op een bepaalde plaats, of wil je vooraf een stopover in IJsland, New York of bezoek aan vrienden/familie plannen? Geen probleem, laat het ons gerust weten!


Reisvoorstel aanvragen
Image

Jose Kraan

Amerika & Canada reisspecialist

Empty
Click + to add content

Wat wil je nog meer weten over deze reis?

We hebben een lijstje gemaakt van de meest veelgestelde vragen over onze autorondreizen, om je snel op weg te helpen!

- Wij kennen de plaatsen en hotels goed en kunnen daarom goede aanbevelingen vwb hotels, vluchten en autohuur doen
- Je reis valt binnen de 'Boek Gerust Garantie': mochten je reisplannen veranderen dan kun je gebruik maken van onze soepele annuleringsvoorwaarden.
- Maak gebruik van onze UStravel.nl-app: je hebt hierdoor al je reisinformatie, reisdocumenten en tips voor ter plaatse op 1 plek
- Je hebt altijd een aanspreekpunt bij vragen, problemen of klachten

Nee, vluchten zijn nog niet standaard inbegrepen. Uiteraard kunnen we deze wel voor je boeken. Omdat er veel verschillende mogelijkheden zijn (welke maatschappij, rechtstreeks of met overstap, aanbieding of regulier tarief etc) bespreken we graag eerst de mogelijkheden met je, voordat we 'standaard' al iets aanbieden. Vraag ons dus gerust naar de mogelijkheden!

Ja, al onze reizen kunnen op maat worden aangepast. Dus nachten toevoegen, verwijderen, een stopover vooraf of na afloop van de reis, alles is mogelijk... Laat ons je wensen gerust weten!

Inbegrepen in onze pakketten zijn de autohuur en hotelovernachting met soms ontbijt inbegrepen. We proberen dit zo helder mogelijk te communiceren. Kosten ter plaatse zijn dan dus: de maaltijden, fooien, brandstof, eventuele one-way kosten voor de huurauto, toegangsgelden tot de nationale parken en eventuele excursies.

Standaard boeken we een 'run of the house' kamer voor je: dus geen specifieke kamer, maar de best beschikbare kamer op dat moment. Deze wordt op het moment van inchecken toegewezen. Wil je liever een specifiek kamer type? Laat het ons dan weten bij het boeken. Het kan zijn dat hier meerkosten aan verbonden zijn.

Bij onze autorondreizen ontvang je een uitgebreid routeboek én je krijgt toegang tot de UStravel.nl-App. Hiermee vind je onder andere je reisschema, reisbescheiden, exclusieve UStravel.nl tips voor je bestemming.

Voor Amerika is een geldig paspoort verplicht dat tijdens je hele verblijf geldig moet zijn. Ook kinderen hebben een eigen paspoort nodig. Voor toeristische reizen, korter dan 90 dagen heb je geen visum nodig, maar moet je vooraf digitale reistoestemming aanvragen: de ESTA (Electronic System for Travel Authorization). De kosten hiervoor zijn $14 per persoon. Zie hier meer informatie over ESTA aanvragen. Indien je langer dan 90 dagen wilt reizen is een visum benodigd.

Amerika is ingedeeld in verschillende tijdzones. Variërend van de oostkust: 6 uur vroeger tot aan Hawaii zelfs 12 uur vroeger.
- Eastern: 6 uur vroeger (met oa. New York, Washington DC, Florida & New England)
- Central: 7 uur vroeger (met oa. Chicago, New Orleans, Memphis, Dallas & Minneapolis)
- Mountain: 8 uur vroeger (met oa. Rocky Mountains, Salt Lake City, Denver en Phoenix)
- Pacific: 9 uur vroeger (de westkust met oa. Los Angeles, Las Vegas, San Francisco & Seattle)
- Alaska: 10 uur vroeger
- Hawaii: 11 uur vroeger
Tijdens je ritten kun je gemakkelijk een tijdzone overschrijden, houd hier rekening mee in je planning.

Ja, in Amerika is een creditcard het meest gebruikte betaalmiddel. Bij alle verhuurmaatschappijen is het verplicht om op je creditcard borg te laten staan. Ook kunnen hotels borg op je creditcard inhouden voor zogeheten ‘incidentals’.
Let erop dat het aanvragen van een creditcard minimaal 2 weken duurt. Aan contant geld hoef je niet veel mee te nemen, $50 voor de eerste uitgaven is voldoende. Je kunt in Amerika gewoon geld pinnen, let er op dat je je pinpas op ‘wereld’ zet.

De duur van een vlucht naar Amerika varieert natuurlijk per bestemming. De vluchttijd is afhankelijk van je bestemming en of je een overstap hebt. Naar de oostkust en Florida is het +/- 9 uur vliegen, naar het westen +/- 13 uur. Indien je een overstap hebt, reken dan op ongeveer 2 uur extra reistijd.

Ja, rijden in Amerika is heel gemakkelijk. Wat je meteen op zal vallen in Amerika, is dat men hier in het algemeen veel rustiger rijdt dan wij in Europa gewend zijn en dat het wegennet zeer uitgebreid is en de bewegwijzering heel duidelijk is. Verkeersregels zijn niet geheel hetzelfde. Een aantal voorbeelden hiervan zijn; je mag links en rechts inhalen en in sommige gevallen mag je rechts afslaan bij een rood stoplicht. Bij boeking informeren we je hier uitgebreid over.

Ja, een internationaal rijbewijs is niet noodzakelijk. Belangrijk om te weten: Om een auto te mogen huren in Amerika en Canada geldt als voorwaarde dat een bestuurder minimaal 21 jaar is en zeker 1 jaar in het bezit is van een rijbewijs. Voor bestuurders tussen de 21 en 25 jaar geldt wel een verplichte jongerentoeslag (verzekering).
Voor Amerika geldt dat de hoofdbestuurder een creditcard op zijn/haar naam moet kunnen laten zien. Geen creditcard? Dan krijg je de auto niet mee!

Selecteer eerst je vertrekmaand. Daarna kun je de gewenste dag selecteren.
Prijzen zijn per persoon, exclusief vluchten.

Waarom een autorondreis boeken bij UStravel?

Waarom UStravel?

Rechtstreekse contracten bij de verhuurders, dus geen extra tussenpartijen.
Duidelijke en complete prijzen, geen verrassingen achteraf!
Eerlijk advies uit eigen ervaring.
Snelle maatwerkoffertes.

Veelgestelde vragen over autorondreizen

Veelgestelde vragen

Boeken jullie ook vluchten?
Kan ik deze reis op maat aanpassen?
Wat verbruikt een camper aan brandstof?
Zijn er nog hoge kosten ter plaatse?

Maatwerk reisvoorstel aanvragen

Maatwerk reisvoorstel

Wij maken graag een offerte op maat voor je: inclusief vluchten, hotels, autohuur en/of camperhuur. Niets is ons te gek!

Misschien vind je deze reizen ook interessant

River Wild

Autorondreis

14 dagen / 13 nachten  

Ontdek het ruige noordwesten van Amerika
Inclusief de bruisende steden Seattle en Portland
Inclusief het indrukwekkende Mt. Hood, Olympic NP en Crater Lake
Helemaal op maat aan te passen

Vanaf €1075 per persoon   

Bekijk deze rondreis

American Northwest Adventure   

Autorondreis

17 dagen / 16 nachten

Ontdek 'The Great American West'
One-way van Denver naar Seattle
Inclusief de Rocky Mountains, Yellowstone en Glacier National Park
Helemaal op maat aan te passen

Vanaf €659 per persoon   

Bekijk deze rondreis

Great National Parks of the West

Autorondreis

21 dagen / 20 nachten  

Reis langs spectaculaire nationale parken in Amerika en Canada
Inclusief Yellowstone, Banff, Jasper en Wells Gray
Inclusief de beroemde steden Vancouver en Seattle
Helemaal op maat aan te passen

Vanaf €1595 per persoon   

Bekijk deze rondreis