100% service  |  Groot aanbod in Amerika en Canada  |  Maatwerk specialist  |  Altijd 'Boek-gerust-garantie'  |  Niets is te gek  |       

United Airlines informatie

Belangrijke informatie, handige apps en veelgestelde vragen

United Airlines

United Airlines biedt non-stop vluchten aan vanuit Amsterdam naar Chicago, New York/Newark Liberty, Houston en Washington, D.C, met doorverbindingen naar meer dan 280 bestemmingen in de VS, Canada, Latijns- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. 
Samen met United Express, voert United ongeveer 4.600 dagelijkse vluchten uit naar meer dan 350 luchthavens op vijf continenten. Hiermee is het één van 's werelds grootste luchtvaartmaatschappijen.


Waarom United Airlines?

 •  Eén van de grootste airlines van Amerika
 •  Altijd een stroopwafel (Dutch Cookie) bij je koffie!
 •  Onderdeel van de Star Alliance, waardoor met samenwerkingen met onder andere Lufthansa en Air Canada vele routes kunnen worden aangeboden van Amsterdam naar Noord-Amerika
 •  Rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam naar onder andere New York, Washington en Chicago.
Boeing
Crew
Eten
Comfort plus
Flat bed
Polaris cabine
https://ustravel.nl/Amerika-reizen/Vliegtickets/Vliegen-met-British-Airways
 • United Economy
 • Economy Plus
 • Flatbeds
 • Wifi aan boord
 • United app
 • New York City!
 • ORD
 • Star Alliance
Op alle trans-Atlantische vluchten geniet je in United Economy® van een driegangenmenu met gratis frisdranken, bier of wijn.
Alle stoelen zijn ook uitgerust met een individueel videoscherm voor gratis on-demand entertainment.
Economy Plus®-stoelen bieden extra beenruimte en bevinden zich in het voorste gedeelte van de Economy Class cabine.
Het reserveren van een Economy Plus stoel kan vanaf het moment van de boeking, tijdens het check-in proces online of op de luchthaven bij de check-in balies en is ook beschikbaar op alle vluchten vanuit Amsterdam.
De prijs wordt bepaald op basis van tijdstip, datum, aanbod en stoel. United MileagePlus Premier leden kunnen vooraf gratis toegang krijgen, afhankelijk van de beschikbaarheid.
Vlieg in United Polaris℠ Business Class en geniet van een nieuwe reiservaring gericht op slaapverbetering dankzij speciaal beddengoed ontworpen om de best mogelijke nachtrust in de lucht te bieden. Als United Polaris passagier geniet je in de lucht van een dinerervaring van hoog niveau.
In de United Polaris lounges in Chicago O’Hare, Newark, Houston en San Francisco, kunnen business class reizigers voor hun vlucht à la carte dineren, of gebruik maken van privé bedden en spa-achtige douches.
Op bijna alle toestellen heeft United Wi-Fi geïnstalleerd zodat je verbonden kunt blijven om te werken of om naar je favoriete programma te kijken.
De kosten voor United Wi-Fi® varieren afhankelijk van de vlucht.
Abonnementen zijn mogelijk en op sommige vluchten kunnen United MileagePlus® leden met hun mijlen betalen.
Maak gebruik van de United app voor Apple®, Android™, Windows® phone en BlackBerry® 10 toestellen om bijvoorbeeld online in te checken vanaf 24 uur voor vertrek.
Via de app krijg je ook toegang tot je mobiele instapkaart, vlucht en MileagePlus informatie, entertainment menu aan boord en veel meer.
Ervaar de United Experience op Newark Liberty International Airport (EWR). Wist je dat de Big Apple sneller te bereiken is vanuit Newark Liberty International Airport? Slechts 30 minuten per trein!
Daarnaast kunnen passagiers van de United Experience genieten en een nieuwe “shopping & dining” ervaring beleven in Terminal C.
Zo kan je bijvoorbeeld gebruik maken van één van de 6.000 iPads die in de terminal beschikbaar zijn om eten, drankjes of goederen te bestellen en deze in een restaurant of aan de gate te laten leveren.

Bekijk de Big Metal Bird video om meer te leren over het moderne Newark Airport.
Chicago O'Hare International Airport: Dit vliegveld ligt op 27 km ten noordwesten van Chicago en is United's grootste hub.
Jaarlijks reizen zo'n 16 miljoen passagiers met United via O'Hare.
In december 2016 werd de eerste United Polaris lounge op Chicago O’Hare geopend.
United is een stichtend lid van Star Alliance®. Dit geeft frequente reizigers de mogelijkheid om mijlen te sparen via het MileagePlus® programma van United of via het programma van een Star Alliance partner.
Waarom een vlucht boeken via UStravel.nl?

Waarom UStravel.nl?

 Goedkope prijzen en soepele voorwaarden i.c.m. een pakketreis. 
Duidelijke en complete prijzen, altijd inclusief bagage.                 
Eerlijk advies uit eigen ervaring.
Snelle maatwerkoffertes.

Veelgestelde vragen over vluchten

Veelgestelde vragen

Hoe kan het dat ik dezelfde vlucht ergens anders goedkoper zie?
Zijn mijn stoelreserveringen inbegrepen?
Is ruimbagage inbegrepen?
Krijg ik een maaltijd aan boord?

Maatwerk reisvoorstel aanvragen

Maatwerk reisvoorstel

Wij maken graag een reisvoorstel op maat voor je: inclusief vluchten, hotels en/of camperhuur of autohuur.

Handige apps

Andere airlines naar Amerika