100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

nlende

Pacific Northwest Explorer

Ontdek het prachtige Noord-Westen, van Seattle tot San Francisco | 13-daagse autorondreis

Pacific Northwest Explorer

Ontdek het prachtige noordwesten, van Seattle tot San Francisco | 13-daagse autorondreis

Deze rondreis neemt je mee door het onmiskenbare landschap rond Seattle langs de indrukwekkende kust van Oregon en via steden als Portland en juweeltjes aan de kust als Seaside en Newport. Geniet van de wonderen van de nationale parken Olympic, Mount Rainier en Redwood onderweg naar Wine Country en de prachtige Napa Valley. Sluit je reis af in de geweldige metropool San Francisco.

Leuk aan deze reis...

Ontdek de noordwest kust van Amerika
Inclusief Seattle, San Francisco en Portland
Inclusief Olympic NP, Redwood NP en Napa Valley
Helemaal op maat aan te passen

Prijs op aanvraag    


Dag-tot-dag programma


13 dagen | ± 2585 km

Het reisschema kunnen we compleet op jouw reiswensen aanpassen. Wil je enkele dagen langer of korter verblijven, specifieke excursies bijboeken of de route aanpassen? Geen probleem, we regelen het graag voor je!

Dag 1

Portland-Oregon-Sign

Aankomst in Seattle

Welcome in the Emerald City

Je arriveert op Seattle-Tacoma International Airport, waar je na aankomst eerst je huurauto op kunt halen, voordat je naar je hotel voor de komende twee nachten gaat. Seattle heeft als bijnaam ‘The Emerald City’, zo genoemd vanwege de groene kleur van het water dat de stad omringt. De stad ligt op een smalle landtong tussen de Puget Sound en het 29 kilometer lange Lake Washington. Naar het westen toe kijk je tegen de scherpe pieken van de Olympic Mountains aan en in het oosten zie je vulkanische toppen van de Cascade Mountains. In het centrum van Seattle vind je veel uitstekende en leuke restaurants, waar je deze avond lekker een hapje kunt gaan eten.

Afstand op deze dag: +/- 8040km  

Dag 2

Columbia-River

Nog een dag in Seattle

Space Needle en Pike Place Market

Vandaag kun je de hele dag genieten van al het moois dat Seattle te bieden heeft. Veel van de hedendaagse gebouwen in Seattle zijn gebouwd voor de Wereldtentoonstelling van 1962. Ter ere hiervan zijn onder andere de Space Needle, het Seattle Center en het Coliseum gebouwd. De beurs versnelde ook de ontwikkeling van parken, wegen en het openbaar vervoer. Een van de belangrijkste attracties van de stad is het Waterfront District. Hier vind je veel winkels en restaurants, maar ook het Seattle Aquarium, het Odissey Maritime Discovery Center en Ye Olde Curiosity Shop, een soort antiekwinkel.

Bezoek het Boeing Museum in Seattle of bezoek Pike Place Market. Dit is één van de oudste overdekte boerenmarkten en stamt uit 1907 en de voornaamste attractie zijn de vishandelaren, die de vissen overgooien. Een kop koffie vind je hier in de eerste Starbucks van Amerika, geopend in 1971. Ga doordeweeks als je de drukte wilt vermijden. Unieke kunst vind je in de Chihuly Garden and Glass, met de glaskunst van Dale Chihuly. Muziekliefhebbers kunnen het Museum of Pop Culture bezoeken. Aan het einde van de dag is het leuk om een boottocht op de Puget Sound te maken en de stad vanaf het water te zien.

Dag 3

Mount-Rainier-Lake

Op naar Olympic National Park

Verruil de stad voor bergen, gletsjers, stranden en regenwouden

Vertrek vroeg in de morgen richting Olympic National Park, wat ook wel bekend staat als 'three parks in one', omdat er drie verschillende ecosystemen te vinden zijn; door gletsjers verborgen bergen, bijna 100 kilometer aan wilde kust en een regenwoud. Maak een prachtige reis naar Hurricane Ridge, waar je kunt genieten van een geweldig uitzicht over de Olympic Mountains. De tochten zorgen voor een spannend avontuur voor de ervaren klimmer, maar je kunt natuurlijk ook gewoon rustig wandelen en foto's maken.

De Olympic Coastal Strip is een 90 kilometer lange kuststrook, bestaande uit rotsen, zeewater en zand en is één van de mooiste kustlijnen van de Verenigde Staten. Misschien is een wandeling langs deze wilde kustlijn wel iets voor jou! Bezoek het Hoh Rain Forest. In dit regenwoud valt meer dan 300 centimeter regen per jaar. Tevens is dit regenwoud het enige regenwoud van de Verenigde Staten. Maak een stop bij Lake Crescent, een populair recreatiegebied in Olympic National Park. Op 201 meter diepte is dit meer één van de diepste meren van de staat Washington. Bij Lake Crescent kun je wildwatervaren en kayaks huren. Ook vind je hier enkele warmwaterbronnen. Neem bijvoorbeeld een duik in het zwembad van het Sol Duc Hot Springs Hotel, wat gevuld is met water uit deze bronnen. De warmwaterbronnen afkomstig uit de Sol Duc River, worden veelal gebruikt voor zwembaden in de omgeving.

Een meer rustieke optie zijn de Olympic Hot Springs, gelegen in de groene bossen. Uiteraard vind je in het park veel wilde dieren, waaronder de Roosevelt-eland, de poema, zwarte beer, zee-otter en de marmot.

Afstand op deze dag: +/- 245km

Dag 4

Seattle-Skyline

Via Mt. Rainier naar Portland

Oerbossen, watervallen en regenwouden

Via een prachtige route door de bergen gaat je reis vandaag verder richting Mount Rainier. Mount Rainier is een actieve vulkaan, bedekt met duizenden vierkante meters gletsjerijs en sneeuw. De berg wordt omringd door eeuwenoude bossen en spectaculaire alpenweiden. Er lopen hier verschillende wandeltrajecten op verschillende niveaus. Je kunt een bezoek brengen aan het Longmire Museum over pionier James Longmire, die de minerale bronnen hier ontdekte in 1883. Ook bouwde hij hier het eerste hotel en bracht het toerisme op gang met zijn reclames voor het wonderbaarlijk genezende water. Neem even de tijd om de lichte 0.8 km-lange Trail of the Shadows te lopen hier. In Longmire kun je ook het Wilderness Information Center vinden voor wandelroutes en weersinformatie. Je komt langs Mount St. Helen, de vulkaan die in 1980 tot uitbarsting kwam en welke ervoor zorgde dat dorpen en wegen in een uitgestrekt gebied bedekt werden met vulkanische as en het zicht van Mount St. Helen voor altijd veranderde. De planten en dieren in het getroffen gebied stierven voortdurend door de gevolgen van de vulkaanuitbarsting. Gedurende twee decennia hebben bezoekers getuige kunnen zijn van het beschadigings- en herstelproces van het gebied. Na een bezoek aan deze nationale parken, rijd je door naar Portland, waar je twee nachten zult doorbrengen.

Afstand op deze dag: +/- 495km

Dag 5

Olympic-National-Park-Ruby-strand

Portland

Mooi Portland, City of Roses

Deze ‘City of Roses’ heeft de charme van een grote stad, maar de werkelijke aantrekkingskracht ligt in de vele publieke tuinen en parken. Bezoek bijvoorbeeld de International Rose Test Garden, ontstaan in 1917 en één van de grootste en oudste tuinen gebruikt voor het ontwikkelen van nieuwe rozensoorten. Alhoewel je ongetwijfeld een aantal bekende soorten aantreft in de Gold Medal Garden, zijn de meeste van de 400 soorten nog niet op de markt. In het centrum van Portland vind je het Pioneer Courthouse Square waar een groot mechanisch sculptuur elke dag het weer voorspelt. In de artistieke en muzikale stad is een keur aan gezellige winkeltjes, bars en restaurants te vinden. Ook staat de stad bekend om de vele bierbrouwerijen en de uitstekende lokale wijnen. Je kunt ook overwegen vandaag een uitstap te maken naar de schilderachtige Columbia River Gorge, een spectaculaire 1300 meter diep ravijn wat zich uitstrekt over een lengte van 130 km, waarbij hij zowel de staat Washington en in zuiden de staat Oregon overlapt.

Dag 6

Newport-Kustlijn

Langs de Oregon Coast naar Newport

Haystack Rock en ruige kust

Vandaag vervolg je je reis naar Newport via plaatsjes als Seaside en Cannon Beach. Seaside is een populaire kustbestemming in Oregon, gelegen aan het einde van de Lewis & Clark Trail, waar de twee ontdekkingsreizigers de Stille Oceaan bereikten. Een monument ter ere van deze tocht staat aan het begin van de promenade, waar je ook veel restaurants en winkels vindt. Enkele kilometers verderop ligt Cannon Beach, wat je kunt herkennen aan Haystack Rock, welke gelegen is ten zuidwesten van het stadscentrum. Deze enorme rots van stollingsgesteente is vaak alleen te bereiken bij eb, vooral in de zomer. Er loopt een klein grottenstelsel door de rots, die ook vanaf de kust te bewonderen is. Rij verder naar Newport waar de pittoreske Yaquina Head vuurtoren je verwelkomt. Deze plaats is bekend om haar Dungeness krab en de prachtige haven onder de Yaquina Bay Bridge. Je kunt de 28 meter hoge vuurtoren bezichtigen of een bezoek brengen aan de historische haven, waar je winkeltjes, galerieën en visrestaurantjes vindt. Tegenover de haven vind je het Oregon Coast Aquarium.

Afstand op deze dag: +/- 315km

Dag 7

Coos-Bay

Via de Oregon Dunes naar Coos Bay

Prachtige stranden en duinen

Ontdek vandaag het tweede gedeelte van de prachtige kustlijn van Oregon. Maak bijvoorbeeld een stop bij het Oregon Dunes recreatiegebied. In de prachtige, door de wind opgestoven zandduinen kun je mountainbiken, wandelen, prachtige foto’s maken, vissen, kanoën en paardrijden. Maar het spannendste om te doen hier is met de Dune Buggies door de duinen rijden! Geniet van de duinen met haar zogeheten ‘tree islands’, de open vlaktes, moerasgebieden en stranden. Aangekomen in Coos Bay, vind je hier een centrum met een langs het water gelegen houten pier en het Mill Resort & Casino, wat voorheen een molen was voor de houtverwerking.

Afstand op deze dag: +/- 160km

Dag 8

Crater-Lake

Aan de rand van Crater Lake NP, door naar Medford

Lavavelden en vulkaan

De rit van vandaag voert je langs het prachtige Crater Lake National Park en de lavavelden die gevormd zijn toen de vulkaan Mt. Mazama uitbarstte. De krater van deze voormalige vulkaan is nu een meer dat bijna 600 meter diep is, wat het gelijk het diepste meer van de Verenigde Staten maakt. Deze indrukwekkende diepte van dit vulkanische meer komt doordat deze in een haast 1220 meter diepe kratertrechter ligt, welke 7700 jaar geleden ontstond tijdens de explosieve uitbarsting en instorting van de Mt. Mazama vulkaan, samen met het relatief vochtige klimaat hier. Omdat er geen in- of uitgang voor het water is, heeft het water een kristalblauwe kleur, dat zeer schoon is. Alleen sneeuw en regen zorgen voor een natuurlijke aanwas van het water. Geniet van de prachtige omgeving hier, waarna je gaat overnachten in Medford.

Afstand op deze dag: +/- 405km

Dag 9

Redwood-National-Park

Via Redwood naar Eureka

Ontdek subtropische oerbossen; Redwood National Forest

Vertrek vroeg in de ochtend vanuit Medford om een stop te overwegen bij het Oregon Caves National Monument. Alhoewel deze grotten kleinschalig zijn, is het zeker de moeite waard om deze te ontdekken. Er worden tours aangeboden, geschikt voor alle leeftijden. Bovengronds zie je een naaldbomenbos met een fantastische verscheidenheid aan planten en bomen, inclusief de Douglasspar die veel voorkomt in de staat Oregon. Ondergronds vind je een koele, marmeren grot welke de afgelopen miljoenen jaren gecreëerd is door de krachten van de natuur en zelfs een ondergrondse rivier heeft, genaamd de Styx. Vervolg je reis langs de kust naar het Redwood National Park, gelegen aan de noordkust van Californië. Dit park beschermt 45% van alle nog bestaande Redwood bossen aan de kust. Je vindt hier niet alleen de grootste boomsoorten ter wereld, maar ook bananenslakken, grijze walvissen, de Douglasspar, zwarte beren en zeeanemonen. Maak een prachtige wandeling en verwonder je over deze enorme, oeroude bomen. Aan het einde van de dag reis je verder naar Eureka om hier de nacht door te brengen

Afstand op deze dag: +/- 310km

Dag 10

Napa-Valley-Vineyards

Wine country - Napa

Wijnen, wijnen!

Vanaf Eureka vervolg je je trip langs de verbluffend mooie kust van de Stille Oceaan richting Wine Country. Veel van de wijnhuizen hier bieden rondleidingen en proeverijen aan tegen een kleine vergoeding. Neem je tijd op deze prachtige route langs de wijngaarden om vervolgens één nacht in Santa Rosa door te brengen.

Afstand op deze dag: +/- 415km

Dag 11

Muir-Woods

Door Muir Woods NP

Op naar "Lovely Frisco"

Vandaag vertrek je alweer uit Santa Rosa op weg naar San Francisco. Wat zeker de moeite waard is onderweg, is een bezoek aan het Muir Woods National Monument. Muir Woods is onderdeel van de Golden Gate National Recreation Area en bij uitstek geschikt voor wandelaars. Je vindt er wandelpaden met verschillende moeilijkheidsgraden en afstanden. Picknicken, kamperen en huisdieren zijn niet toegestaan in het park. De hoofdattractie van Muir Woods is de Coast Redwood. Deze boomsoort is familie van de Giant Sequoia (mammoetboom), welke bekend staat om zijn enorme lengte. Terwijl de Redwood ongeveer 115 meter hoog kan worden, is in Muir Woods de hoogste Redwood 79 meter. De gemiddelde leeftijd van de Redwoods in 'The Monument' ligt ongeveer tussen de 500 en 800 jaar oud, maar de oudste boom is 1200 jaar oud! Na je bezoek aan Muir Woods is Sausalito, gevestigd aan het noordeinde van de Golden Gate Bridge, een leuke stop. Hier kun je genieten van het uitzicht in de haven en kun je rondwandelen over de 'Bridgeway', wat de hoofdstraat van de stad is. In Richardson Bay vind je veel woonboten, waar veel wat kunstzinniger types wonen. Na de stop in Sausalito rijd je door naar San Francisco. San Francisco met haar iconische Golden Gate Bridge en waar de term 'melting pot' zeker op van toepassing is. Rijen met elegante huizen, de bekende cable cars, wijken met verschillende culturen, het hoogteverschil, de kleurrijke waterkant en de parken maken de stad erg bijzonder.

Afstand op deze dag: +/- 110km

Dag 12

San-Francisco-Golden-Gate-Bridge

Hele dag San Francisco

Golden Gate Bridge en Alcatraz!

Vandaag heb je de gehele dag vrij om te genieten van San Francisco. Je kunt bijvoorbeeld de beroemde cable car nemen vanaf Fisherman’s Wharf. Een andere topattractie is Alcatraz, een smal eiland in het midden van San Francisco Bay. Het eiland diende als een militaire vesting en later als een federale gevangenis tot 1963. Er worden geweldige rondleidingen georganiseerd die verhalen over de geschiedenis en de legendes rond het eiland vertellen.

Ook kun je nog wat tijd besteden in het Golden Gate Park, in dit park zijn tientallen activiteiten te beleven. Topattracties zijn het Conservatory of Flowers en de Japanse theetuin. Een goede manier om veel te zien, is om een -elektrische- fiets te huren. Zo kun je veel zien, ga bijvoorbeeld langs de beroemde ‘Painted Ladies’, de gekleurde Victoriaanse herenhuizen aan Alamo Square, of fiets de Golden Gate brug over, ga lunchen in Sausalito en neem de ferry terug.

Als je het gisteren al niet gedaan hebt, bezoek dan zeker nog Fisherman’s Wharf of ga, zeker met kinderen, naar het Exploratorium. Lekkere hapjes proeven? Ga dan naar de Ferry Building Marketplace onderaan Market Street. Zoek je liever even de rust op? Ga dan naar Ocean Beach in Golden State Park of bezoek de Twin Peaks voor een fantastisch uitzicht over San Francisco. Deze avond kun je ergens in een wijk in San Francisco een restaurantje opzoeken om te dineren. Van Chinatown tot het Italiaanse North Beach, ze bieden elk hun eigen cultuur en keuken.

Afstand op deze dag: +/- 110km

Dag 13

Terugreis

Vanaf San Francisco weer naar Nederland

Bye Bye Californië

Vandaag vertrek je weer richting de luchthaven van San Francisco waar je de huurauto inleverd en vanwaar je terugvliegt naar huis.

Afstand op deze dag: +/- 20km

LEES MEER

Minimize
  • Expand/Collapse

Voorwaarden

Belangrijk

Vertrek is dagelijks mogelijk
Standaard hotels: 3-sterren hotels | Upgrade hotels: 4-sterren
Het kan voorkomen dat een hotel op een bepaalde datum geen kamer beschikbaar heeft. In dat geval behouden wij ons het recht voor een andere, gelijkwaardige accommodatie te reserveren
Gedurende speciale gelegenheden, zoals feestdagen, kan het zijn dat een accommodatie alleen tegen meerprijs beschikbaar is. Exacte prijzen beschikbaar bij offerte/reservering 
 Deze reis is geheel op maat aan te passen

Inclusief

Huurauto van dag 1 t/m dag 13 (Alamo) inclusief alle benodigde verzekeringen     
12 hotelovernachtingen     
Routeboek     
Toegang tot de UStravel.nl-app met exclusieve tips voor je bestemming 

Exclusief

Vluchten (maak gebruik van onze speciale tarieven & voorwaarden)     
Entreegelden     
Maaltijden     
Parkeer- & tolgelden     
Extra's bij de huurauto, zoals GPS, Wifi device en/of een verzekering voor jonge bestuurders.

Deze route gebruiken als basis voor je maatwerk reis?

Dat kan! Voeg bijvoorbeeld extra stops toe, extra nachten op een bepaalde plaats, of wil je vooraf een stopover in IJsland, New York of bezoek aan vrienden/familie plannen? Geen probleem, laat het ons gerust weten!


Reisvoorstel aanvragen
Image

Jose Kraan

Amerika & Canada reisspecialist

De leukste hotels uitgelicht

Zie onderstaand een greep uit de mogelijke hotels voor deze rondreis. Een combinatie maken van 'standaard' en 'upgrade' hotels is ook mogelijk, laat het ons gerust weten! Hotels kunnen wijzigen, aangezien wij altijd en alleen offreren op basis van huidige beschikbaarheid - leuke aanbiedingen kunnen we daarin dan meteen meenemen. Bij ontvangst van je reisvoorstel ontvang je van ons de gehele lijst met hotels.

Empty
Click + to add content

Wat wil je nog meer weten over deze reis?

We hebben een lijstje gemaakt van de meest veelgestelde vragen over onze autorondreizen, om je snel op weg te helpen!

- Wij kennen de plaatsen en hotels goed en kunnen daarom goede aanbevelingen vwb hotels, vluchten en autohuur doen
- Je reis valt binnen de 'Boek Gerust Garantie': mochten je reisplannen veranderen dan kun je gebruik maken van onze soepele annuleringsvoorwaarden.
- Maak gebruik van onze UStravel.nl-app: je hebt hierdoor al je reisinformatie, reisdocumenten en tips voor ter plaatse op 1 plek
- Je hebt altijd een aanspreekpunt bij vragen, problemen of klachten

Nee, vluchten zijn nog niet standaard inbegrepen. Uiteraard kunnen we deze wel voor je boeken. Omdat er veel verschillende mogelijkheden zijn (welke maatschappij, rechtstreeks of met overstap, aanbieding of regulier tarief etc) bespreken we graag eerst de mogelijkheden met je, voordat we 'standaard' al iets aanbieden. Vraag ons dus gerust naar de mogelijkheden!

Ja, al onze reizen kunnen op maat worden aangepast. Dus nachten toevoegen, verwijderen, een stopover vooraf of na afloop van de reis, alles is mogelijk... Laat ons je wensen gerust weten!

Inbegrepen in onze pakketten zijn de autohuur en hotelovernachting met soms ontbijt inbegrepen. We proberen dit zo helder mogelijk te communiceren. Kosten ter plaatse zijn dan dus: de maaltijden, fooien, brandstof, eventuele one-way kosten voor de huurauto, toegangsgelden tot de nationale parken en eventuele excursies.

Standaard boeken we een 'run of the house' kamer voor je: dus geen specifieke kamer, maar de best beschikbare kamer op dat moment. Deze wordt op het moment van inchecken toegewezen. Wil je liever een specifiek kamer type? Laat het ons dan weten bij het boeken. Het kan zijn dat hier meerkosten aan verbonden zijn.

Bij onze autorondreizen ontvang je een uitgebreid routeboek én je krijgt toegang tot de UStravel.nl-App. Hiermee vind je onder andere je reisschema, reisbescheiden, exclusieve UStravel.nl tips voor je bestemming.

Voor Amerika is een geldig paspoort verplicht dat tijdens je hele verblijf geldig moet zijn. Ook kinderen hebben een eigen paspoort nodig. Voor toeristische reizen, korter dan 90 dagen heb je geen visum nodig, maar moet je vooraf digitale reistoestemming aanvragen: de ESTA (Electronic System for Travel Authorization). De kosten hiervoor zijn $14 per persoon. Zie hier meer informatie over ESTA aanvragen. Indien je langer dan 90 dagen wilt reizen is een visum benodigd.

Amerika is ingedeeld in verschillende tijdzones. Variërend van de oostkust: 6 uur vroeger tot aan Hawaii zelfs 12 uur vroeger.
- Eastern: 6 uur vroeger (met oa. New York, Washington DC, Florida & New England)
- Central: 7 uur vroeger (met oa. Chicago, New Orleans, Memphis, Dallas & Minneapolis)
- Mountain: 8 uur vroeger (met oa. Rocky Mountains, Salt Lake City, Denver en Phoenix)
- Pacific: 9 uur vroeger (de westkust met oa. Los Angeles, Las Vegas, San Francisco & Seattle)
- Alaska: 10 uur vroeger
- Hawaii: 11 uur vroeger
Tijdens je ritten kun je gemakkelijk een tijdzone overschrijden, houd hier rekening mee in je planning.

Ja, in Amerika is een creditcard het meest gebruikte betaalmiddel. Bij alle verhuurmaatschappijen is het verplicht om op je creditcard borg te laten staan. Ook kunnen hotels borg op je creditcard inhouden voor zogeheten ‘incidentals’.
Let erop dat het aanvragen van een creditcard minimaal 2 weken duurt. Aan contant geld hoef je niet veel mee te nemen, $50 voor de eerste uitgaven is voldoende. Je kunt in Amerika gewoon geld pinnen, let er op dat je je pinpas op ‘wereld’ zet.

De duur van een vlucht naar Amerika varieert natuurlijk per bestemming. De vluchttijd is afhankelijk van je bestemming en of je een overstap hebt. Naar de oostkust en Florida is het +/- 9 uur vliegen, naar het westen +/- 13 uur. Indien je een overstap hebt, reken dan op ongeveer 2 uur extra reistijd.

Ja, rijden in Amerika is heel gemakkelijk. Wat je meteen op zal vallen in Amerika, is dat men hier in het algemeen veel rustiger rijdt dan wij in Europa gewend zijn en dat het wegennet zeer uitgebreid is en de bewegwijzering heel duidelijk is. Verkeersregels zijn niet geheel hetzelfde. Een aantal voorbeelden hiervan zijn; je mag links en rechts inhalen en in sommige gevallen mag je rechts afslaan bij een rood stoplicht. Bij boeking informeren we je hier uitgebreid over.

Ja, een internationaal rijbewijs is niet noodzakelijk. Belangrijk om te weten: Om een auto te mogen huren in Amerika en Canada geldt als voorwaarde dat een bestuurder minimaal 21 jaar is en zeker 1 jaar in het bezit is van een rijbewijs. Voor bestuurders tussen de 21 en 25 jaar geldt wel een verplichte jongerentoeslag (verzekering).
Voor Amerika geldt dat de hoofdbestuurder een creditcard op zijn/haar naam moet kunnen laten zien. Geen creditcard? Dan krijg je de auto niet mee!

De prijzen voor deze reis zijn op aanvraag. Vraag gratis een reisvoorstel aan.

Empty
Click + to add content
Waarom een autorondreis boeken bij UStravel?

Waarom UStravel?

Rechtstreekse contracten bij de verhuurders, dus geen extra tussenpartijen.
Duidelijke en complete prijzen, geen verrassingen achteraf!
Eerlijk advies uit eigen ervaring.
Snelle maatwerkoffertes.

Veelgestelde vragen over autorondreizen

Veelgestelde vragen

Boeken jullie ook vluchten?
Kan ik deze reis op maat aanpassen?
Wat verbruikt een camper aan brandstof?
Zijn er nog hoge kosten ter plaatse?

Maatwerk reisvoorstel aanvragen

Maatwerk reisvoorstel

Wij maken graag een offerte op maat voor je: inclusief vluchten, hotels, autohuur en/of camperhuur. Niets is ons te gek!

Misschien vind je deze reizen ook interessant

River Wild

Autorondreis

14 dagen / 13 nachten  

Ontdek het ruige noordwesten van Amerika
Inclusief de bruisende steden Seattle en Portland
Inclusief het indrukwekkende Mt. Hood, Olympic NP en Crater Lake
Helemaal op maat aan te passen

American Northwest Adventure   

Autorondreis

17 dagen / 16 nachten

Ontdek 'The Great American West'
One-way van Denver naar Seattle
Inclusief de Rocky Mountains, Yellowstone en Glacier National Park
Helemaal op maat aan te passen

Great National Parks of the West

Autorondreis

21 dagen / 20 nachten  

Reis langs spectaculaire nationale parken in Amerika en Canada
Inclusief Yellowstone, Banff, Jasper en Wells Gray
Inclusief de beroemde steden Vancouver en Seattle
Helemaal op maat aan te passen